|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli lub bliskiej okolicy można kupić sadzonki drzew owocowych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej Woli lub bliskiej okolicy można kupić sadzonki drzew owocowych? Giełda w Sandomierzu, ewentualnie internet, ja swoje kupiłem przez internet z profesjonalnej szkółki każde drzewko z paszportem. Wszystko przyjęło się i niektóre owocowały już w tym samym roku co były posadzone. |
|
|
|
|
A ja polecam Centrum ogrodnicze na Handlowej. Fajna obsługa i przystępne ceny. Nie trzeba jeździć do Sandomierza czy zamawiać z internetu. Sam u nich kupiłem na wiosnę czereśnie, śliwkę i morele.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Osobiście kupuję sadzonki wszelkiego rodzaju przez internet, bez problemu, dobrze zapakowane w większości. Zdarzyło mi się reklamować i przysłali nową sztukę.
|
|
|
|
|
CYTAT A ja polecam Centrum ogrodnicze na Handlowej. Fajna obsługa i przystępne ceny. Nie trzeba jeździć do Sandomierza czy zamawiać z internetu. Sam u nich kupiłem na wiosnę czereśnie, śliwkę i morele. pracujesz tam? Kolejny raz chwalisz, niekoniecznie masz rację. Fajna obsługa i przystępne ceny to nie atut. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ja polecam Centrum ogrodnicze na Handlowej. Fajna obsługa i przystępne ceny. Nie trzeba jeździć do Sandomierza czy zamawiać z internetu. Sam u nich kupiłem na wiosnę czereśnie, śliwkę i morele. pracujesz tam? Kolejny raz chwalisz, niekoniecznie masz rację. Fajna obsługa i przystępne ceny to nie atut. A czego mam nie chwalić? Zabronisz mi? Jestem zadowolony z tego sklepu więc chwalę. Ponadto wolę dać zarobić małym lokalnym przedsiębiorcom niż marketom. Takie to trudne? Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|