|
![]() |
|
Podobno dają już wnioski w urzędzie miasta w sprawie 500 zł na dziecko. Czy to prawda?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludzie już kase odbierają a Ty o wnioskach piszesz.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W małych miejscowościach kobiety przychodzą po 500zł. „Ale jak to nie ma?”
http://pikio.pl/w-malych-miejscowosciach-kobiety-przychodza-po-500zl-mysla-ze-to-juz-dziala/ W małych miejscowościach kobiety już przychodzą do urzędów i pytają gdzie można wypełnić wnioski o 500zł. Matki myślą, że zmiany proponowane przez PiS już funkcjonują. Tymczasem, jak donosi dziennikarz RMF FM Krzysztof Berenda, flagowy projekt PiS będzie skromniejszy i zrealizowany później. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Na sto procent Andrzejku , biedni ludzie z popegeerowskich wsi z województwa zachodniopomorskiego i lubuskiego , masowo popierający PO , opacznie zrozumieli obietnice wyborcze PiS!
![]() Jak dla mnie to te 500 złotych na dziecko powinno być wypłacane po okazaniu zaświadczenia oddania głosu na formację Jarosława Kaczyńskiego! ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2 a takim, że te 500 zł finansuje
![]() Jak mnie zwolnicie z finansowania tych obietnic to nie będę się o nie ubiegał. ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Nie wiedziałem , że pracujesz w sektorze bankowym , Andrzejku! Jeśli tak , to niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. Obawiam się , że będziesz musiał ponieść pewne koszta!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Edo2, wierzysz że banki z nowego podatku to sfinansują?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT W małych miejscowościach kobiety przychodzą po 500zł. „Ale jak to nie ma?” http://pikio(...)-dziala/ Nie wierze, że wiecej jak jedna, najwyżej dwie, średnio rozgarnięte osoby zgłosiły sie po te pieniądze a tu artykuł że już tłumy na prowincji szturmują urzędy. Opozycji chodzi o to żeby ten temat jak najbardziej napompować. Giertych zapowiedział że w styczniu złozy zbiorowy pozew jak tej kasy nie będzie, szkoda że tak sumiennie nie walczył o spełnienie obietnic platformy o obniżaniu podatków. NIE DAJCIE SOBĄ MANIPULOWAĆ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo2, wierzysz że banki z nowego podatku to sfinansują? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andrzejku takie zapowiedzi ( odnośnie sfinansowania min. 500 zł na dziecko) słyszałem z ust poważnych polityków PiS! ![]() ![]() Nie chce Cię straszyć , ale okazywanie krnąbrności wobec lidera PiS może niedługo być sankcjonowane karnie , więc może przemyśl ten temat! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Edo2, wierzysz że banki z nowego podatku to sfinansują? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andrzejku takie zapowiedzi ( odnośnie sfinansowania min. 500 zł na dziecko) słyszałem z ust poważnych polityków PiS! ![]() ![]() Nie chce Cię straszyć , ale okazywanie krnąbrności wobec lidera PiS może niedługo być sankcjonowane karnie , więc może przemyśl ten temat! ![]() Edo2 ironizujesz ale twoje wypowiedzi swiadcza o twojej ignorancji i naiwnosci. |
|
|
![]() |
|
Przepraszam , zachowałem się jak gówniarz!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy nie widzicie tego jak przeciwnicy PiS-u chwytają się różnych sposobów, aby zrobić na przekór, a może i ośmieszyć?
Dla mnie pomysł bardzo dobry. Ewentualnie drobne poprawki bym tylko wniósł. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Te osoby co biorą alimenty z funduszu.i rodzinne od panstwa.to muszą wybierac albo 500 zł na dziecko lub 500 alimentow z funduszu nie dla wszystkich to 500+
|
|
|
![]() |
|
Mela, to tylko dla tych co mają jedno dziecko. Dla tych co mają więcej niż jedno to już nie obowiązuje. Dostaną!
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
Pracująca samotna matka z jednym dzieckiem .pobierajaca alimenty z funduszu nie zalapie sie na 500+ bo jest zaradna albo zrezygnuje z pracy lub postarac sie musi o kolejne dziecko i jaki tu sens
|
|
|
![]() |
|
Pracująca samotna matka z jednym dzieckiem .pobierajaca alimenty z funduszu nie zalapie sie na 500+ bo jest zaradna albo zrezygnuje z pracy lub postarac sie musi o kolejne dziecko i jaki tu sens
|
|