|
![]() |
|
Widziałam zw celfast poszukuje ludzi do pracy czy może mi ktoś powiedzieć ile zarabia tam magazynier lub mechanik na utrzymaniu ruchu jakie są wasze opinie o tym zakładzie pracy
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jak tam praca na magazynie? Tam są 3 zmiany a nie 4 brygady? Jak wynagrodzenie na okresie próbnym?
|
|
|
![]() |
|
Dorobisz się tam, haha haha haha, Z tego co pisze na PUP Stalowa Wola oraz opinia innych kto był tam tylko na chwile to najniższa krajowa lub lekko wyżej.... Dawno temu w 2012 na 4 brygady było 1550 - 1600 netto. Zyć nie umierać, można się dorobić mieszkania
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dorobisz się tam, haha haha haha, Z tego co pisze na PUP Stalowa Wola oraz opinia innych kto był tam tylko na chwile to najniższa krajowa lub lekko wyżej.... Dawno temu w 2012 na 4 brygady było 1550 - 1600 netto. Zyć nie umierać, można się dorobić mieszkania ![]() ![]() ![]() Ale na stronie PUP nie ma żadnej oferty celfastu, więc nie wiem o czym dokładnie piszesz. Wiem jak się pracowało 11 lat temu i ile się tam zarabiało kiedys. Pracowałem na 4 brygady. Teraz planuje złożyć podanie na magazyn bo słyszałem że są tam 3 zmiany i jakąś podwyższa po okresie próbnym. Nie dorobiłem się dzieci jeszcze a na próbnym żaden zaklad ci nie nawali chyba że superior albo alutec gdzie nikt nie chce robić |
|
|
![]() |
|
Witajcie mam pytanko która to z Pań uprawiała Sex na parkingu w aucie u nas. Było to jakiś czas temu może nadal jest chętna niech da znać wezmę ja do siebie chyba że nie pracuje już. Jakies inicjały proszę
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witajcie mam pytanko która to z Pań uprawiała Sex na parkingu w aucie u nas. Było to jakiś czas temu może nadal jest chętna niech da znać wezmę ja do siebie chyba że nie pracuje już. Jakies inicjały proszę Zapytaj na brygadzie to ci powiedzą ![]() http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
![]() |
|
Pytałem ale nie wiedzą właśnie może tutaj mi ktoś podpowie
|
|
|
![]() |
|
@Nowy567 przeżywasz jak stronka oprysk.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pytałem ale nie wiedzą właśnie może tutaj mi ktoś podpowie Wystarczy spytać pracowników CF a nie tych z legionu ![]() http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
![]() |
|
Spoko popytam a pracuje jeszcze wiecie może. Ale tajemnice robicie wiem że rodo ale iniacjaly
|
|
|
![]() |
|
Takim ludziom jak ty właśnie się nie mówi tanich rzeczy. Długi jęzor nie jest zaletą. Kolejna sprawa że żal jest ciebie bo jesteś jak pies ogrodnika co sam nie weźmie a drugiemu nie da.
![]() ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Widzę wiesz o kogo chodzi ale robisz tajemnice. Trzymaj to dla siebie od takich jak ty się nic nie dowie nikt. Dla mnie coś takiego jest chore mężatką i żeby tak robić
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a jeśli chodzi o kobiety z legionu to nie wszystkie są takie ale kurewk nie brakuje pani to
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT a jeśli chodzi o kobiety z legionu to nie wszystkie są takie ale kurewk nie brakuje pani to ![]() no, ale błysnąłeś. Kim ty jesteś że będziesz udzielał szacunek. Żadnego wychowania z domu nie wyniosłeś. |
|
|
![]() |
|
Wychowanie z domu wyniosłem a ty pewnie wiele wiesz na temat co się dzieje w zakładzie i ja też wiem więc nie udawaj świętego a szacunku do kobiet które mają mężów i robią takie rzeczy nie mam ty pewnie jesteś jednym z nich więc cię to ruszyło.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wychowanie z domu wyniosłem a ty pewnie wiele wiesz na temat co się dzieje w zakładzie i ja też wiem więc nie udawaj świętego a szacunku do kobiet które mają mężów i robią takie rzeczy nie mam ty pewnie jesteś jednym z nich więc cię to ruszyło. Chłopie, kim ty jesteś że chcesz innych oceniać? Certyfikaty moralności wystawiasz? Materacem w jej domu jesteś? Zachowujesz się jak typowa baba. Nie powiedz że chodzisz do Kościoła. |
|
|
![]() |
|
Nie oceniam chłopie stwierdzam fakt ale odnoszę wrażenie że bronisz tych kobiet bo bierzesz w tym udział ale fakty są takie kurwa zawsze wyjdzie z człowieka nie ma żadnego usprawiedliwienia kogokolwiek ze zdrady niech się bzykają do woli ale najpierw zakończą obecny związek inaczej to zwykłe kurestwo
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
krysz jeśli twoja kobieta jeśli ją masz waliła cię w rogi to co też byś ją tłumaczył i pisał o moralności
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
[cytat]Nie oceniam chłopie stwierdzam fakt ale odnoszę wrażenie że bronisz tych kobiet bo bierzesz w tym udział /cytat]
skąd ty wiesz w czym ja biorę udział, rozdarta babo??? Jestem przekonany że pierwszy byś skorzystał z okazji jakby ci jakaś uległa, ale widać po tobie że jesteś mocny tyko w gębie. No i zazdrość przez ciebie przemawia. |
|
|
![]() |
|
babo
![]() a zazdrościć nie mam Ci czego że jakaś mężatka zrobi ci dobrze tylko nigdy nie wiesz komu robiła przed tobą ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
co taka cisza
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chamiejemy. Jak widać, krakowski ksiądz ks. Mieczysław Maliński miał całkowitą rację, wygłaszając kazanie przeciwko promocji chamstwa - kazanie zawierające tylko to jedno słowo. |
|
|
![]() |
|
Legion to nazwa działu w Celfaście ?
![]() |
|