|
![]() |
|
Jak ona mnie imponuje gdy wyciera nimi kort. Czasami jest mi wstyd a potem no wiecie, przechodzi.
![]()
Niedosyt jeszcze większy,,, pierwsze koty za płoty C U later Anna. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jesteś gentleman
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Już dawno babcia Środzina nie uciekła z klatki:
„Zero solidarności z rolnikami. Walą w KAPO i mają konszachty z faszystami” - Greta Środa o największym od lat proteście producentów żywności w Europie. To jest zryte ideowe zero. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Troll, robisz dobrą robotę. Lewackie k.. trafia szlag. Wzywają cenzurę, wyzywają, domagają się blokady, a sami kwalifikują się do bana, bo ciągle atakują ad personam, nie mając nic do powiedzenia na temat. @HiV, @Trollciu, wykonujecie "dobrą robotę". ![]() W duecie,zawsze macie najlepsze wyniki, marksistowscy towarzysze. ![]() Mam wrażenie,że kacapskie,sobaki gdzieś tam, pięknie wyją z radości. ![]() Teraz skrócony kurs z łaciny. ![]() "Ad personam",to błędne określenie. Poprawnie jest-"Argumentum ad personam" - czyli-"Argument wymierzony w osobę". ![]() To że jestem na tym Forum,nie zależy od byle"dzbanów"netowych czwartego sortu,czyli was.Od ewent.usuwania jest Admin Portalu SM. ![]() Zakwalifikuj mnie do"bana",usunięcia,ale podaj argumenty dlaczego..Może coś z tego będzie. Z pewnością określenie"zakablowałeś",będzie adekwatne,ale...Starajcie się dalej i nie beczcie,gdy nic z tego nie wyjdzie. Od teraz być na tym Forum,jest dla was walka z "szatanem",czyli mną. Jednak to wy," opętani"jesteście nienawiścią i głupotą. Na"deser",próba wyjaśnienie waszego postępowania.Czegoś co jest niemal manią prześladowczą. ![]() Definicja waszej choroby w tłumaczeniu z łaciny-Za "ciocią Wikipedią". ![]() "Ide'e fixe "jest to myśl, która ciągle gości w umyśle. Nie da się jej poddać racjonalnej refleksji, a osoba która się nią kieruje, nie jest w stanie z niej zrezygnować, mimo racjonalnych argumentów przemawiających za tym, że myśl ta jest nierealna do obronienia lub wykonania. ![]() Adios,maszkary. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Panna Pawłowicz z bronią w ręku.
![]() Tym razem zaistniała publikując w necie swoją "alternatywnie",ale jednak zgrabną figurę,na tle której,trzyma...karabin. Dodała wpis-"W obecnym czasie trzeba zapoznać się z różnymi rodzajami broni. Nigdy nie wiadomo kiedy ta wiedza może się przydać". ![]() W jaki sposób taka osoba, postury jakże"słusznej"ma mnie bronić? Jeśli tak,to ja stąd spyerd@lam. ![]() Zamiast pozować z krucyfiksem biega z giwerą? Piąte przykazanie Dekalogiu,zakazuje zabijania,a ona,katoliczka... ![]() Dajmy jej może granatnik komendanta policji,a będzie wesoło. Zrobi"porządek" w Trybunale Konstytucyjnym,bo teraz jest tam bajzel. ![]() Nie wiem jakie ona ma upoważnienia,ale są granice w dostępie do broni dla osób niestabilnych emocjonalnie,a jest ona impulsywna. ![]() Mam nadzieje,że po zakończeniu pracy w TK,do WOT jej nie przyjmą! Zamiast z bronią na strzelnicy,z talerzykiem sałatki śledziowej w Sejmie,było jej bardziej do twarzy. ![]() Niemen,niczym prorok, w swojej piosence to przewidział-"...dziwny jest ten świat". Boże,chroń Polskę!!! ![]() A jakby coś, to wszystko wina...TUSKA! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nie wiem co się dzieje ale od tego czym nas korporacje karmią duch bojowy zanika u mężczyzn. To może być na rzeczy gdy obserwujemy poważne próby przejecia produkcji żywności przez korpo,,, Ducha bojowego nie mylić z duchem KODu,,, TKM. PS. Gdy sędzia nie jest w pełni świadomy gdy cię skazuje ale jest w pełni uświadomiony żeby cię skazać. ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Jak każdy zwolennik libertarianizmu i zwolennik państwa minimum nie poradził sobie na rynku i dostał ciepła posadkę od państwa. - Jakieś sugestie?
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak każdy zwolennik libertarianizmu i zwolennik państwa minimum nie poradził sobie na rynku i dostał ciepła posadkę od państwa. - Jakieś sugestie? "Chcą mnie za*****. [...] Za****** Surówkę, za****** Kurskiego, za***** teraz Obajtka" — żalił się swemu zaufanemu współpracownikowi prezes Orlenu. Po czym polecił mu zalanie mediów komunikatami, jak bardzo zaangażowany jest w walkę z pandemią: "To musi być takie, wiesz, ściskające za serce. [...] Pokażcie im człowieka z silnym charakterem, z silną charyzmą, k****, idącą do przodu silną osobowość" Taki pomysł tylko nie wiem czy już po Obsrajdku miejscówka nie jest zarezerwowana "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT - Jakieś sugestie? Jedna tylko. Nie ćpaj tyle. ![]() Kto sobie radzi na tzw."wolnym rynku" skoro wszyscy zwolennicy nie? Złodzieje z PISu? ???? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
To chodzi o wolny rynek czy o niewidzialną rękę rynku
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Tetryk z" Rzoliboża"rusza się i coś tam dalej bredzi?
