|
![]() |
|
Ja za długo tvn-u nie mogę oglądać ...
![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Kto dba co oglądamy. Tylko wyniki. Za Platformy było różowo w telewizji a za Prawa jest różowo ekonomicznie.
Musimy być czujni, bo zło czyha na każdej częstotliwości. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Łysy w PSL-u – To symbol całkowitego upadku opozycji w Polsce. Widać, że PSL musi chwytać się przyjmowania osób, o tak niskim autorytecie, jak pan Michał Kamiński. Wszyscy wiemy, ile ugrupowań zaliczył on już w swojej karierze politycznej i jak często zmienia poglądy – powiedział portalowi Niezalezna.pl o dołączeniu Michała Kamińskiego do klubu PSL poseł Wolnych i Solidarnych, Adam Andruszkiewicz. He he he, Andruszkiewicz dopiero zaczyna zaliczanie ugrupowań. Właśnie opuścił klub Kukiz’15 i przystąpił do koła poselskiego Wolnych i Solidarnych. W międzyczasie wystąpił z Ruchu Narodowego, zrezygnował także z pełnienia funkcji prezesa MW a w maju 2016 utworzył Stowarzyszenie Endecja w którym w grudniu 2016 objął funkcję prezesa. |
|
|
![]() |
|
Bo jest parcie na centrowy karkas po PO. K'15 miał mocne wejście i jeszcze szybsze zejscie z ringu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mandarynka widzę, że w wielu tematach napisałaś wiele wnoszących do dyskusji ogromne pokłady treści komentarze.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Po co oni z tymi lekarzami negocjują? Po co ten WOSP zbiera? Po co składki płacimy na NFZ. Wystarczy sie gorliwie pomodlić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rydzyk dostaje auta od bezdomnych, no po prostu masakra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://youtu.be/kwKIsVrWyRo Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Człowiek musi odreagować gdy ma ciężko. A jak będzie ciężej
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() Po co oni z tymi lekarzami negocjują? Po co ten WOSP zbiera? Po co składki płacimy na NFZ. Wystarczy sie gorliwie pomodlić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rydzyk dostaje auta od bezdomnych, no po prostu masakra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://youtu.be/kwKIsVrWyRo Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
Antylewak tak, mnie ci rozmodleni po prostu śmieszą. Słów Rydzyka nie skomentujesz? Jak widzę ten mem z Holecką to ...
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Antylewak tak, mnie ci rozmodleni po prostu śmieszą. Słów Rydzyka nie skomentujesz? Jak widzę ten mem z Holecką to ... . Ty mi bedziesz mowil co mam komentować? A co ja jestem fanem Rydzyka?
![]() Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
![]() |
|
Zapytałem czy słów rydzyka nie skomentujesz. Zapytałem. Nie kazałem ci niczego komentować. Dziwnie to odbierasz. Może to stres wywołany ostatnimi doniesieniami TVP
![]() Nawet jak nie jesteś fanem Rydzyka to jego słowa są "ciekawe". A jesteś zwolennikiem PiS? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dlaczego Andriusza nie skomentujesz tego jak poseł Kikiz15 Jakubiak zmieszał z błotem twojego ulubieńca (tak go lubiałeś cytować) posła Budke? Dlaczego nie skomentujesz jak Jakubiak wyjaśniał incydent z faszystami w lesie ? Nie podoba ci się że Kukiz15 naśmiewa się z TVN, który ty tak żarliwie oglądasz.
PS. Pisz z jednego konta bo robisz z siebie błazna większego niż jesteś ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Gdyby pisał z jednego konta, to by się okazało, że sam został na forum jako zwolennik "opozycji"
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlaczego Andriusza nie skomentujesz tego jak poseł Kikiz15 Jakubiak zmieszał z błotem twojego ulubieńca (tak go lubiałeś cytować) posła Budke? Dlaczego nie skomentujesz jak Jakubiak wyjaśniał incydent z faszystami w lesie ? Nie podoba ci się że Kukiz15 naśmiewa się z TVN, który ty tak żarliwie oglądasz. PS. Pisz z jednego konta bo robisz z siebie błazna większego niż jesteś ![]() Budka to mój ulubieniec? Jakubiak mówi bardzo mądrze, co z tego jak PiS robi swoje. Co z tego, że ty popierasz i powołujesz sie na Jakubiaka a potem bezrefleksyjnie głosujesz na PiS. Polska powinna sie oczyścić z idiotów takich jak naziole i sekta PIS. Prokuratura od 11 listopada prowadzi śledztwo w sprawie transparentów na marszu ale dopiero po superwizjerze wysłała listy gończe ![]() A które to moje drugie konto? Jeśli chodzi o błazenadę to nawet nie próbuję, za duża konkurencja. Z toba nie mam szans ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdyby pisał z jednego konta, to by się okazało, że sam został na forum jako zwolennik "opozycji" ![]() Mirku, ty wiesz to najlepiej. Masz doświadczenie ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|