|
![]() |
|
Wystąpił kolejny incydent. Znowu cieknie po nogawce...
Gdzie jest Anżej? Miał pilnować eminencji. ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
sam gnój na forum szkoda zabierać głosu a administratorzy powinni zacząć moderować ten spam
bełkot pijanego żula pod budką z piwem |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś normalny mi wytłumaczy skąd psychol ma dane że powinniśmy być na którymś tam miejscu?
![]() |
|
|
![]() |
|
@Edzio
"Czy ktoś normalny mi wytłumaczy" Po 2-3 tygodniach wymyślania poje...ch historyjek o seksie i kale nagle próbujesz dołączyć do grupy normalnych użytkowników forum? Może niech ci wytłumaczy twój kumpel, idiota o niku podobnym do mojego. Jak nie da rady to ja ci wytłumaczę. Ale biorąc pod uwagę, że nie rozumiesz jak działają procenty i biorąc pod uwagę w jaki sposób ostatnio wyliczałeś na którym miejscu powinna być Polska w tym rankingu, to wątpię, żebyś zrozumiał. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
pisząc o kimś normalnym
nie miał na myśli ciebie "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
Twój kumpel-idiota raczej ci nie wytłumaczy. Będziesz musiał zaczekać na mnie. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio "Czy ktoś normalny mi wytłumaczy" Po 2-3 tygodniach wymyślania poje...ch historyjek o seksie i kale nagle próbujesz dołączyć do grupy normalnych użytkowników forum? Może niech ci wytłumaczy twój kumpel, idiota o niku podobnym do mojego. Jak nie da rady to ja ci wytłumaczę. Ale biorąc pod uwagę, że nie rozumiesz jak działają procenty i biorąc pod uwagę w jaki sposób ostatnio wyliczałeś na którym miejscu powinna być Polska w tym rankingu, to wątpię, żebyś zrozumiał. Eminencjo znowu cieknie po nogawce... ![]() Gdzie jest Anżej? |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio Twój kumpel-idiota raczej ci nie wytłumaczy. Będziesz musiał zaczekać na mnie. Wydarzył się incydent kałowy... Proszę zmienić bieliznę. ![]() Regres dawaj mopa... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Będziesz musiał zaczekać na mnie. nie muszę nie chcę wytłumacz koniowi defekatorze psyglutku "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
Napisałem do Edzia:
"Twój kumpel-idiota raczej ci nie wytłumaczy. Będziesz musiał zaczekać na mnie." PolakzPolski4 napisał: "nie muszę nie chcę" Brawo. Samozaoranie. Edzio zapomniał z którego konta pisze. I okazuje się, że Edzio-przygłup i jego kumpel-idiota PolakzPolski4 to ta sama osoba. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
Wystąpił kolejny incydent. Po nogawce znowu cieknie brązowy płyn...
![]() Proszę ściągnąć bieliznę eminencjo. Gdzie jest Anżej? |
|
|
![]() |
|
Gdzie jest Anżej i jusek?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Mimo cieknącej brązowej wody po nogawce, Szwab ze Szwabii alias kardynał McCarrick zachował bystrość umysłu i nadprzyrodzoną przenikliwość. Biada jego nieprzyjaciołom, i regresowi zmieniającemu mu bieliznę...
![]() |
|
|
![]() |
|
dzbanuszku foliarzu amebo przygłupie idioto
to było celowe cieszę się, że zamierzony efekt został osiągnięty ale ty jesteś prosty do przewidzenia "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@idiota z nikiem podobnym do mojego
"to było celowe cieszę się, że zamierzony efekt został osiągnięty" Taaa. Po prostu jesteś tępy i nie ogarnąłeś. To co masz teraz napisać? Fascynacja gó...m i jeb...m taka sama jak u Edzia. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa nadal na 15 miejscu na świecie. Liczba zgonów: wyprzedziliśmy Turcję i Irak i jesteśmy na 20 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 42 na 40. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 44 na 43. Średnio powinniśmy być koło 179 art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dziamdziolenie
"Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! za mało czerwonego! za mało! nie zapłacą ci! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa nadal na 15 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal na 20 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 40. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 43. Średnio powinniśmy być koło 179 art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dziamdziolenie
zamelduj koniowi |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa wyprzedziliśmy Iran i jesteśmy już na 14 miejscu na świecie. Liczba zgonów: wyprzedziliśmy Ekwador i jesteśmy na 19 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 40 na 38. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 43 na 42. Średnio powinniśmy być koło 179 art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
o
dziamdziol wrócił żeby dziamdziolić. ***** dzbany i foliarzy piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa nadal na 14 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal na 19 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 38. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 42. Średnio powinniśmy być koło 179 art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa nadal na 14 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal na 19 miejscu na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 38. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 42. Średnio powinniśmy być koło 179 Eminecjo wystąpił kolejny incydent. Po nogawce znowu cieknie brązowy płyn.. ![]() Gdzie jest regres z mopem? |
|
|
![]() |
|
Morawiecki zamknął stoki narciarskie a Gowin otworzył
![]() Dworczyk w TVN24 został zapytany, co w takiej sytuacji mają zrobić narciarze, skoro stoki mają być otwarte, a hotele i pensjonaty zamknięte. - W samych rejonach górskich, gdzie istnieją te bazy, też mieszkają osoby, które korzystają z tej infrastruktury. Zawsze są też możliwe dojazdy na jeden dzień, jeśli ktoś mieszka stosunkowo niedaleko - mówił szef kancelarii premiera. Prowadząca program zwróciła uwagę, że premier apelował, żeby ograniczyć przemieszczanie się. - Ale czy premier powiedział, że jest zakaz przemieszczania się? Nie powiedział, więc proszę być precyzyjnym - odparł Dworczyk. I taka właśnie jest cała antycovidowa polityka Pisu ![]() |
|
|
![]() |
|
madras jak ty byś był premierem to każda twoja decyzja trafiałby w punkt. Szacun.
|
|