|
![]() |
|
Debilom nie podobają się osiągnięcia naszego rządu?
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Nie wiem jak debile , ale wariaci to powinni przebywać w odosobnieniu...
![]() |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
on będzie bronił klawiatury bardziej
niż swojej godności no może nie godności tego akurat ma deficyt bardziej niż dostępu do bieżącej wody? pytania z dupy nie biorą się znikąd ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj nadal na 25 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: dzisiaj nadal na 50. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: dzisiaj nadal na 51. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dziamdziolenie
widać w centrali też mają twórczy kryzys ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj nadal na 25 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: dzisiaj nadal na 50. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: dzisiaj nadal na 51. Średnio powinniśmy być koło 179. Kiedy przyjdą po ciebie z kaftanem i dużą strzykawką to im to wszystko ładnie wytłumaczysz Szwabie ze Szwabii... ![]() Tylko jakby nie mogli zajarzyć , to ich nie wyzywaj od najgorszych Szwabie. Żeby ci dawki nie zwiększyli... ![]() |
|
|
![]() |
|
on lubi te strzykawki
to znaczy ich zawartość ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj nadal na 25 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: dzisiaj z 50 na 49. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: dzisiaj nadal na 51. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
To samo powiesz lekarzowi , jak cię będą przyjmować na oddział. Jestem pewien że chętnie cię wysłucha...
![]() |
|
|
![]() |
|
jak przedstawi swoje
wywody dowody wyliczenia linki po angielsku zarzuci go pytaniami z dupy powie mu, że jest przygłupem to jeszcze przekona lekarza do nienoszenia maseczki ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj wyprzedziliśmy Boliwię i jesteśmy na 24 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 49. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: dzisiaj z 51 na 49. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Cały czas nadajesz? Myślałem że w końcu cię zamkną w pokoju bez klamek...
![]() |
|
|
![]() |
|
a myślisz że skąd nadaje?
rano miał "zajęcia grupowe" teraz ma czas wolny ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj wyprzedziliśmy Ukrainę i jesteśmy na 23 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 49. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 49. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dziamdziolenie
widać z instrukcji tylko to doszło ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: dzisiaj wyprzedziliśmy Ukrainę i jesteśmy na 23 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 49. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 49. Średnio powinniśmy być koło 179. Jak przyjdą po ciebie z kaftanem i dużą strzykawką to im te wszystkie statystki przedstawisz Szwabie ze Szwabii. ![]() Piana z dzbana. ![]() |
|
|
![]() |
|
jak zdąży
przed odlotem ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 49 na 48. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 49 na 45. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Miej to wszystko na podorędziu Szwabie ze Szwabii, te wszystkie statystki. Lekarz będzie po przyjęciu na oddział robił z tobą wywiad, i to na pewno zrobi kolosalne wrażenie...
![]() |
|
|
![]() |
|
dziamdzioli
rozumiem że musi co mu podeślą to wkleja ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
Chwilę nie odpisuje. Chyba bawi się w Szweda...
![]() |
|
|
![]() |
|
nie chcę wiedzieć
w co on lubi bawić się. |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 48. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 45 na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
mają rozmach...
![]() |
|
|
![]() |
|
od czasu do czasu dzban dostaje do zamieszczenia coś
co przypomina gluta ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|