|
![]() |
|
CYTAT Szpital prosi o wsparcie a Lucjusz kupuje sobie kwiatki za publiczne pieniądze ![]() https://www.szpital-stw.com/prosbaszpitalaowsparcie Już ochłonąłeś chłopak? Będzie ta rewolucja czy jednak kibole są silniejsi od Julek? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Już jest ale nie o tym jest ten wątek.
Więc może coś na temat? |
|
|
![]() |
|
Ty no właśnie bo jak już jest ta rewolucja to pewnie jakaś rzeź się szykuje. No i tu dochodzimy do sedna sprawy. Jak będą mordować niewinnych, to pewnie trzeba będzie ich gdzieś chować...
![]() Jak przyjdą po mnie Julki i Alany w spodniach typu rurki , moje zwieracze mogą tego nie wytrzymać... ![]() Jak Julki jednak wygrają to może nowa władza anuluje ci te ostrzeżenia w trybie ekstraordynaryjnym? |
|
|
![]() |
|
@Edzio
"A jak to Szwabie wygląda jeśli skonfrontujemy dokonania pisiorów z naszymi południowymi sąsiadami , Czechami? Przypominam narodem blisko czterokrotnie mniej liczebnym od nas? Ile tam mają zakażeń i zgonów na milion osób? ![]() Widzisz Edzio, akurat w temacie UMIERANIA wolałbym porównywać Polskę do krajów, w których umiera MAŁO osób, a nie DUŻO. Nie porównuj Wspaniałego Rządu Pis do krajów, które nie mają pojęcia jak walczyć z wirusem. Porównuj do krajów, które to wiedzą. I zobacz sobie jaką tam mają populację i ile zarażeń. Pisałem o tym już w czerwcu po tym jak dzbany na forum pisały, że Duda pojechał do USA po lek i dzięki współpracy z USA będziemy lepiej zwalczać wirusa. Już wtedy pisałem, gdzie trzeba jechać, jeśli chce się zwalczyć wirusa. I na pewno nie są to USA. Japonia. Chiny. Taiwan. Korea Południowa. O Północnej nawet nie mówię, bo ichniejszy Kaczyński twierdzi, że nie było ani jednego przypadku. Możesz sobie wybrać dowolny kraj i pewnie znajdziesz jakiś gdzie jest jeszcze gorzej niż w Czechach. Dlatego nie porównuję z pojedynczymi, wybranymi krajami, ale porównuję w skali świata. 24 miejsce na świecie to dosyć wysoko. Jeśli tempo się utrzyma to za tydzień możemy dobić do 17. Ale potem już wejdziemy do światowej ligi nieudacznictwa w radzeniu sobie z wirusem (czyli Europa Zachodnia + USA + Ameryka Południowa) i/lub krajów z bardzo dużą populacją. Dlatego spokojnie Edziu. Cyferki wyhamują. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
bracie dzbanie - znowu coś napisałeś
ale nie ma treści już lepsze te pytania z dupy wzięte |
|
|
![]() |
|
![]() ***** *** ***** *** |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Szwabie uporczywie mnie nękasz , na dodatek twój kolega ze sztabu POKO-madras ,może się czepiać że piszesz nie na temat...
Moim skromnym zdaniem jeśli już chcesz robić porównania statystyk ws srakawirusa , to może konfrontować je z danymi naszych sąsiadów? Pewnie że możemy się porywnywać z Arabią Saudyjską czy Zimbabwe, ale na mój rozum właściwsze będzie robić to z Niemcami czy Czechami. Nie sądzisz Szwabie ze Szwabii? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
"Pewnie że możemy się porywnywać z Arabią Saudyjską czy Zimbabwe, ale na mój rozum właściwsze będzie robić to z Niemcami czy Czechami." Edzio, ja NIE PORÓWNUJĘ. Po prostu INFORMUJĘ kogo wyprzedziliśmy w tabeli. Ja sobie nie wybieram kogo Polska wyprzedza w ilości zachorowań. Jak dla mnie to możesz robić zestawienie: Polska-Czechy-Niemcy i wklejać, zamiast tego gó..a, które wklejasz teraz. Nikt ci nie broni. P.S. Co ty z tym nękaniem ciągle? Nie było mnie na forum to pierd...ś głupoty na mój temat i łączyłeś to z jakimś brakiem erekcji bodajże, a teraz ci przeszkadza, że wklejam twój "ironiczno-zabawny" komentarz? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
@Edzio.
