|
|
|
Pobawmy się w forumową ankietę, kto w jakiej sieci ma telefon. Ciekawe, czy Stalowa Wola odbiega od ogólnopolskich statystyk. Wpisujcie nazwę operatora i informację czy karta czy abonament.
Ogólnopolskie statystyki są takie, że najwięcej ludzi ma Play, potem Orange, Plus i T-Mobile. Podmarki traktujemy jako sieć matka np. Heyah=T-Mobile, nju mobile to Orange, premium mobile Plus, Virgin mobile Play itd. Zacznę od siebie nju mobile abonament. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Play - abonament
Cudny Lolo |
|
|
|
|
multimedia - abonament x 3 = Plus
|
|
|
|
|
Ja: Plus na kartę ( na dniach przenoszę do T-Mobile że względu na lepszy zasięg
Żona: T-Mobile na kartę :) |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Orange - karta
|
|
|
|
|
Stefan, jeśli to nie tajemnica, to w którym miejscu Plus ma gorszy zasięg od T-Mobile?
|
|
|
|
|
Plush na kartę
|
|
|
|
|
SŁR(Sieć Łączności Rządowej)
Na bogato... Konus,Konus Kurduplu over! PS.Poważnie.Temat wygląda mi kryptoreklamę. Na to też mam lekarstwo. https://m.demotywatory.pl/342 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Stefan, jeśli to nie tajemnica, to w którym miejscu Plus ma gorszy zasięg od T-Mobile? Zaobserwowałem lepszy zasięg T-Mobile na terenie Posania, Brandwicy, Jastkowic. Internet mobilny też szybszy jest w T-Mobile. :) |
|
|
|
|
2x Play na abonament.
|
|
|
|
|
T-Mobile na kartę (przeniosłem numer do T-Mobile z Orange z powodu przerywania internetu)
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Do jusek
Jak się pitolem bawisz to też o polityce myślisz i na demotywatory patrzysz? Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, pisania na TEMAT!!!!! to ku..a po prostu nie pisz. Myślisz że jesteś zabawny, albo że kogoś do czegoś przekonasz to się grubo mylisz poj.bie polityczny |
|
|
|
|
CYTAT Zaobserwowałem lepszy zasięg T-Mobile na terenie Posania, Brandwicy, Jastkowic. Internet mobilny też szybszy jest w T-Mobile. Wynika to z braku nadajnika Plusa w Pysznicy oraz wysokości anten w Stalowej Woli. T-Mobile wraz z Orange mają nieco niżej od tej czerwonej anteny telewizyjnej na Mostostalu a Plus po bokach budynku. To samo w Rozwadowie na wieży ciśnień. Wysokość zawieszenia anteny ma duże znaczenie. |
|
|
|
|
Only Njuuuu.
|
|
|
|
|
Plus - karta
|
|
|
|
|
Plus w okolicach Brandwicy / Jastkowic niby łapie LTE i to pełny zasięg nawet momentami a internet mobilny bardzo wolno działa mimo to..
Jakieś to LTE słabe po prostu na wsiach jest. W Stalowej jak mam LTE to śmiga jak szalony. W Stalowej łapie nawet takie coś jak LTE+ :) |
|
|
|
|
Plus na kartę i PLAY na kartę. I tylko na kartę. Abonament chyba wszędzie jest droższy od karty.
|
|
|
|
|
Kiedyś miałem play na kartę, ale jakość internetu zrobiła się taka tragiczna, że przeszedłem do tmobile i nie żałuję
|
|