|
![]() |
|
Witam,
mam pytanie do użytkowników tego portalu: co myślicie o nowym wyglądzie " stalowemiasto" ? Dla mnie fatalnie: - za duże panele ze zdjęciami - za duża czcionka (zawsze zmniejszam cały obraz do 80%) - chaos - wszędzie migające reklamy bez ładu i składu Kompletnie nie rozumiem intencji tych zmian.. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
jestem za przywroceniem poprzedniego wygladu
kto jest za ? |
|
|
![]() |
|
ja myślę, ze to celowe działanie,więcej chaosu, mniej ludzi sie wypowiada na różne tematy więc robią swoje,ja jestem za przywróceniem poprzedniej str ale czy to mozliwe?
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT jestem za przywroceniem poprzedniego wygladu kto jest za ? Też jestem za. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Jestem za wcześniejszą wersja
|
|
|
![]() |
|
Nowa strona jest koszmarna. Weźcie przywróćcie starą, z tej się nie da korzystać. Poza tym mam wrażenie, że kiedyś codziennie pojawiało się kilka nowych artykułów. Czasami byliście pierwsi z nowymi informacjami. Teraz bywa, że ani jeden artykuł się nie pojawia. Macie mniej newsów niż inni. Kiedyś dla mnie był to najlepszy portal o Stalowej Woli. Teraz wybieram konkurencję.
|
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dziękujemy za opinię. Podstawową intencją jest dostosowanie portalu do nowych trendów. Zapewnienie czytelności na urządzeniach mobilnych.
Aktualne strona główna nie jest jeszcze w pełni gotowa. Kilka elementów zostanie dopracowanych w najbliższych dniach - w tym ujednolicone zostaną formaty reklam. |
|
|
![]() |
|
Też chce powrotu starej strony!!!
|
|
|
![]() |
|
Krok w dobrą stronę. Strona nareszcie jest "responsywna".
Moim zdaniem do poprawy jest czcionka i jej rozmiar (do zmniejszenia) i do wywalenia wszystko na flashu... |
|
|
![]() |
|
Tak - od Flasha odchodzimy.
|
|
|
![]() |
|
A to wszystko tylko po to aby reklamy były lepiej widoczne i zajmowały więcej miejsca . Jeśli ktoś próbuje tłumaczyć inaczej ten idiotyczny wygląd to wciska zwykły kit .
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A to wszystko tylko po to aby reklamy były lepiej widoczne i zajmowały więcej miejsca . Jeśli ktoś próbuje tłumaczyć inaczej ten idiotyczny wygląd to wciska zwykły kit . Mariusz, a z czego ma taki serwis żyć jak nie z reklam? |
|
|
![]() |
|
Powinna być możliwość wyboru wersji wyglądu, ale pewnie za dużo byłoby z tym roboty. Poprzednia wersja wyglądała bardziej profesjonalniej i schludniej. Teraz to jest wielki chaos, czcionki w ogóle nie dograne, układ dość dziwny, nie widziałem nigdy takiego.
Ogólnie wygląd mnie odrzuca, w sumie od zmiany wyglądu mało tu teraz zaglądam, częściej przesiaduje teraz na konkurencyjnym portalu. A wcześniej było odwrotnie... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poza tym mam wrażenie, że kiedyś codziennie pojawiało się kilka nowych artykułów. Czasami byliście pierwsi z nowymi informacjami. Teraz bywa, że ani jeden artykuł się nie pojawia. Macie mniej newsów niż inni. Kiedyś dla mnie był to najlepszy portal o Stalowej Woli. Teraz wybieram konkurencję. chyba żartujesz? ostatnio konkurencja spi jak zabita, zero z dni miasta art, nie ma tematow niewygodnych np o maszcie, akcja cała wykopywania zakopywania, nie mieli o ksiedzu pedofilu (drugi portal odpisal pozniej), nie maja sportu, nie chodza w weekendy na zadne wydarzenia, a drugi portal ma dopiero po niedzieli najczesciej.. wiec ty chyba z konkurencji, ze tak mowisz ![]() Co do strony to mniej czytelna jak dla mnie, do poprawy kolumny, czcionka faktycznie jakas nieporadna, nie podobaja mi sie tez wydarzenia i ogloszenia... |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Gdzie sa nekrologi? A nowa strona jest do kitu !
|
|
|
![]() |
|
Tam gdzie były
![]() |
|
|
![]() |
|
Linków do prognoz pogody już nie będzie?
Ogólnie nowa strona jest beznadziejna. |
|
|
![]() |
|
jestem za przywróceniem poprzedniej strony - po co zmieniać coś do czego ludzie się przyzwyczaili i polubili
Bogi |
|
|
![]() |
|
Niestety ja również muszę przyznać, że wolałem starą wersję. Może dlatego, że tak się przyzwyczailiśmy.
Jak zmieniał się Windows to też mnie zawsze wkurzało, wszystko gdzie indziej i po nowemu. Na komórce też wolałem starą wersję... Ale niestety jesteśmy skazani już na takie nowości i to w różnych dziedzinach życia. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Na takiej stronie reklamy już nie wznowię...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziękujemy za opinię. Podstawową intencją jest dostosowanie portalu do nowych trendów. Zapewnienie czytelności na urządzeniach mobilnych. Aktualne strona główna nie jest jeszcze w pełni gotowa. Kilka elementów zostanie dopracowanych w najbliższych dniach - w tym ujednolicone zostaną formaty reklam. Moim zdaniem stara strona była czytelniejsza na urządzeniach mobilnych mimo wersji komputerowej |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pogoda jest, wystarczy wejść w jakiś temat i jest po prawej stronie, brak tylko długoterminowej.
Jestem za starą stroną, ale przyznaje na smartfonie jest ok ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Jak dla mnie tez beznadzieja ta nowa strona. Regularnie odwiedzam strone od 9 lat i teraz, az sie odechciewa. Zazwyczaj wchodze przez telefon komorkowy...
|
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
I dla mnie nowy wygląd strony nie odpowiada. Poprzednia szta graficzna była o wiele przyjemniejsza. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dziękujemy za opinię. Podstawową intencją jest dostosowanie portalu do nowych trendów. Zapewnienie czytelności na urządzeniach mobilnych. Aktualne strona główna nie jest jeszcze w pełni gotowa. Kilka elementów zostanie dopracowanych w najbliższych dniach - w tym ujednolicone zostaną formaty reklam. Moim zdaniem stara strona była czytelniejsza na urządzeniach mobilnych mimo wersji komputerowej zgadzam się |
|