|
![]() |
|
To nie rymowanka. To staropolskie przysłowie. Przekazywane od pokoleń aby strzec się takich ludzi.
Każdy to potwierdzi. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
PS. Dalej nie wiem co chciałeś Panie @jasiek zdementować? Mnie tu się wszystko zgadza i pasuje ![]() @jasiek, no jak to co
![]() ![]() PS. Czy Topielcy dostali kasę na odbudowę domów bo słyszałam ze Solaria dla Opalonych juz powstają a Niemcy są znacznie sprawniejsi w transporcie Relokantów do nas od siłowników Białorusinów. Niemcy wyprzedzili plan Relokacji,,, swoich problemów do nas o 2 lata za Rudej Wredoty. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Coś martwa cisza w sprawie budżetu na 2025 rok, czyżby nadbereżny zapomniał? W poprzednich latach już dawno robił szopki.
|
|
|
![]() |
|
Czekamy na czopki, zrezygnowały PO słabym wstępie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Dotarły do mnie informacje, że prezydent miasta planuje zwolnienia pracowników w jednostkach mu podległych. Powód, Cięcia kosztów? Jednak patrząc na to, jak miasto było zarządzane w ostatnich latach, można się zastanawiać, czy to przypadkiem nie efekt wcześniejszych błędnych decyzji, nietrafionych inwestycji i zwykłej rozrzutności.
Czy to pracownicy mają teraz płacić za lata niegospodarności władz? |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dziś poprawiam wpis, bo wczoraj najwyraźniej coś się stało z przeglądarką google i dzisiaj robię to z firefoxa.vgbvgb chciałem tylko zapytać czy coś się potwierdziło w sprawie tych zwolnień?
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dziś poprawiam wpis, bo wczoraj najwyraźniej coś się stało z przeglądarką google i dzisiaj robię to z firefoxa.vgbvgb chciałem tylko zapytać czy coś się potwierdziło w sprawie tych zwolnień? a co, masz dla nich wolne etaty? |
|
|
![]() |
|
Nie po prostu ciekawość.
|
|
Dołączył: 30 Lip 2019r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W niektórych zakładach w Stalowej już były zwolnienia. A w urzędach? Obecna władza już nie potrzebuje elektoratu w wyborach za 3 lata. Urzedników zastąpi teraz sztuczna inteligencja, Musk chce wprowadzić do administracji Donalda Trumpa na szeroką skalę sztuczną inteligencję. Jej wykorzystanie miałoby postawić tamę trwonieniu pieniędzy przez agencje rządowe.
|
|
|
![]() |
|
|