~~???? | |
|
|
czy ktoś wie może dlaczego na Poniatowskiego nie ma nagle ciepłej wody???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OS. MŁODYNIE TEŻ NIE MA WODY
|
|
|
|
|
To za karę.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja pierdykam też nie mam ciepłej wody co teraz???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
dzwoniłam ,pytałam i usłyszałam - niewiem ale to chyba jakaś awaria bo z poniatowskiego dzwonili,z JP dzwonili , z WP też - najlepiej proszę pani wytrzymać do rana może naprawią bo ponoć wczoraj też ciepłej wody na jakiejś tam też nie było.....
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ja pierdykam też nie mam ciepłej wody co teraz??? Delikatny OT Pamiętam jak podczas wioskowych wywczasów prądu brakowało co drugi dzień a wodę trzeba było czerpać ze studni Chleb trzeba było kupić w piątek, żeby mieć co jeść do poniedziałku Jakoś ludzie z tymi żyli a i kontakty międzyludzkie były bardziej zacieśnione niż dzisiaj |
|
|
|
|
ty...ja też to troszkę pamiętam...ale człowiek szybko się odzwyczaja od tych warunków mając luksusy....
|
|
|
|
Tym, którzy pobierają wodę ciepłą z elektrowni to chyba zawsze na 2 tygodnie w lecie wyłączają z powodu konserwacji.
|
|
|
|
|
CYTAT ty...ja też to troszkę pamiętam...ale człowiek szybko się odzwyczaja od tych warunków mając luksusy.... Nastaw sagany na kuchence i wykąpiesz dzieciaka w ciepłej wodzie Sama możesz się wypluskać w lodowatej układ krążenia Ci podziękuje |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Tym, którzy pobierają wodę ciepłą z elektrowni to chyba zawsze na 2 tygodnie w lecie wyłączają z powodu konserwacji. Jeśli mnie pamięć nie myli to odcinali ciepłą wodę w lipcu |
|
|
|
|
dzięki...widzę że wiesz co robić w takich sytuacjach....przecież sam piszesz w końcu że dobrze pamiętasz.....
|
|
|
|
CYTAT dzięki...widzę że wiesz co robić w takich sytuacjach....przecież sam piszesz w końcu że dobrze pamiętasz..... Po ostrych treningach stosuję naprzemiennie zimny i gorący prysznic więc wiem jakie zbawienne efekty daje umęczonemu ciału Osobom które maja kłopoty z zasypianiem, taki lodowaty prysznic może bardzo pomóc |
|
|
|
|
potwierdzam że naprzemienny prysznic zimny-ciepły-zimny bardzo dobrze służy po treningu
btw Anulka dziś prysznic lodowaty jutro gorący i będziesz zdrowa jak rydz ;-) [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
pewnie rura pękła
non serviam |
|
|
|
|
Na jp też nei ma a wieczorkiem była gorąca aż miło
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|