Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tak bo tylko lewak może uważać że KK to teraz biznes. Za samo takie małostkowe myślenie, powinieneś się nie wypowiadać. Próbowano mnie z indoktrynować jak każdego, ale jakoś nie dałem się przekonać do tego wszystkiego, nie kupuje tego.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tak bo tylko lewak może uważać że KK to teraz biznes. Za samo takie małostkowe myślenie, powinieneś się nie wypowiadać. Próbowano mnie z indoktrynować jak każdego, ale jakoś nie dałem się przekonać do tego wszystkiego, nie kupuje tego.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Były wikary jednej z jasielskich parafii jest oskarżony o molestowanie nieletnich i utrwalanie ich nagich wizerunków. Pokrzywdzonych jest pięciu chłopców, z których dwóch nie miało wówczas 15 lat. Nigdy bym nie powierzył dziecka księdzu pod opiekę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Były wikary jednej z jasielskich parafii jest oskarżony o molestowanie nieletnich i utrwalanie ich nagich wizerunków. Pokrzywdzonych jest pięciu chłopców, z których dwóch nie miało wówczas 15 lat. Nigdy bym nie powierzył dziecka księdzu pod opiekę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Były wikary jednej z jasielskich parafii jest oskarżony o molestowanie nieletnich i utrwalanie ich nagich wizerunków. Pokrzywdzonych jest pięciu chłopców, z których dwóch nie miało wówczas 15 lat. Nigdy bym nie powierzył dziecka księdzu pod opiekę. regres żeby coś powierzyć to trzeba to mieć. A czy ty myślisz że ja bym swoje dzieci powierzył twojej opiece? Ty w pewnym sensie możesz być tym nieodpowiednim duchownym. Więc o co kaman? przygadał kocioł gankowi |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Były wikary jednej z jasielskich parafii jest oskarżony o molestowanie nieletnich i utrwalanie ich nagich wizerunków. Pokrzywdzonych jest pięciu chłopców, z których dwóch nie miało wówczas 15 lat. . Byłeś światkiem rozumiem, bo inaczej możesz mieć proces sądowy. Udostępnianie niezweryfikowanych artykułów jest przestępstwem polegającym na mowie nienawiści i szczuciu. Obserwując jak policja ściga emerytów za krytykę O.w.s.ia.ka to jestem pełen podziwu szybkości bystrości. Jak tak będą wyłapywać wszelakich przestępców przeciw życiu i zdrowiu wszelkiej maści gangsterów to w miesiąc zapanuje idylla. Nawet sami politycy będą się wstydzili używać brzydkich słów o wulgarnych jak ten przykładowy [***** ***] nie wspomnę bo zaraz kalapuć zapewniony. |
|
|
![]() |
|
Oni chcą wszystkich wyłapać
![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@kabi on się przyznał i trzymają go w areszcie. Ty mnie sądem straszysz za cytat artykułu i wyrażanie ubolewania nad pedofilią.
Ludzie tracą wiarę i szacunek przez takich jak ty nie ja. Takich którzy dają ochronę pedofilom z kościoła katolickiego. To największe zło i upadek człowieczeństwa. Miej tu szacunek. Pała i Zimna woda - jak to mówią bo dyskutować nie ma o czym. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Ten kabi nie jest najostrzejszą kredką w piórniku
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ten kabi nie jest najostrzejszą kredką w piórniku ![]() O, byś się pomylił, To kredka ostrzona japońską ostrzałką firmy TINY. Kupiona w Iraku bardzo dawno temu. Na pewno takiej maszynki nie widziałeś i nie masz pojęcia na jakiej zasadzie ostrzy czy to kredki czy ołówki. Nawiasem ma więcej lat niż ty a wygląda młodziej. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT . Nigdy bym nie powierzył dziecka księdzu pod opiekę. A to twoim zdaniem ksiądz to ludożerca? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT . Nigdy bym nie powierzył dziecka księdzu pod opiekę. A to twoim zdaniem ksiądz to ludożerca? Gorzej! ![]() |
|