|
|
|
Dlaczego ta szmata wciąż tam wisi (od 12 czerwca)?
Czy każdy w tym mieście może sobie wieszać transparenty gdzie chce i jakie chce? Kto jest właścicielem tego miejsca i ile kosztuje taka reklama? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponieważ Mirek777 poświęcił własne prześcieradło.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
To się zastanawiaj i nie strasz, nie strasz bo się z.....
|
|
|
|
|
CYTAT (Progres) Ponieważ Mirek777 poświęcił własne prześcieradło. Tylko na czym będzie spał? |
|
|
|
|
Chyba powinien szybko lecieć do lekarza bo krew w kale to groźny objaw
|
|
|
|
|
Ty jestes szmata. Kazdemu mieszkancowi miasta podoba sie ten napis .Za takie glupkowate wpisy mozna dostac w morde .Bo nie chcemy darmozjadow z Afryki.
|
|
|
|
|
Mi się nie podoba więc bujaj garba i spadaj prostować banany na drzewo
Dlaczego w tym mieście jest tylu cymbałów i ciągle piszą ze wszystko się wszystkim podoba w tym mieście? Najpiękniejsza ulica, najlepszy prezydent, najlepszy park. Najlepsze i najpiękniejsze wszystko, tylko szkoda że na ulicy macie krzywe mordy jak się na was patrzy |
|
|
|
|
Jakieś tajemnicze bany, ludzie i konta znikają nie wiadomo jak i dlaczego, ten portal ma trochę stalinowskie klimaty
Aż strach o coś pytać bo zaraz i ja zniknę |
|
|
|
|
stalinowskie? nie zagalopowałeś się czasem?
Twój profil jak widać w całości. Więc doczytaj regulamin i uspokój się. |
|
|
|
|
CYTAT stalinowskie? nie zagalopowałeś się czasem? Twój profil jak widać w całości. Więc doczytaj regulamin i uspokój się. OK, przyznaję, z porównaniem stalinowskim mogłem się nieco zagalopować. Mała korekta, ORWELLOWSKIE klimaty, tak będzie lepiej, może być? |
|
|
|
|
CYTAT Mi się nie podoba więc bujaj garba i spadaj prostować banany na drzewo Dlaczego w tym mieście jest tylu cymbałów i ciągle piszą ze wszystko się wszystkim podoba w tym mieście? Najpiękniejsza ulica, najlepszy prezydent, najlepszy park. Najlepsze i najpiękniejsze wszystko, tylko szkoda że na ulicy macie krzywe mordy jak się na was patrzy to jak tobie się nie podoba to wszyscy mają uznać twoją rację? Nawet tę bez sensu? Opamiętaj się człowiek. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tusk mistrzem kiwania Polaków a Kaczyński mistrzem dzielenia Polaków.Super wklejka a ty mirek777 jesteś mistrzem pisma obrazkowego.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mi się nie podoba więc bujaj garba i spadaj prostować banany na drzewo Dlaczego w tym mieście jest tylu cymbałów i ciągle piszą ze wszystko się wszystkim podoba w tym mieście? Najpiękniejsza ulica, najlepszy prezydent, najlepszy park. Najlepsze i najpiękniejsze wszystko, tylko szkoda że na ulicy macie krzywe mordy jak się na was patrzy to jak tobie się nie podoba to wszyscy mają uznać twoją rację? Nawet tę bez sensu? Opamiętaj się człowiek. kabi, to jak tobie się podoba, to wszyscy mają uznać twoją rację? Nawet tę bez sensu? Opamiętaj się, człowieku! Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek777 przecież to zombie a oni mają czym innym zaprzątnięte czaszki a nie seksem i gwałtami. Prześcieradła ci się skończyły?
|
|
|
|
|
I co wisi to jeszcze bo nie miałem okazji tam podjechać?
A co do znikających kont to właśnie Siwy23 zniknął |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]Mi się nie podoba więc bujaj garba i spadaj prostować banany na drzewo Dlaczego w tym mieście jest tylu cymbałów i ciągle piszą ze wszystko się wszystkim podoba w tym mieście? Najpiękniejsza ulica, najlepszy prezydent, najlepszy park. Najlepsze i najpiękniejsze wszystko, tylko szkoda że na ulicy macie krzywe mordy jak się na was patrzy kabi, to jak tobie się podoba, to wszyscy mają uznać twoją rację? Nawet tę bez sensu? Opamiętaj się, człowieku! ziuta, gdzie ja napisałem że wszyscy muszą uznać moją rację w przeciwieństwie do hehe, nivea czy im podobnym co to uważają się za lepszych. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT [cytat]Mi się nie podoba więc bujaj garba i spadaj prostować banany na drzewo Dlaczego w tym mieście jest tylu cymbałów i ciągle piszą ze wszystko się wszystkim podoba w tym mieście? Najpiękniejsza ulica, najlepszy prezydent, najlepszy park. Najlepsze i najpiękniejsze wszystko, tylko szkoda że na ulicy macie krzywe mordy jak się na was patrzy kabi, to jak tobie się podoba, to wszyscy mają uznać twoją rację? Nawet tę bez sensu? Opamiętaj się, człowieku! ziuta, gdzie ja napisałem że wszyscy muszą uznać moją rację w przeciwieństwie do hehe, nivea czy im podobnym co to uważają się za lepszych. kabi, mój Drogi. Ja tylko zacytowałam Twoje słowa, niemal dosłownie Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Kabi przeczytaj mój wpis i zobaczysz, że ja nie odnoszę się wcale do treści, która jest na tej szmacie!
Chodzi mi tylko o to, że ktoś takie gówno powiesił i tak długo to wisi Jeżeli właściciel wiaduktu się zgodził, może nawet odpłatnie to niby wszystko jest ok. Ale jak dla mnie to syf i szpeci nasze miasto. Ale jeśli było to powieszone nielegalnie to trochę dziwne, że nie znikło w ciągu godziny! |
|
|
|
|
Znowu usuwane są moje wpisy brawo dla *******
|
|
|
|
|
Hehe czyli jak by było na ładnym plutnie namalowane, to by bylo ok??
|
|
|
|
|
Oczywiście że nie ok bo to bzdury są i robienie polityki na trumnach ale jest wolność słowa i jeżeli byłoby legalnie powieszone to trudno.
|
|
|
|
|
CYTAT Oczywiście że nie ok bo to bzdury są i robienie polityki na trumnach ale jest wolność słowa i jeżeli byłoby legalnie powieszone to trudno. Japrdl skąd sie tacy biorą |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Oczywiście że nie ok bo to bzdury są i robienie polityki na trumnach ale jest wolność słowa i jeżeli byłoby legalnie powieszone to trudno. Japrdl skąd sie tacy biorą Spytaj swojej starej A tak na serio to co na tej szmacie jest prawdą? |
|