|
![]() |
|
Mam cichą nadzieje, że potraficie czytać wykresy i wyciągać z nich wnioski.
Chcecie wyższych emerytur i niższy wiek emerytalny, bo rodzicie dzieci. Dzieci nie rodzicie jak zakładał plan. Siłą rzeczy niedługo i wam podniosą wiek emerytalny, bo chyba jesteśmy już jedynym krajem w europie który taki przywilej utrzymuje. Całe szczęście uśmiechnięta koalicja ma m̶i̶n̶i̶s̶t̶r̶ę̶ ministra ds równego traktowania czy równości płci. ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
większość kobiet nie ma wpływu na to jakie na górze zapadną decyzje w sprawie emerytur dla kogokolwiek
|
|
|
![]() |
|
CYTAT większość kobiet nie ma wpływu na to jakie na górze zapadną decyzje w sprawie emerytur dla kogokolwiek Przedmówcy raczej chodzi o dopominanie się "kobiet" o legalny dostęp do rąk osób które mogą uśmiercać dzieci poczęte w łonach kobiet (niejednokrotnie finansowane przez państwo). I to te dzieci mogły by pracować na emeryturę swoich matek. Tak? |
|
|
![]() |
|
Nie wiadomo o co chodzi nivea ale drobny już musiał wyskoczyć z katolibskim pierdolleniem
![]() |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zapomniał tylko dodać "Z Panem Bogiem"
Muszę znowu zacząć go pilnować aby się nie zapominał. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zrównać wiek emerytalny.
Obniżać kobietom i mężczyznom wiek emerytalny, za urodzenie i wychowywanie każdego dziecka o 6 miesięcy. - zabierać obniżenie o rok w przypadku: - utraty praw rodzicielskich - śmierci dziecka z winy rodzica Po rozwodzie, obniżony wiek emerytalny zachowuje rodzic, który udowodni winę współmałżonka. Żadnych parytetów. Decydują kwalifikacje - nie płeć. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
I stał się wielki cud mirek777 przemówił pismem. Już myślałem, że nie nauczy się czytać i pisać i na zawsze zostanie na poziomie jaskiń i języka obrazkowego.
Ps, mirek777 to nie wklejka? |
|
|
![]() |
|
CYTAT większość kobiet nie ma wpływu na to jakie na górze zapadną decyzje w sprawie emerytur dla kogokolwiek Powiedziałabym ze szanse przy urnie wyborczej są równe :-) POKO/PSL juz mam raz dogodziło ![]() PS. Przy okazji @magpie, nie daje się dodać mojego obrazka do profilu na portalu. Czy dałoby się to odblokować czy mam się poczuć wykluczona ![]() Nawet wysłanie wiadomości do was nie przechodzi ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Decydują kwalifikacje - nie płeć. Troszkę popłynąłeś Korwinem. Powiedzmy ze liczą się wyniki, OK? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Od Korwina trzymam się z daleka.
To moje poglądy. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
mirek777 ty na prawdę umiesz pisać, ot ni spodziewał bym się. Chyba już nie wrócisz do epoki jaskiń i pisma obrazkowego. Trochę szkoda bo fajne te wklejki były.
|
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
@jasio, jak tam Twoje wyniki bo potencjał juz rozpoznaliśmy. PS. Po Sienkiewiczu Brzeziński pokazuje co robi liberalna lewica z głową. To absolutnie nie jest prawdą ze ideologie psują ludzi. Ideologie jedynie przyciągają "pasujących" ludzi i pozwalają im się rozwijać. A Trump coraz bliżej. Pewnie obserwujecie "rozwój" Konstytutek i zwycięzców konkursów na stołki ![]() Jak się nie odwrócisz to człowieki Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (art2deco) @jasio, jak tam Twoje wyniki bo potencjał juz rozpoznaliśmy. Przykro mi ale nie zniżę się do twojego poziomu bo boję się, że pokonasz mnie swoim doświadczeniem.Ps. Ooo mirek777 cud się skończył i znowu zszedłeś do jaskiniowej epoki? |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
No i po cudzie mirek777 znowu w epoce jaskiń i pisma obrazkowego.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biedny mirek777 znowu cofną się z rozwojem do epoki jaskiń, a myślałem że cud to cud i się nie cofa, tak mi przykro.
|
|