|
![]() |
|
Okropnie marudzicie, wszyscy chcemy drzew (a ja szczególnie dla ptaków), ale to mendzenie bez ładu i składu należy zastąpić czynem społecznym pod przewodnictwem aktywistów nasadzania drzew. Przykład w mieście był. Bumelanci i obiboki!
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Andrzej 2.0 Ja nie muszę się bawić w psychologa! Jak chcesz mogę Ciebie dopisać na wizyty! No to Ci napisałam skoro prezydent wie a nic nie robi to idz na jego miejsce i sie tym zajmij proste skoro nie rozumiesz zdań które ktos do ciebie pisze! Moni A ty najpierw naucz się dziecko pisac! Tak rodzi się nowa gwiazda tego forum - PlatYnka ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Andrzej 2.0 Ja nie muszę się bawić w psychologa! Jak chcesz mogę Ciebie dopisać na wizyty! No to Ci napisałam skoro prezydent wie a nic nie robi to idz na jego miejsce i sie tym zajmij proste skoro nie rozumiesz zdań które ktos do ciebie pisze! Moni A ty najpierw naucz się dziecko pisac! Może tak zrobię. Jak na razie rządzi Lucjusz i to on odpowiada za miasto. Walczył z hałasem i zanieczyszczeniem wtedy gdy był radnym i kandydatem na Prezydenta. art2deco, no to do dzieła. Gdzie i kiedy zbiórka? Czy w sprawie przestrzegania norm hałasu i emisji pyłów też masz dobre rady? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Art2deco a co cie obchodzi ze my w tym temacie domagamy się tego co się mieszkańcom należy. Aź tak musisz bronić partii.
Zrozum ze jak wymarudzimy to i tobie bedzie lepiej https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mi nie jest potrzebna żadna wizyta u specjalisty moze wlasnie wam jest potrzebna bo wszystko wam przeszkadza! No i oczywiście juz zapewne jestescie chorzy wiec idźcie sami! Wychowałam się w tym mieście i nigdy nie narzekalam ze cos smierdzi ze halasuje itp ale widocznie burzuazji ktora tu przyszła ze wsi wszystko przeszkadza! Bo tak szczerze ilu jest tutaj ludzi urodzonych i wychowanych w stalowej? Zapewne garstka i ta garstka sie nie wypowiada! Madras sam jestes durniem ![]() Podziękuj tej "burżuazji",że zwraca uwagę na problem,który niekorzystnie działa m.in na Twoje zdrowie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (ART2DECO) Okropnie marudzicie, wszyscy chcemy drzew (a ja szczególnie dla ptaków), ale to mendzenie bez ładu i składu należy zastąpić czynem społecznym pod przewodnictwem aktywistów nasadzania drzew. Przykład w mieście był. Bumelanci i obiboki! TEMAT NIE DOTYCZY CHĘCI DRZEW
Nie przekłamuj wątku https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
nawet teraz cos smierdzi - nie da rady okna otworzyc ;/
|
|
|
![]() |
|
Hałas przekracza normy od wielu tygodni wielokrotnie! nie schodzi poniżej 70 decybeli, w wręcz pnie do 100. gdzie w porze nocnej dopuszczalna norma to 50 decybeli!!!!! drugie tyle! Rzygać się chce na to bezprawie!
|
|
|
![]() |
|
Wszyscy kiedyś śmiała się z Plawa czy świńskiego ryja , a wychodzi na to ze teraz tam najlepiej zamieszkać
|
|
|
![]() |
|
Myślisz, że tam nie słychać. Ja mieszkam na górce rozwadowskiej i też słychać. Taki hałas sie niesie. U Lucka tylko nie słychać. Ciekawe czy jeszcze mieszka w Stalowej.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Tak tętni innowacyjnym przemysłem miasto. Budowaliśmy, budowaliśmy i przez dekadę zbudowaliśmy.
Pamiętający mogą napisać czy zawsze tak było,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A jaki to innowacyjny przemysł mamy ?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gwiazdami to raczej juz wy jesteście a ja poprostu pisze to co mi nie pasuje tak jak i wam!!
