Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ktoś się orientuje kiedy w tym zadupiu , pokażą film ?
Po sprawdzeniu zapowiedzi w kinach , jakoś się nie zanosi ... przynajmniej w przyszłym tygodniu. Jeśli ktoś ma jakieś info (nawet nieoficjalne) będę wdzięczny Nie che mi się do Rzeszowa śmigać. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 15 Gru 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Słyszałem, że w stalówce będzie za miesiąc. Dlatego my śmigamy do Rzeszowa dzisiaj.
|
|
|
![]() |
|
A nie prościej zaczekać miesiąc i obejrzeć na internecie on-line ?
|
|
|
![]() |
|
Ta, ja poczekam bo za pol roku to na VHSie wypuszcza, szkoda tracic kasy na bilety. Nacht badz chodz raz litosciwy, ludzie czasami lubia odkleic dupe od komputera (w przeciwienstwie do ciebie) i ruszyc sie np do kina, od taki mily sposob na spedzenie czasu z kobieta badz znajomymi (tudziez z dzieciakami jak w moim przypadku
![]() |
|
|
![]() |
|
Dokladnie, online to juz dawno sciagniete i nawet dobra kopia, tylko dzieciakom chcialem dupe od komputerow odkleic.
|
|
|
![]() |
|
Na necie jest juz niezła kopia ale film słabiutki cos jak produkcja studia Asylum nie dotrwałem do konca^^
|
|
Dołączył: 23 Cze 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dokladnie, online to juz dawno sciagniete i nawet dobra kopia, tylko dzieciakom chcialem dupe od komputerow odkleic. Jest ale jakość bardzo słaba i przypomina zużytą kasetę VHS. Oczywiście pewnie wkrótce pojawi się i coś lepszego, ale w kinie zupełnie inna atmosfera i doznania. A film fanów gatunku zadowoli. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na necie jest juz niezła kopia ale film słabiutki cos jak produkcja studia Asylum nie dotrwałem do konca^^ W takiej jakosci obrazu i dzwieku to mozesz ogladac 50-letnie filmy. Wypowiedziales sie jak typowy ignorant i hejter nie podajac chociazby jednego argumentu dla czego ten film wg. Ciebie jest "slabiutki". Moja troszke bardziej obiektywna opinia. Film jest przede wszystkim kierowany do fanów Blizzarda i ich uniwersum Warcrafta. Sami krytycy filmowi na dlugo przed wyjsciem filmu pisali, ze jest to film typowo dla fanów tej marki. Ludziom nie znającym kompletnie historii i swiata Azeroth zwyczajnie moze nie podejsc ten film i zapewne tak będzie. Ja ze znajomymi od lat powiązani z produkcjami studia Blizzard świetnie się bawiliśmy na tym filmie, ale znajomi którzy nie znają w ogóle tego świata oceniają ten film raczej średnio 5/10. Także w skrócie... jeśli grałeś w WoWa i ogolnie znasz i lubisz klimat Warcrafta to będziesz sie dobrze bawił. Jeśli nie... to zapewne film Ci zwyczajnie nie podejdzie. |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Na necie jest juz niezła kopia ale film słabiutki cos jak produkcja studia Asylum nie dotrwałem do konca^^ W takiej jakosci obrazu i dzwieku to mozesz ogladac 50-letnie filmy. Wypowiedziales sie jak typowy ignorant i hejter nie podajac chociazby jednego argumentu dla czego ten film wg. Ciebie jest "slabiutki". Moja troszke bardziej obiektywna opinia. Film jest przede wszystkim kierowany do fanów Blizzarda i ich uniwersum Warcrafta. Sami krytycy filmowi na dlugo przed wyjsciem filmu pisali, ze jest to film typowo dla fanów tej marki. Ludziom nie znającym kompletnie historii i swiata Azeroth zwyczajnie moze nie podejsc ten film i zapewne tak będzie. Ja ze znajomymi od lat powiązani z produkcjami studia Blizzard świetnie się bawiliśmy na tym filmie, ale znajomi którzy nie znają w ogóle tego świata oceniają ten film raczej średnio 5/10. Także w skrócie... jeśli grałeś w WoWa i ogolnie znasz i lubisz klimat Warcrafta to będziesz sie dobrze bawił. Jeśli nie... to zapewne film Ci zwyczajnie nie podejdzie. 100% racji. Ten film w większości bazuje na efektach i "widoczkach" czyli musowo oglądać to w dobrym kinie (mi Helios wystarczył), oraz na znajomości świata (smaczki i postacie z całej serii gier). Bez tego oceniam film na 6/10, bo fabuła błacha, akcja szybka i czasami nie wszystko trzyma się kupy. Ogólnie jest to średni film fantasy. Jednak w kinie i jak ktoś jest fanem serii (ja na ten film czekałem od dziecka, wychowałem się w czasach Warcraft I ![]() ps Z tego co widziałem, w TBG ma być w lipcu, w STW z tego co słyszałem, nie ma w planach (Ballada mi odpisała że nie będzie, Wrzos nic nie odpisał :/). Także lipa. Trzeba czekać na wybudowanie Heliosa w STW i tyle, tam się ogląda jednak w zupełnie innych warunkach... |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Na necie jest juz niezła kopia ale film słabiutki cos jak produkcja studia Asylum nie dotrwałem do konca^^ W takiej jakosci obrazu i dzwieku to mozesz ogladac 50-letnie filmy. Wypowiedziales sie jak typowy ignorant i hejter nie podajac chociazby jednego argumentu dla czego ten film wg. Ciebie jest "slabiutki". Ok przyznaje sie do winy niechciało mi sie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ominęło mnie coś, czy się nie doczekałem :(
|
|
|
![]() |
|
myślę, że jest to słaby film nawet dla fanów popularnej gry WarCraft III
|
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT myślę, że jest to słaby film nawet dla fanów popularnej gry WarCraft III Lekko odgrzany ten kotlet ![]() No mi się film w miarę podobał, ale ja się na tej grze (War 1 i 2 a nawet 3) wychowałem, więc smaczki zawarte w filmie mnie bawiły. Ogólnie film jednak bardzo średni, dla mnie tak 7/10, dla "niefana" serii to max. 5/10. |
|