|
|
|
Pan Damian Marczak napisał list otwarty, w którym odnosi się do finansów naszego miasta podpierając się zdjęciem z Realizacja budżetu Stalowej Woli za pierwsze półrocze z ponad 111 000 000 deficytu!
Oryginalny list w całości znajdziecie https://www.facebook.com/photo?fbid=8434254116605654&set=a.399823870048759 Niestety o Aquaparku itp. chyba możemy pomarzyć..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zarząd komisaryczny Folksdojczy i Sowieciarzy w stalowej
Jak nie możesz wygrać dziadu to licz głosy,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
"Szlęzak przyznał, że rozmawiał już z kilkoma ważnymi politykami Platformy Obywatelskiej w sprawie potencjalnego wprowadzenia komisarza."
Czyżby Szrek lub ktoś z jego podwórka chciał zostać komisarzem i w ten sposób przejąć władzę? "Odnosząc się do obecnej sytuacji finansowej Stalowej Woli, chcemy podkreślić, że podobnie jak inne samorządy w Polsce, nasze miasto zmaga się z trudnościami wynikającymi z braku odpowiednich środków na pokrycie dodatkowych obciążeń finansowych, związanych ze zwiększeniem zadań samorządów, spowodowanych realizacją rządowych zobowiązań, takich jak np. podwyżki dla nauczycieli." A czy Szrek sam kiedyś nie mówił o kursie s....a bez jedzenia i to był zarzut w stronę PO? Łatwo spełnia się obietnice wyborcze, każąc samorządom zwiększyć pensje, ale nie dając na to pieniędzy. |
|
|
|
|
Jaki list ku pokrzepieniu dusz na fatalne finanse rządów Donka napisze radny Marczak w przypadku takiej sytuacji u nas?
Uciekać z miasta przed zakażeniem rtęcią!! pewnie sepsą? Marszalek Lubuskiego ( sic!) Polak nie mieściła się w skali,,,,, ale skala fur deutschland niesamowicie urosła PS. Którym konkretem przykryje to POKO? Pewnie tymi 100 mld z czarodziejskiego kapelusza które Jagodno zadowolą Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dziwne, że mieszkańcy nabrali wody w usta w tak ważnym dla siebie i dalszej przyszłości miasta temacie. Jedynym zainteresowanym jest troll art2deco. Te jego wypociny są zupełnie bez składu i ładu i nie wiadomo do czego się odnoszą, więc strach się wypowiadać aby nie zniżyć się do jego poziomu, a później zostać pokonanym przez jego doświadczenie.
Ps. Ciekawe jest to, że sytuacja finansowa naszego miasta wygląda podobnie jak w kraju.Niestety długi za rozdawnictwo i trwonienie publicznych pieniędzy trzeba spłacać ale nie czekami z kartonu t za to zapłacimy my podatnicy a nie winni tego bałaganu, którzy zarobili nie małe pieniądze na tym oraz porozdawali stołki po rodzinie i przyjaciołom. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Chętnie zobaczę te infrastrukturę do korzystania na pokolenia w Stalowej Woli. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Minęło kilka dni i odpowiedzi brak
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Andrzej_2.0 a czego się spodziewasz po kolebce PiS-u. Zobacz na takich mirków777 co nie tafią pisać i posługują się pismem obrazkowym jak w epoce jaskiń. Nawet ten jego obrazek nawet jest nie na temat' Takich mamy mieszkańców, którym wydaje się, że zadłużenie miasta ich nie dotyczy. Wystarczy, że Nadbereżny wyjdzie przed kamery i już jest dobrze gawiedź się cieszy i mu klaszcze. Temat założony 15 sierpnia a zainteresowanie żadne, więc nie licz na to, że Nadbereżny odpowie ile wynosi na prawdę dług miasta, MZK i spółek podległych nowo powołanych. Jeżeli to nie prawda niech więc poda Pana Szlęzaka i Pana Marczaka oraz piłkarzy za list otwarty do Sądu, ale on tego nie zrobi bo wie, że przegrałby sromotnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzej_2.0 a czego się spodziewasz po kolebce PiS-u. Zobacz na takich mirków777 co nie tafią pisać i posługują się pismem obrazkowym jak w epoce jaskiń. Nawet ten jego obrazek nawet jest nie na temat' Takich mamy mieszkańców, którym wydaje się, że zadłużenie miasta ich nie dotyczy. Wystarczy, że Nadbereżny wyjdzie przed kamery i już jest dobrze gawiedź się cieszy i mu klaszcze. Temat założony 15 sierpnia a zainteresowanie żadne, więc nie licz na to, że Nadbereżny odpowie ile wynosi na prawdę dług miasta, MZK i spółek podległych nowo powołanych. Jeżeli to nie prawda niech więc poda Pana Szlęzaka i Pana Marczaka oraz piłkarzy za list otwarty do