|
|
|
CYTAT @zlopec "przed zamknieciem mogles po nie" I dlatego Morawiecki zamknął TAK, ŻEBY BYŁO DLA WSZYSTKICH DOBRZE. ja uwazam ze dobrze sie stalo ze cmentarze byly zamkniete. gorby trzeba odwiedzać caly rok a nie tylko w jeden dzien w roku ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@zlopec
"ja uwazam ze dobrze sie stalo ze cmentarze byly zamkniete. gorby trzeba odwiedzać caly rok a nie tylko w jeden dzien w roku ! " Idąc Twoim tokiem rozumowania, najlepiej będzie, jeśli co roku 1 listopada cmentarze będą zamknięte. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
@Edzio
"Szwabie ze Szwabii. Wystawiam obecnemu rządowi ocenę niedostateczną za walkę ze srakawirusem. Czego jeszcze oczekujesz? " Czego ja oczekuję od ciebie? Może jednego. Mógłbyś wyjaśnić do końca o jaki kolor ci chodziło, kiedy zapytałem o kolor aureoli Matki Boskiej? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT @zlopec "ja uwazam ze dobrze sie stalo ze cmentarze byly zamkniete. gorby trzeba odwiedzać caly rok a nie tylko w jeden dzien w roku ! " Idąc Twoim tokiem rozumowania, najlepiej będzie, jeśli co roku 1 listopada cmentarze będą zamknięte. nie komentuj jak nie potrafisz złożyć zdania do kupy imbecylu. Tylko taki kretyn jak ty mógł wyciągnąć taki wniosek. Inni wyciągnęli taki wniosek z tego że nic się nie stało że 1 listopada były cmentarze zamknięte. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
@Maciej1
"Inni wyciągnęli taki wniosek z tego że nic się nie stało że 1 listopada były cmentarze zamknięte." Oczywiście, że nic się nie stało przygłupie, bo ludzie pojechali na cmentarz 30 października. A ponieważ dowiedzieli się stosunkowo późno, to nie mieli CAŁEGO dnia na wizytę na cmentarzu i wszyscy pojechali na cmentarze po południu/wieczorem. Co moim zdaniem mogło wpłynąć na liczbę osób przebywających na cmentarzu w tym samym czasie. P.S. Idź wklejać filmiki o skuteczności maseczek, foliarzu. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT @Maciej1 "Inni wyciągnęli taki wniosek z tego że nic się nie stało że 1 listopada były cmentarze zamknięte." Oczywiście, że nic się nie stało przygłupie, bo ludzie pojechali na cmentarz 30 października. A ponieważ dowiedzieli się stosunkowo późno, to nie mieli CAŁEGO dnia na wizytę na cmentarzu i wszyscy pojechali na cmentarze po południu/wieczorem. Co moim zdaniem mogło wpłynąć na liczbę osób przebywających na cmentarzu w tym samym czasie. P.S. Idź wklejać filmiki o skuteczności maseczek, foliarzu. pewnie bylo duzo osob 30 pazdziernika ale na pewno nie tyle co zawsze sie gromadzi 1 listopada i kazdy ozdobil groby i wrócił do domu. nie bylo licznych spotkan i pogaduszek przy grobie jak to zazwyczaj sie dzieje 1 listopada idac twoim tokiem rozumowania 3 listopada powinny bys tez tlumy na cmentarzu osob które nie zdazyly odwiedzic 30 października grobow. jakos ich nie zuwazylam zamkniecie cmentarzy mialo glownie na celu ograniczenie liczby spotkan i pogaduszek co sie z pewnoscia udalo |
|
|
|
|
@zlopec
