Dołączył: 14 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam
sprawdźcie proszę sobie poprawność "include" bo wywala mi dzisiaj co chwile błąd: Warning: include_once(.colada2/emisje.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/index.php on line 52 Warning: include_once(): Failed opening '.colada2/emisje.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/index.php on line 52 Fatal error: Call to undefined function emisje() in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/index.php on line 53 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
u mnie działa bez zastrzeżeń
|
|
Dołączył: 14 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT u mnie działa bez zastrzeżeń wejdź w artykuł i spr cofnąć stronę... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT u mnie działa bez zastrzeżeń wejdź w artykuł i spr cofnąć stronę... działa ![]() |
|
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
U mnie też jakiś czas temu wyskakiwał ten błąd
|
|
|
![]() |
|
a mnie się nie podoba wygląd nowej strony!!!Mało przejrzyście!!!
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a mnie się nie podoba wygląd nowej strony!!!Mało przejrzyście!!! Uważam tak samo! Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Również uważam ,że strona jest mało czytelna .Redakcjo popracujcie nad tym lub powróćcie do poprzedniego wyglądu .
|
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Poprzednia szata bardziej mi odpowiadała, pewnie kwestia przyzwyczajenia. Może lepiej zmiany było wprowadzać stopniowo "ewolucyjnie"
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Bob12) Poprzednia szata bardziej mi odpowiadała, pewnie kwestia przyzwyczajenia. Może lepiej zmiany było wprowadzać stopniowo "ewolucyjnie" ![]() Mimo wszystko to jest Dobra Zmiana. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Witam
Dla mnie nie jest źle, choć nie lubię zmian i np. winamp musi mieć pierwszą, klasyczną skórkę i tyle!!!! Jedna rzecz mnie irytuje i jak ktoś tu zagląda z administratorów to proszę o zmianę - nie ma pogody, tam, gdzie była..... Są jakieś nekrologi - to chyba dla nekrofili, bo przecież, jak ktos musi, to na Memento sobie sprawdzi!!!! Oddajcie prognoze pogody, a wywalcie nekrologi na przykład ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to pozdrawiam zdrowo myślących ![]() ![]() ![]() PS A te moje +20 za nie na temat, to wiecie - było na najbardziej aktualny temat tego miasta - samowola budowlana podrzędu wsi Pisowa Wola.... IM WIĘCEJ KASUJECIE, TYYM BARDZIEJ JESTEŚMY ANTY I ZMOTYWOWANI!!!!! Dojna...., oj dojna hehehehehhe |
|