Sądu, ale on tego nie zrobi bo wie, że przegrałby sromotnie. Tygrysku vel Anżej, co przyniosła dla Polskich strategicznych inwestycji w infrastrukturę Banda Ryżego juz wiesz. Wiesz tez ze pieniędzy na nic nie ma i nie będzie, będzie rósł tylko deficyt i niemiecka gospodarka. Ostatnia plaga i to ta najgorsza to relokacja Afryki z Niemiec do RP. Za to Polacy będą Was przeklinać jak Anglicy swoich przedsiębiorców. Stad cięcia coraz głębsze i boleśniejsze dla Polski B. Nawet te 5 stów zabiorą wszystkim zamiast tylko najlepiej sytuowanym, a przecież to by wystarczyło. Bo tacy są, tępe dzidy w rządzeniu i „Chyży rój" w grabieży. Dlaczego musisz wsadzić d.pe do ogniska we własnym mieście żeby sprawdzić temperaturę? Przeciez w blokadę przekopu Mierzei Folksdojcze zatrudnili niemieckich Zielonych. teraz domagają się z budżetu centralnego pokrycia wszystkich kosztów pogłębiania kanału i rzeki gdy większość działek na redzie została sprzedana w Elblągu. PiS nie dal i Donek nie da. Jest taki poziom zaczadzenia przy którym wietrzenie głowy nie pomaga, tu trzeba pełnej transfuzji rozumu oraz implantów wyobraźni Wybory Prezydenckie, pamiętajmy ze to krytyczna decyzja, samobójstwo albo wolność, żarty się skonczyly, wrzód u wrót miasta. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art - piękny nokaut.
|
|
|
|
Art, co to ma wspólnego z ostatnimi 10 latami zadłużania miasta na potęgę.
Jak piszesz, pis nie dał i donek nie da na kanał Elbląski. Pis tego nie przewidział? Zrobił inwestycje z dupy i pod publikę? A teraz pretensje do donka? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Art - piękny nokaut. jesteś typowym przykładem Stalowowolskiego wyborcy. W temacie o który pytałem coś napiszesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
Anżej było milczeć, POKO to wychodowana przez liberalną lewice sepsa, nikt się do takich odszczepieńców Narodu nie przyzna
https://x.com/i/status/1827812297252753700 Gdybyś jednak chciał przerwać zacne milczenie ( biedny Regres juz się nie podźwignie z łajna w którym się za Was taplał) ,,, to napisz o pomyśle Marczaka/Szlęzaka/Szymonika na swoją role w Naszym Mieście. Słychać wypowiedzi Konfy ale usta się nie ruszają. Będą zamrażać miejskie inwestycje, tak nam dopomóż Donku. Możesz się nie zgodzić skamlaku ale musisz napisać o planach tych trzech co chcą ukraść Księżyc i nam go podarować. Nalegałeś,,, PS. Co słychać u radnej Ewy? Świeczki na jesień przygotowane? PS.2 Moje konto nadal nie pozwala dodać zdjęcia. Czy to jawna akcja kuco cenzury? PS.3 CYTAT Jak piszesz, pis nie dał i donek nie da na kanał Elbląski. Pis tego nie przewidział? Zrobił inwestycje z dupy i pod publikę? A teraz pretensje do donka? Jakie pretensje do Donka, to złoty chłopak Anieli Ja wspomniałam ze wierchuszka (PO/PSL) w Elblągu przejęła wybrzeże portowe pod składnice i chce teraz za nasze podatki kręcić swoje interesy na porcie . Normalny rząd oferuje spółkę 50/50 udziałów w porcie za miliardowy wkład. My u nas płacimy wsad za każdą inwestycje. A te tępe dzidy chcą 100% przy 0% wkładu i jak Dobermany trzymają pańską rękę w zębach na przetrzymanie. To jest książkowe Polactwo, tfu. Za darmo to każdy by se chcioł ale tak nie ma i nie będzie ( jeśli dobrze wybierzemy Prezydenta RP). Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (art2deco) Tygrysku vel Anżej, co przyniosła dla Polskich strategicznych inwestycji w infrastrukturę Banda Ryżego juz wiesz. co to ma wspólnego z naszym miastem i jego finansami??? Ryży nie wysyła płezydentowi webera z czekami z kartonu? To po pierwsze, po drugie nie mam na imię Anżej, a po trzecie jak chcesz już coś napisać to piz w temacie a nie o polityce.CYTAT (mirek777) Art - piękny nokaut. okokokok O znów mamy cud mirek777 przemówił. CYTAT (mire777) i po cudzie,,,,,,,a takie pytanie do ciebie nie jeździsz czasem VW, Audi, Oplem lub mercem produkowanym u tych i przez tych Niemców. Jak nie to rozglądnij się po miecie ile ich mamy, a wracając do tematu to lepiej dobieraj te wklejki, bo ta zupełnie nie dotyczy tematu
|
|
|
|
|
Tygrysku, wali mnie to w blat powtórzę za klasykiem. Ryzy zabiera czeki prowincji i cieszy to tylko wielkomiejską sepsę Owsiaka i Trzaskajacego-Rabieja. Nie moje małpy, nie mój cyrk.
