|
|
|
Mam wrażenie, że w Stalowej i okolicach podczas wakacji jest wiele imprez i innych ciekawych wydarzeń.
Niestety znalezienie jakiejś informacji czy promocji wydarzenia na portalu Stalowe Miasto (czy u konkurencji) graniczy z cudem. Pozostaje poczytać o tym co właśnie się odbyło i pooglądać zdjęcia z niską frekwencją.. Może warto byłoby zrobić jakiś panel na stronie z kategorią " Rozrywka" i trochę rozpromować to co się dzieje (napewno mieszkańcy i twórcy "eventów" by na tym skorzystali) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz zakładkę "wydarzenia" na stronie.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam wrażenie, że w Stalowej i okolicach podczas wakacji jest wiele imprez i innych ciekawych wydarzeń. Niestety znalezienie jakiejś informacji czy promocji wydarzenia na portalu Stalowe Miasto (czy u konkurencji) graniczy z cudem. Pozostaje poczytać o tym co właśnie się odbyło i pooglądać zdjęcia z niską frekwencją.. Może warto byłoby zrobić jakiś panel na stronie z kategorią " Rozrywka" i trochę rozpromować to co się dzieje (napewno mieszkańcy i twórcy "eventów" by na tym skorzystali) Nie powiedziałbym że impreza w niedzielę pod MDK miała niską frekwencję |
|
|
|
|
Dzięki " Pepsi" - rzeczywiście jest zakładka Wydarzenia choć niełatwo ją znaleźć na samym dole pomiędzy reklamami
(wygląda na to, że w Sierpniu mamy dwa wydarzenia.... wszystko jasne ) |
|
|
|
|
Gdzie ta zakładka? Rzeczywiście niełatwo ją znaleźć.
Edit: a dooobra, znalazłam. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|