|
|
|
Mam pytanie dla znawców tematu. Czy istnieje jakiś zamiennik głowicy do podkaszarki Parkside PRTA 20-Li C3. Szukając w internecie nie za bardzo idzie coś znaleźć a oryginał kupić to graniczy z cudem. Lidl nie posiada takich części na stanie i dupa zbita. Mam zdjęcie głowicy lecz nie wiem jak tu można go dołączyć.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Coś takiego?
https://alleg(...)EALw_wcB |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie dla znawców tematu. Czy istnieje jakiś zamiennik głowicy do podkaszarki Parkside PRTA 20-Li C3. Szukając w internecie nie za bardzo idzie coś znaleźć a oryginał kupić to graniczy z cudem. Lidl nie posiada takich części na stanie i dupa zbita. Mam zdjęcie głowicy lecz nie wiem jak tu można go dołączyć. 'Na chińskich portalach są. Ja do swojej kupiłem samą żyłkę, wymiana jest opisana na YT. |
|
|
|
|
piejo10 i jak tam sprawa tej głowicy?
|
|
|
|
|
Aktualnie nie ma gdzie dostać. Będę próbował naprawić swoją starą uszkodzona, może klejem 2 skladnikowym. Nie mam jak dodać zdjęć by pokazać rodzaj uszkodzenia.
|