|
![]() |
|
Czy wam też strona główna stalowemiasto przekierowuje na inne strony?
Np. na tą http://bezplatne-ogloszenia.pl/ Admin jest jakiś problem? Edycja: teraz już przestało ale powtarza sie to juz kolejny raz. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mnie tez przekierowywuje na jakieś inne strony najczęściej w dziale ogloszen
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Prawdopodobnie strona jest zawirusowana.
Takie rzeczy zdarzają się szczególnie wieczorami. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Potwierdzam. Prawdopodobnie powoduje to któraś reklama. Czasami przekierowuje na strony erotyczne.
|
|
|
![]() |
|
Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Powodem jest któraś reklama od naszego wydawcy. Zablokowaliśmy ich wyświetlanie do czasu wyjaśnienia problemu.
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem jak teraz, bo nie zaobserwowałem, ale jakiś czas temu po wejściu na sm po chwili na ekranie pojawiały się miłe dla oka cycki
![]() |
|
|
![]() |
|
Problemem może być również zawirusowany komputer, zalecamy sprawdzenie swojego komputera na obecność:
https://malwa(...)eck-com/ |
|
|
![]() |
|
Cycki miałem na stacjonarce, komórce, tablecie i drugiej komórce. Na sieci domowej, na sieci komórkowej, bez znaczenia. Ewidentnie wina była po stronie sm. Oczywiście komputer zawsze warto sprawdzić pod kątem wirusów i złośliwego oprogramowania.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Problemem może być również zawirusowany komputer, zalecamy sprawdzenie swojego komputera na obecność: https://malwa(...)eck-com/ Dobre żarty, macie problem i to poważny u siebie. |
|
Dołączył: 15 Wrz 2018r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Cycki miałem na stacjonarce, komórce, tablecie i drugiej komórce. Na sieci domowej, na sieci komórkowej, bez znaczenia. Ewidentnie wina była po stronie sm. Oczywiście komputer zawsze warto sprawdzić pod kątem wirusów i złośliwego oprogramowania. ![]() ![]() ![]() potwierdzam, tak miałam też Maria |
|
|
![]() |
|
Wyłączyliśmy już te reklamy i zgłosiliśmy problem do wydawcy. Przepraszam za zaistniałą sytuację.
|
|
|
![]() |
|
Nie zwalajcie winy na użytkownikó SM i ich zawirusowane komputery bo u mnie ten problem był jakieś 3 dni temu i występował na teblecie a na nim nie korzystam z "podejrzanych serwisów "
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Nie zwalajcie winy na użytkownikó SM i ich zawirusowane komputery bo u mnie ten problem był jakieś 3 dni temu i występował na teblecie a na nim nie korzystam z "podejrzanych serwisów " ale macie problem, pewnie ponosicie ogromne koszty i trzeba je wam refundować |
|
|
![]() |
|
Problem pojawia się dalej.
|
|
|
![]() |
|
Problem z adfly i innymi przekierowaniami to już był kilka tygodni temu i to z waszej strony, administracjo. To świadczy tylko o tym, że nie macie kontroli nad stroną
|
|