|
![]() |
|
jusek się obudził i w dodatku się ośmieszył
Tak się składa iż temat jest aktualny. Tym bardziej,że wówczas Kurwizją nie rządził Jacek. Za propagandę w stylu Bieruta,nie mam zamiaru płacić. ![]() PS.Kabi.U mnie jest tak-" Prawa strona nigdy się budzi,lewa strona nigdy nie zasypia..." ![]() Sprawdź ile Sejm dał kasy z budżetu na ten rok.Kwota 10-cio cyfrowa. ![]() Raport dot.sprawozdania finansowego oraz opinia dla Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji został utajniony.Podobno dlatego że nie ma jeszcze gotowego pełnego audytu. PROGNOZA POGODY- OD PONIEDZIAŁKU W POLSCE,WRESZCIE PRZESTANIE PiS-dzić. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PROGNOZA POGODY- OD PONIEDZIAŁKU W POLSCE,WRESZCIE PRZESTANIE PiS-dzić. |
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jak już kotlet odgrzany, to chociaż napisz jak się to zakończyło? Zapłaciłaś? Zapłaciłam, odbiornik wyrejestrowałam, nie płacę. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jusek, jest prawo i trzeba go przestrzegać. W dojczlandzie jeszcze większa cenzura i propaganda jak u nas i tam jak ktoś nie zapłaci to szybko mu zdejmą z konta. Nie narzekaj na naszą telewizję bo - jak piszesz - propaganda lała się za czasów PO, wolę dzisiejszą niż platformianą.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT jusek, jest prawo i trzeba go przestrzegać. W dojczlandzie jeszcze większa cenzura i propaganda jak u nas i tam jak ktoś nie zapłaci to szybko mu zdejmą z konta. Nie narzekaj na naszą telewizję bo - jak piszesz - propaganda lała się za czasów PO, wolę dzisiejszą niż platformianą. Dlaczego ma nie wymagać TV publicznej bez propagandy? Gdy tak na wszystko się godzisz i zawsze wybierasz mniejsze zło to zachowujesz się jak niewolnik. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzej, czy ty spadłeś z kosmosu? Powiedz w którym kraju nie ma propagandy. Nawet jak założysz własną telewizję to będziesz faworyzował swoich i ich poglądy a to podpada pod propagandę.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Andrzej, czy ty spadłeś z kosmosu? Powiedz w którym kraju nie ma propagandy. Nawet jak założysz własną telewizję to będziesz faworyzował swoich i ich poglądy a to podpada pod propagandę. Mowa tu o publicznej czyli utrzymywanej przez podatnika TV, Prywatne stacje to zupełnie inna sprawa. To czy jest czy jej nie ma, nie ma nic wspólnego z moim wpisem. Jak widać nie zrozumiałeś ale starasz się oceniać. Potwierdzasz tylko mentalność niewolnika. Twoje prawo. Ni to zupełnie nie przeszkadza ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Niemcy uważają się za forpocztę wolności i niezależnego dziennikarstwa a popatrz jak leje się propaganda w ZDF. Cenzura jak u nas za komuny, przemilczanie faktów przekręcanie faktów i to wszystko za pieniądze podatnika. Trudno wymagać i w TVP niezależności. Skoro masz tyle siły i uważasz że nie masz mentalności niewolnika to wymagaj. Chętnie ci pokibicuję.
|
|
|
![]() |
|
Andrzejek ma takie piękne motto wolnomyśliciela, ale nie pomyśli żeby go zastosować.
|
|
|
![]() |
|
Ja np. nie zapłaciłem. Wysyłałem różne pisma co podawali na necie. Pomogło to tylko przedłużyć sprawę. Później otrzymałem pismo, że mam zapłacić i już. Zignorowałem, po jakimś czasie automatycznie z konta Urząd Skarbowy pobrał ponad 1000 zł, byłem w lekkim szoku bo nawet nie wiedziałem, że tak mogą.
|
|
|
![]() |
|
Z czegoś płacą 500+
![]() |
|