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj wyprzedziliśmy Turcję i jesteśmy na 23 miejscu na świecie. Info dla Edzia: Populacja Turcji wynosi jakieś 82 mln. Liczba zgonów: nadal 32 miejsce, zaraz za Szwecją. Zgony/1 milion mieszkańców: z 67 na 66 miejsce na świecie. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 68 miejsca na 65. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
o temat wrócił
![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
Pampers tak zesrany że nawet na powązki nie wyskoczył
|
|
|
![]() |
|
***** madrasa
***** klakierów ***** dzbanów - foliarzy ***** Julki piana z dzbanów! |
|
|
![]() |
|
CYTAT o temat wrócił ![]() ***** *** Pisałem ci madras , że jak już ta rewolucja się skończy ( obaleniem kaczyzmu ) to Julki , Dżesiki i Alany wybudują ci spiżowy pomnik. W końcu walczyłeś jak lew o wolną aborcję , wolne sądy i praworządność... ![]() Wojowniku światła to dzięki tobie tematy wracają. Niech praworządność będzie z tobą... ![]() |
|
|
![]() |
|
i dobrze że były zamknięte cmentarze. groby się odwiedza nie tylko 1 czy 2 listopada
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Może ludzie nauczą się pamiętać o swoich bliskich przez cały rok...
Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, wielu z nas za rok może mieć status "odwiedzany" a nie "odwiedzający"... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Może ludzie nauczą się pamiętać o swoich bliskich przez cały rok... Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, wielu z nas za rok może mieć status "odwiedzany" a nie "odwiedzający"... zgadzam się z tobą w 100% zresztą nie pierwszy raz już |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
@miruś
"Może ludzie nauczą się pamiętać o swoich bliskich przez cały rok... Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, wielu z nas za rok może mieć status "odwiedzany" a nie "odwiedzający"... " Na pewno jak zmienią status na "odwiedzany" to się nauczą. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
czemu tak mało pytań z dupy?
znów zero treści ***** dzbany i foliarzy ***** Julki i Alanów piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
Dzbanom to już folia nie pomoże
![]() |
|
|
![]() |
|
ale za to widać dzbana z daleka
|
|
|
![]() |
|
@Edzio.
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj wyprzedziliśmy Filipiny i jesteśmy na 22 miejscu na świecie. Info dla Edzia: Populacja Filipin jakieś 106 milionów. Liczba zgonów: nadal 32 miejsce. Zgony/1 milion mieszkańców: z 66 na 64. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 65 miejsca na 64. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Szwabie ze Szwabii pisałem ci już niejeden raz , że temat srakawirusa kompletnie mi zwisa. Chodzę w masce ( bo nie mam czasu na łażenie po sądach) , niemniej robię to bez entuzjazmu. W każdym razie od samego początku tego cholerstwa śmieszkowałem , i będę śmieszkował dalej. Podporządkowuję się obostrzeniom , bo mimo swojego przekornego charakteru , jestem legalistą.
Co do liczby zarażeń pisałem ci wiele razy ( uporczywe nękanie) że może miast równać się z Filipinami czy Zimbabwe, lepiej robić to z naszymi sąsiadami Niemcami , Czechami ? Tak będzie właściwiej jak sądzę. A wiesz może jak wygląda porównanie liczby zgonów w Polsce i na Filipinach, skoro już jesteś taki skrupulatny? |
|