Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Nie narzekajmy jeden na drugiego tylko zacznijmy bardziej dbać o własne bezpieczeństwo na ulicach naszego miasta. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy z nas ma swoje kłopoty, problemy i roztargnienia co powoduje gorsze skupienie i popełnianie błędów, które wynikają również z warunków pogodowych. Szanujmy się wzajemnie a nie tylko przekrzykujmy się kto ma rację czy pierwszeństwo, bo raczej każdy z nas popełnia błędy mniejsze i większe, fajnie jak można je naprawić gorzej jak są nieodwracalne na przykład kalectwo. ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ddd
|
|
|
![]() |
|
ddd
|
|
|
![]() |
|
ddd
|
|
|
![]() |
|
Znalazł się głupi Jasio
![]() |
|
|
![]() |
|
Zanim kogoś obrazisz to się zastanów czy zrobił wpis specjalnie czy, może wystąpił jakiś błąd i akurat w tym przypadku tak jest. Nie wiem dlaczego wczoraj nie mogłem nic dodać mimo prób z przeglądarki google i dzisiaj zresztą też i dopiero na firefoxie mi się udało. Wczoraj chciałem zwrócić uwagę jakie jest zainteresowanie tematem poprawy i kultury na ulicach naszego miasta ale jak widać tylko ujadać każdy na każdego potrafi i szukać winnych w tematach o wypadkach pieszo-rowerowo-samochodowych.
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Znalazł się głupi Jasio ![]() życzę ci byś trafił na pieniacza i zrobi ci koło życi. Zapłacisz parę baniek na jakiś społeczny cel to zmądrzejesz. Ten wpis nadaje się do pozwu sądowego. |
|
|
![]() |
|
Ty kabi się tak nie napinaj bo ci żyłka pęknie
![]() |
|