Dalibor widocznie jestes z tej burzuazji a o moje zdrowie sie nie martw ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jaki to innowacyjny przemysł mamy ? To transformerskie pytanie już zadałam Andrzejku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
jesli chodzi o straszny smród to jest jeden winowajca w okolicach szkoły podstawowej nr 2 i LO KEN. Będąc z synem na placu zabaw właśnie w okolicach szkoły, musiałem szybko się ewakuować bo smród topionego plastiku nie do wytrzymania. Winowajca mieści się w okolicach garaży (przy blokach Romskich) Każdy robi co chce, pali co chce i smrodzi czym chce.. Jest tu jakieś prawo? Czy w tym mieście można wszystko? HALO? Po co budować nowego Orlika skoro taka perfumeria obok się mieści.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A jaki to innowacyjny przemysł mamy ? To transformerskie pytanie już zadałam Andrzejku. Lucjusz obiecał ale nie dał rady. Innowacyjność tylko we wpisach piewców dojnej zmiany ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Miasto przemysłowe, to musi śmierdzieć i być głośno. Jak wam nie pasuje to wyprowadźcie się na wieś. Tam będziecie na co innego narzekać.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Lucjusz obiecał ale nie dał rady. Innowacyjność tylko we wpisach piewców dojnej zmiany ![]() ![]() Andrzejku widzę że na różnych tematach usilnie pracujesz żeby kąsać Kudłatego. Oficer prowadzący sypnął groszem czy sam pracujesz na premię indywidualną? ![]() A poza tym nie krępuj się napisz wprost który z kandydatów na urząd prezydenta miasta Stalowej Woli znajdzie remedium na wszystkie bolączki . Napisz za dwa trzy lata wspólnie powspominamy ze śmiechem. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT A jaki to innowacyjny przemysł mamy ? To transformerskie pytanie już zadałam Andrzejku. Lucjusz obiecał ale nie dał rady. Innowacyjność tylko we wpisach piewców dojnej zmiany ![]() ![]() Widzisz jakie to było proste? Innowacyjność Inkubatora kosztów zawsze mnie napawała szczerym zdziwieniem w po hucianym krajobrazie przedsiębiorców. Zaczynasz odpowiadać na trudne pytania. Spawamy już laserowo kratownice? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Lucjusz obiecał ale nie dał rady. Innowacyjność tylko we wpisach piewców dojnej zmiany ![]() ![]() Andrzejku widzę że na różnych tematach usilnie pracujesz żeby kąsać Kudłatego. Oficer prowadzący sypnął groszem czy sam pracujesz na premię indywidualną? ![]() A poza tym nie krępuj się napisz wprost który z kandydatów na urząd prezydenta miasta Stalowej Woli znajdzie remedium na wszystkie bolączki . Napisz za dwa trzy lata wspólnie powspominamy ze śmiechem. ![]() O tym oficerze dość często piszesz. To z własnych doświadczeń? Myślałem, że Lucjusz miał plan na załatwienie sprawy hałasu. Myślisz, że już nic w temacie nie zrobi bo oszukał swoich wyborców? pl2 a jak stwierdzą, że mają małe zyski i postanowią płacić połowę stawki minimalnej to też uznasz, że tak ma być? art2deco mnie też bardzo zdziwiło, że po przeżarciu takiej kasy w inkubatorze i pomysłach na kuźnię przedsiębiorczości oraz obietnicy zamknięcia tego kosztownego inkubatora, Lucjusz tylko zmienił źródło finansowania. Dalej płacimy na inkubator tylko, że za pośrednictwem MZK ![]() ![]() Nie wiem co ty tam spawasz ale na dobre ci to nie wychodzi ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzej_2.0 jak zaczną płacić minimalną to się zmienia pracodawcę. Sorry, ale obecnie to mamy rynek pracownika, a nie pracodawcy. No chyba że się nic konkretnego nie potrafi, to takim zawsze będzie ciężko. Dla nich i tak będzie dobrze, jak będą zarabiać to minimum, zresztą ktoś musi brać minimalną krajową
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
pl2 no widzisz zmieniasz pracę a nie wyprowadzasz sie do lasu. Norma to norma nie wolno jej ani naginać, ani przekraczać.
Wiem, że nie ma tak że wszyscy mają po równo i płacę minimalna dałem tu jako przykład. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Nie oponuje startupom. Rozbrykał się w realizacji planu
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie oponuje startupom. Rozbrykał się w realizacji planu ![]() A ile tych statupów mamy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT pl2 no widzisz zmieniasz pracę a nie wyprowadzasz sie do lasu. Norma to norma nie wolno jej ani naginać, ani przekraczać. Wiem, że nie ma tak że wszyscy mają po równo i płacę minimalna dałem tu jako przykład. Widzę że trafiłem na trolla ![]() ![]() |
|