Anżej, nie chowaj się, otrzep się i stawaj. PS. Czy wyście przeczytali odpowiedz Pana Prezydenta czy rajcujecie się pomówieniami opozycji Konkrety CYTAT Chętnie zobaczę te infrastrukturę do korzystania na pokolenia w Stalowej Woli - Anżej
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Tygrysku, wali mnie to w blat powtórzę za klasykiem. Ryzy zabiera czeki prowincji i cieszy to tylko wielkomiejską sepsę Owsiaka i Trzaskajacego-Rabieja. Nie moje małpy, nie mój cyrk. art2deco a mnie wali twój ryży i reszta interesuje mnie tu i teraz co dzieje się w naszym miecie. Ty najwyraźniej nie mająπc argumentów na obronę cudownego dziecka pis wywołujesz ryżych Owsiaka i jak go nazywasz Trzaskajacego-Rabieja. Czar prysnął wraz z tekturowymi czekami i zaczyna wyłaniać się prawdziwy obraz jak płezydent zadłużył miasto. CYTAT Czy wyście przeczytali odpowiedz Pana Prezydenta czy rajcujecie się pomówieniami opozycji Konkrety Ten bełkot nie dający się czytać ty nazywasz konkretami,,,brawo ty. Dlaczego ten płezydencik nie ujawni faktycznej kwoty zadłużenia miasta, spółki MZK i półek nowo powołanych, to byłby konkret a nie ten jego bełkot,CYTAT (Andrzej_2.0) Chętnie zobaczę te infrastrukturę do korzystania na pokolenia w Stalowej Woli Też chętnie ją zobaczę może ją wskażesz art2deco, a może jej wcale nie ma. |
|
|
|
|
Anżej, nie bądź taki zimny drań, napisz co poza władzą z nadania Donkowej warszafki terenowi "Tres Hombres" proponują mieszkańcom naszego ukochanego grodu. Zjawisko LUBIE*TVN, Jagodna i Trzaskającego Rabieja traktuje politycznie symptomatycznie ale cywilizacyjnie depresyjnie PS. Ja nic nie musze, to Ty popuściłeś. Tygryskiem dawno wycierałam schody z moim doświadczeniem. Odpuść,,, https://youtu.be/VX6UgpL9DL8 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja nic nie musze, Musisz, koniecznie musisz udać się do lekarza i zacząć leczyć się na nogi,bo na głowę to już stanowczo za późno, niestety jest to nie odwracalne.CYTAT Tygryskiem dawno wycierałam schody z moim doświadczeniem. Odpuść,,, Odpuszczam ci, idź i nie głupiej więcej.Z trollami i idiotami nie dyskutuje aby nie sprowadzili mnie do swojego poziomu, a później pokonali doświadczeniem. |
|
|
|
|
Czyli z Tygryskiem jest spoko.
Anżej, gdzie jesteś? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Mam nadzieję, że troll na usługach nadbereżnego nie odwróci uwagi od tematu i rzeczywistej sytuacji finansów miasta swoimi durnowatymi wpisami.
|
|
|
|
|
Ucz się od Anżeja Infrastruktury.
PS. Czy ktoś może potwierdzić ze na błoniach Komisarz-Prezydent przysłany z Warszawy ( dla radnych Szlęzaka, Marczaka i Szymonika aka "Tres Hombres") będzie organizował uśmiechnięte POGO dla wyborców Campus Polska? Znalazłam u nas, to może stać się nową świecką tradycją w Naszym Mieście. Regres zgłosił się na ochotnika do zorganizowania zastępczej komunikacji na sabat okolicznej inteligencji. Słusznie miniona przeszłość wraca,,, https://youtu.be/sOnqjkJTMaA?t=364 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|