![]() ---- Braun z Konfy poręczył za jakiegoś .... ![]() Passa ratowania "nienormalnych" trwa. ![]() Swój swojego zawsze pozna. ![]() Grzesiu poręczył przed czeskim sądem za ściganym od miesięcy Markiem M. ps. "Czujny". Związany ze środowiskiem "Kamratów" patostreamer z Krakowa podejrzany jest m.in. o napaści na policjantów. Dzięki interwencji posła Konfederacji wypuszczono go z aresztu, a mężczyzna może odpowiadać z wolnej stopy. Marek M., znany też jako "Czujny" związany jest ze środowiskiem "Kamratów", o których głośno było m.in. dzięki działalności patostreamerów Wojciecha Olszańskiego, czy Marcina Osadowskiego, którzy trafiali już do więzienia. 42-latek również relacjonował swoje życie w internecie, prezentując naganne treści. W przeszłości był skazywany za oszustwa i napaści na funkcjonariuszy. Obecnie w polskich sądach toczy się w jego sprawie wiele postępowań związanych m.in. ze znęcaniem się nad osobą bliską, czy naruszanie nietykalności cielesnej policjantów. Wydano za nim trzy listy gończe, pięć nakazów ustalenia miejsca zamieszkania i dwa Europejskie Nakazy Aresztowania. polsatnews/ SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Przeciez wiedzieliście jak to się skończy. Blondynki nie wzywajcie dla poprawy samopoczucia
![]() ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
https://twitter.com/i/status/1767587590293626919
"za" fatalną w skutkach dyrektywą zagłosowali nasi championi ![]() Marek Balt, ![]() Robert Biedroń, ![]() Włodzimierz Cimoszewicz ![]() Bogusław Liberadzki, ![]() Sylwia Spurek, ![]() Róża Thun und Hohenstein, ![]() Zgodnie z Dyrektywą do 2040 roku państwa członkowskie Unii Europejskiej będą musiały całkowicie wycofać się z używania paliw kopalnianych w ogrzewaniu i chłodzeniu. Elektryczne ogrzewanie ![]() ![]() Piece do wymiany. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Elektryczne ogrzewanie zamiast darmowego ogrzewania na drzewo.Bo mam takich znajomych co drewno maja za darmo z lasu i tylko placa za transport.Oni i pozostalu nie zgadzaja sie z tym .Piece na gaz i drewno sa najlepsze.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przeciez wiedzieliście jak to się skończy. Blondynki nie wzywajcie dla poprawy samopoczucia ![]() ![]() ![]() to już nie blond, a platyna "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Teraz robię porównanie wieku "aktywistów"widocznych na zdjęciu, w odniesieniu do danych GUS, o średnim wieku życia Polaków.
Patrząc wiem, że wszyscy z nich są już na liście na "wieczny" turnus w sanatorium,ale na Powązkach. ![]() Wali od nich naftaliną i może dlatego jest to najlepszy środek antykoncepcyjny.Tylko dla nich. Jeszcze niech może biorą coś na demencję. Wielu z nich"gziło"się za młodu,może nawet"skrobali"ciąże,a teraz bawią się w obrońców moralności. ![]() Tabletka"dzień po",nie jest środkiem powodującym poronienie,a zabezpieczającym przed ciążą.Chętni zasięgnięcia bliższej wiedzy w temacie,znajdą info w necie. ![]() Kochajcie się,kopulujcie,a stare strzygi i nawiedzone wiedźmy-na miotły i WON! Na sabat czarownic w Toruniu,u kolejnego sex eksperta w sukience. ![]() CYTAT [
![]() to już nie blond, a platyna SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nie zabijaj nie kradnij nie hejtuj nie kłam. Dla wielu poprzeczka jest zbyt wysoko wiec wolą nie wierzyć. PS: Zielone Lunatyki puszczą nas z torbami Marek Balt, Robert Biedroń, Włodzimierz Cimoszewicz Bogusław Liberadzki, Sylwia Spurek, Róża Thun und Hohenstein, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wali od nich naftaliną i może dlatego jest to najlepszy środek antykoncepcyjny.Tylko dla nich. Jeszcze niech może biorą coś na demencję. Wielu z nich "gziło" się za młodu, może nawet "skrobali" ciąże a teraz bawią się w obrońców moralności. ![]() Tabletka "dzień po" nie ![]() ![]() Kochajcie się, kopulujcie, a stare strzygi i nawiedzone wiedźmy-na miotły i WON!
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak ona mnie imponuje gdy wyciera nimi kort. Czasami jest mi wstyd a potem no wiecie, przechodzi. ![]()
Niedosyt jeszcze większy,,, pierwsze koty za płoty C U later Anna. Znowu to zrobiła ![]() LP. PUNKTY 1 Iga Świątek 10105 2 Aryna Sabalenka 8725 3 Coco Gauff 6975 4 Jelena Rybakina 6848
Julciu, co za różnica gdy się stoi czy siedzi, łomot się należy,,, ![]()
|
|
![]() |
|
Putin odpala operację Gułag. Rosyjski politolog: represje na niespotykaną skalę. Wybory u ruskich za tydzień. A u nas gułag od Kompromitacji 15-go Grudnia Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zdziwiona?
Spółka złodziei pisowskich prl pobrała 8 000 000,00 marży za zakup Pegasusa. Wojna za granicą. Rząd PiS bezprawnie podsłuchuje najważniejsze osoby w państwie. Mało tego. Rozpowszechniania za granicę. Zdrada stanu jak nic. Przecież nie można być tak głupim... ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Autokrytyka?
|