Dołączył: 28 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a co z miloscia z pogotowia ?;] To mnie zaproś CYTAT co by nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Moja sucha dupka nie wytrzyma seansu filmowego na tych starych fotelach ![]() To na co to czekac???? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Moja sucha dupka nie wytrzyma seansu filmowego na tych starych fotelach ![]() To na co to czekac???? |
|
Dołączył: 31 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Naciskasz wejdź na czat i wpisujesz login potem ENTER i już jesteś
|
|
|
![]() |
|
spróbuje
|
|
|
![]() |
|
A gdzie jest napisane wejdź na czat?? Może dam ci nr gg??
|
|
|
![]() |
|
wchodzisz wyciagasz i jest
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Po lewej stronie strony głównej pod zdjęciem straży miejskiej
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A gdzie jest napisane wejdź na czat?? Może dam ci nr gg?? Jak ktoś chce to wyrwie ![]() ![]() Rozmowa na 6 stron, a wystarczyło wprost zaproponować... 2 posty i nr GG jest ![]() |
|
|
![]() |
|
Jednak nie dałam
![]() |
|
|
![]() |
|
Trudno, ja mu wyślę. Jeszcze nie byłem na 3d
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
To on do kina zapraszał? To inny post był z tym kinem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jednak nie dałam ![]() Tu oczywiście nie tylko o nr GG chodzi. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oj mylisz się ![]() ![]() Jeśli tak to nazywasz i tak podchodzisz do sprawy... Żle kiedy ktoś ma niskie poczucie wartości własnej,niedobrze kiedy się przecenia. Uproszczona definicja prostytucji-Kobieta uprawia seks dla pieniędzy, aby mieć opiekę i utrzymać siebie oraz swoje dzieci. Czym różni się takie postępowanie od tego ,że to samo robi kiedy jest w związku małżeńskim? Praktycznie niczym ,oprócz tego że jest to usankcjonowane prawnie i robi to z jednym facetem,a który jest ojcem jej dzieci. Przynajmniej teoretycznie nim jest i że nie robi tego z innymi,na boku dla przyjemności ,lub... pieniędzy. ![]() Czy łatwo jest poderwac dziewczynę.Oczywiście.Nic prostrzego,ale tylko wtedy, kiedy tego chce.Tyle,że nigdy nie wiadomo kiedy jest ten moment. Np.Wiekszość ubiera się tak aby faceci patrzyli na nią a nie na inne.Kiedy już to robią to jest obrażona że się gapią na jej tyłek czy cycki. Gdyby nie "te" widoki nie byłoby różnicy i wszyskie wyglądałyby jak faceci. Jak już człowiek zorientuje się o co kobiecie chodzi,ona zawsze już zdąrzyła zmienić zdanie i trzeba zaczynać od początku... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Termin "prostytucja" odnosi się również do mężczyzn („męska prostytutka”).
Współczuje Twojej wybrance...... Przy takim podejściu do sprawy jak Twoje masz dwie możliwości: 1) do końca życia będziesz żył z prostytutką, 2) sam nią zostaniesz bądź już jesteś. |
|
Dołączył: 25 Paź 2010r. Skąd: Z miasta :P Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stary jasne że łatwo idziesz przez całe miasto z stówką w reku i wszystkie są twoje
![]() A prawda jest taka że jedna myśli o przyszłości a druga będzie myśleć o życiu. Jedna tylko leci na kasę druga leci bo ktoś się jej podoba a inna będzie zdesperowana i ożeni się z kimś kim naprawdę nigdy by nie chciała być . Kobiety są jak rosyjska ruletka, albo ustrzelisz tą jedyną albo przeleci( w znaczeniu będziesz z kilkoma) kilka i nie trafisz na ta jedyną . . Nie sztuka poderwać pierwszą lepszą. Denerwuje mnie ten temat, jak czytam tytuł tego tematu to wydaje mi się że jakiś warszawiak chce przyjechać na dziewczyny do stalowej . |
|
|
![]() |
|
Michalos: "Denerwuje mnie ten temat, jak czytam tytuł tego tematu to wydaje mi się że jakiś warszawiak chce przyjechać na dziewczyny do stalowej"
Dokładnie ![]() |
|
|
![]() |
|
Denerwuje mnie ten temat, jak czytam tytuł tego tematu to wydaje mi się że jakiś warszawiak chce przyjechać na dziewczyny do stalowej . [/cytat]
O tym samym pomyslałem. Czy mozna poderwać ? jezu... kto zadaje takie durne pytania... a czy orientuje się moze ktoś czy mozna poderwac dziewczyne w Kazachstanie bądź Uzbekistanie ? ... jezu ludzie litości. Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|