|
|
|
Dziku - mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje, kobieta tyle, na ile wygląda
Dlatego np. ja mam już od jakiegoś czasu ciągle 18 lat A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
tak właśnie miałam pisać czy są jakieś ramy wiekowe ale widzę,że już się wyjaśniło - opiekunowie też mogą być potrzebni...:-)
|
|
|
|
|
opiekunowie tylko przeszkadzają i kropka
http://www.orang(...)fo.phtml wracam w tym roku do siebie bo teraz aż mnie .... bierze:d Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
Coś czuję że będzie okropna rozbieżność wiekowa
No ale fakt, ktoś starszy się przyda jako (głowa) grupy Katiusza, i jak tam? znalazłaś męża? :) |
|
|
|
|
heh niezle cię Katjusza zinterpretowali;p
gdyby zalozyc oddzielny watek na temat tego zbiorowego spotkania, albo jakby zmienic tytul tego wątku to by pewnie ktoś się dopisał do grona chętnych dzik - te 7-8lat roznicy to nie tak duzo no tez ciekawa jestem w jakich przedzialach wiekowych mniej wiecej są tu forumowicze |
|
|
|
|
ja coś się boje ze nic ze spotkania nie wyjdzie ;p
a co do męża to lipa... brak chętnych ;( |
|
|
|
|
czego ma nic nie wyjsc? to jest świeży pomysł jak się zechce to i wyjdzie
nie mozesz miec takiego podejscia szukania kogos na siłe, wszystko przyjdzie w swoim czasie, co nie znaczy ze mamy lezec do gory brzuchem a szczescie samo przyjdzie. Czasem trzeba zrobic jakies kroki. Poznawac ludzi mozna a czego nie? a to co bedzie w przyszlosci to sie okaze |
|
|
|
|
No to może niech każdy się przyzna ile ma wiosenek?
Katiusza, ja się oferuję na męża :) |
|
|
|
|
Hmm xD Ciekawy temat . Fajnie by było poznać kogoś nowego z kim nigdy się nie miało styczności P
Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
i kolejna osoba byc moze chetna do kolekcji
katiusza - widzisz masz juz meza, Stefek chetny tez jestem ciekawa jak tu wiekowo jest, moze by tak podzielil lata na przedzialy i by kazdy napisal do ktorego nalezy oczywiscie nie jest to takie wazne. Np przedzial 1 (do 24lat) przedzial 2(25-30) i 3przedzial 30 w górę Osobiscie jestem w tym pierwszym. |
|
|
|
|
Ja jak najbardziej jestem w tym pierwszym
:) |
|
|
|
|
Ja również 1.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Po co owijać mam 19 lat i już
Chyba nie mam się czego wstydzić :) |
|
|
|
|
Teletubiś moim mężem... no ok możesz być będziesz mi torebki pozyczac ;)
a co do gr wiekowej również 1 a dokładniej 19 lat |
|
|
|
|
Ej no.. nie jestem już Teletubisiem i nie mam torebek!
Hm.. więc mogę mówić do ciebie "żono"? hehehe :) |
|
|
|
|
jeszcze nie... jeszcze pierścionek zaręczynowy! i obrączka! jakieś wymagania w końcu mam
Dla mnie już zawsze zostaniesz Tubisiem |
|
|
|
|
również 1 xD mam 19 latek
Stefek nie za wcześnie na ślub ? Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
stefek i katjusza z racji tego ze jestem nieco od was starsza mogę zostac świadkową na waszym slubie
|
|
|
|
|
dobra ja też mam 19 ;) Afthertherain, ile jesteś starsza?
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Hahah okazuje się że większość to dziewiętnastki są
Na ślub za wcześnie hm.. ja i Katiusza znamy się jakiś czas Ok ok, doczekasz się ode mnie pierścionka i obrączki no i tą teletubisiową torebkę też ci dam ale to już jako prezent Blackrose, z jakiej szkoły jesteś? bo może się znamy? hah :) |
|
|
|
|
matheeo nie jest za wcześnie a co też jesteś chętny?
Tubisiu zawsze marzyłam o takiej torebce!! normalnie nawet Cię będę kochać jak tylko mi ją dasz Eh... znamy się ale ty mnie nawet za bardzo nie pamiętasz ;D |
|
|
|
|
Pewnie mogę być twoim drugim mężem ;D tylko nie wiem co Ci dam bo ja nie mam torebki
Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
Katiusza, niema problemu dam ci nawet dwie torebki
Pamietam cię nie martw sie Matheo, jak nie masz torebki to nie chce cię martwic ale zle z tobą coś.. :) |
|
|
|
|
Ha ha ha... Zboczeniec ! Jesteś wśród Pań a zachowujesz się jak dzieciak nie no żart ;).
To ja dam Bukiet Czerwonych Róż i ucałuje dłoń jak przystało na dżentelmena Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
CYTAT Tubisiu zawsze marzyłam o takiej torebce!! normalnie nawet Cię będę kochać jak tylko mi ją dasz czyste uczucie i bezinteresownosc w wykonaniu kobiet;p |
|