"ale na pewno nie tyle co zawsze sie gromadzi 1 listopada" I na pewno w tym roku też by tyle nie było. Bo ludzie się boją i jakaś część siedzi w domach. "idac twoim tokiem rozumowania 3 listopada powinny bys tez tlumy na cmentarzu osob kotre nie zdazyly odwiedzic 30 października grobow. jakos ich nie zuwazylam " No i co ja Ci poradzę, że nie zauważyłeś? Widocznie pojechali 30 października. Albo zostali w domu, bo żywi ważniejsi i 1 listopada też by nie pojechali. Albo są w szpitalu. Albo na kwarantannie. A może faktycznie jakiś procent nie pojechał, ale Ty tego nie wiesz. "zamkniecie cmentarzy mialo glownie na celu ograniczenie liczby spotkan i pogaduszek co sie z pewnoscia udalo" Tak się udało, że 30 października ludzie rzucili się do sklepów kupować kwiaty i znicze i wszyscy na cmentarz. I był tłok i w sklepach i na cmentarzach. Jeśli Morawiecki FAKTYCZNIE chciał zapobiec gromadzeniu się ludzi na cmentarzach to powinien o 8:00 rano ogłosić, że od tego momentu cmentarze są zamknięte i zastawić bramy radiowozami. Albo 2 tygodnie wcześniej ogłosić, że cmentarze będą zamknięte. Wtedy ludzie rozłożyliby odwiedziny na 14 dni i nie było tego co się działo 30 października na cmentarzach i w sklepach. A tak to nie wiadomo czy bardziej tym rozporządzeniem nie zaszkodził. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
ale napisałeś kretynie
CYTAT Idąc Twoim tokiem rozumowania, najlepiej będzie, jeśli co roku 1 listopada cmentarze będą zamknięte. co obnaża twoje upośledzenie umysłowe. Później napisałęś że byli 30stego ale nie o to tu chodzi tylko o twój "tok rozumowania" PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
@Maciej
Witam pana niskie IQ. Czego nie rozumiesz? O ch.. ci chodzi? Zdejmij maseczkę, przestań pluć i napisz na spokojnie. P.S. Myślę, że na forum będzie z ciebie więcej pożytku, jeśli wrócisz do wklejania foliarskich filmików. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT @zlopec "ale na pewno nie tyle co zawsze sie gromadzi 1 listopada" I na pewno w tym roku też by tyle nie było. Bo ludzie się boją i jakaś część siedzi w domach. "idac twoim tokiem rozumowania 3 listopada powinny bys tez tlumy na cmentarzu osob kotre nie zdazyly odwiedzic 30 października grobow. jakos ich nie zuwazylam " No i co ja Ci poradzę, że nie zauważyłeś? Widocznie pojechali 30 października. Albo zostali w domu, bo żywi ważniejsi i 1 listopada też by nie pojechali. Albo są w szpitalu. Albo na kwarantannie. A może faktycznie jakiś procent nie pojechał, ale Ty tego nie wiesz. "zamkniecie cmentarzy mialo glownie na celu ograniczenie liczby spotkan i pogaduszek co sie z pewnoscia udalo" Tak się udało, że 30 października ludzie rzucili się do sklepów kupować kwiaty i znicze i wszyscy na cmentarz. I był tłok i w sklepach i na cmentarzach. Jeśli Morawiecki FAKTYCZNIE chciał zapobiec gromadzeniu się ludzi na cmentarzach to powinien o 8:00 rano ogłosić, że od tego momentu cmentarze są zamknięte i zastawić bramy radiowozami. Albo 2 tygodnie wcześniej ogłosić, że cmentarze będą zamknięte. Wtedy ludzie rozłożyliby odwiedziny na 14 dni i nie było tego co się działo 30 października na cmentarzach i w sklepach. A tak to nie wiadomo czy bardziej tym rozporządzeniem nie zaszkodził. nie zaszkodził bo ludzie sie nie gromadzili przy grobach nie urządzali pogaduszek tylko przyszli zrobili co mieli zrobic i do domu |
|
|
|
|
bracie dzbanie foliarzu - nie ma czym się chwalić
o twoim niskim IQ wiedzą tu wszyscy zainteresowani twoje pytania z dupy są słynne ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
dzban nawet nie wie że nie zrozumiał co napisał zlopec.
Za dużo piany z dzbana. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
nie wymagaj od niego za dużo
znów pokój do wietrzenia ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
CYTAT dzban nawet nie wie że nie zrozumiał co napisał zlopec. Za dużo piany z dzbana. daj spokój szkoda czasu i nerwów na niektórych |
|
|
|
|
szerokim sikiem na takiego
ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
@zlopec
"nie zaszkodził bo ludzie sie nie gromadzili przy grobach nie urządzali pogaduszek tylko przyszli zrobili co mieli zrobic i do domu " Powtórzę. NIE MASZ pojęcia jak wyglądałby 1 listopada tego roku i przyczepiłeś się do POGADUSZEK. Dane z 25 marca 2020. "Tylko oglądalność relacji pokazywanych w TVP1 w niedzielne poranki zwiększyła się z 435 tys. widzów do 1,65 mln." 1 215 000 ludzi przestało chodzić do kościoła i ogląda msze w telewizji. 15 kwietnia liczba ta wzrosła o kolejne 50 000 ludzi. Potem to chyba spadło, bo przecież premier mówił, że "wirus w odwrocie". Ale myślę, że w tym momencie ludzie już się zorientowali, że kłamał i pewnie ta liczba jest jeszcze większa. Co pokazuje, że zachowania Polaków się zmieniły i nie możesz porównywać tego co BYŁO ROK TEMU z tym co JEST TERAZ. Natomiast można oceniać sposób przeprowadzenia całej akcji przez premiera i moim zdaniem spier...ł. P.S. Czy jeśli zlopec, Maciej1 i PolakzPolski4 zaczynają dyskutować na forum, to robi się mądrzej? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
na pewno weselej
kasa leci co? ale czy plemnik jest żywy? kto te maseczki latem nosił? kto te sztuki walki trenował? i las ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
Informuję, że lista przygłupów na forum została zaktualizowana.
Do zacnego grona: cdn.., mirek777 i Edzio (Bolek1313) dołączył wczoraj Maciej1. Przynależność partyjna: cdn.. -prawak; narodowiec (prawdopodobnie zamieszkały w USA) z zacięciem pro-PISowskim; nałogowy, bełkotliwy kłamca; "normalny", bo "umie kontrolować"; mirek777 - inżynier ortografii od wklejania proPISowskich wrzutek; myśli, że nie zabijałby dzieci; uważa, że rząd PIS nie wydobywa węgla, bo chce go zachować dla przyszłych pokoleń; boi się, że jeśli nie da się wyru...ć gejowi to będzie homofobem; Edzio - pseudo-Konfederata z proPISowskim zacięciem, dla którego pisanie na forum jest przykrywką do wrzucania tekstów o stojących dzidach, erekcji i waleniu czarnych gruch w tropikach; i Maciej1 - lewak; koleś, który uwierzył we własne IQ; foliarz i frustrat, któremu można napluć w twarz, a on powie, że nic się nie stało, bo miał maseczkę, która zatrzymuje 95 % śliny; specjalista od zagadnień du..o-grzebnych. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
piękne podsumowanie
a jaka skromność zapomniałeś przecie o sobie - krulu samozaorania ale czy plemnik jest żywy? kto te maseczki latem nosił? kto te sztuki walki trenował? i las ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
oo lewak ameba używa znowu słów których nie rozumie.
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
wkurzył sie
zwieracze mu puściły nawet nie było czasu na czerwone wstawki ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
ja pierd*** ale operetka.
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
dobrze, że nie widzisz, jak go szlag trafia
tyle piany kto mieczem wojuje... ale heca! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków piana z dzbana! |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio "Szwabie ze Szwabii. Wystawiam obecnemu rządowi ocenę niedostateczną za walkę ze srakawirusem. Czego jeszcze oczekujesz? " Czego ja oczekuję od ciebie? Może jednego. Mógłbyś wyjaśnić do końca o jaki kolor ci chodziło, kiedy zapytałem o kolor aureoli Matki Boskiej? Ale ty Szwabie ze Szwabii jesteś upierdliwy. Jak byłeś młodszy , chyba nie miałeś zbyt wielu znajomych , zgadza się? A matka to cię karmiła łyżką czy procą , bo mam wątpliwości? Twój brat idealnie cię podsumował : Piana z dzbana. |
|
|
|
|
nie ma sie co klocic i obrazac. ile ludzi tyle opinii.
|
|