|
|
|
Naćpana ja mam na to jak ta wódka Pana Palikota ...a dla ciebie to Pan Prezydent Lech Wałęsa Ja rozumie że chodzi ci o Rydzykową mafię z kurduplem na czele co do Brukseli skomleli o telewizję ? Skomlenie macie wyssane z mlekiem ojca "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Naćpana chodzi mi o równouprawnienie Jeżeli ty możesz mnie nazywać el.Bolkiem to ja mam prawo nazwać cię Naćpana jeżeli chcesz zarabiać tyle co ja np na budowie, a dźwigasz połowę tego co ja to zapie... 2 x szybciej Dalej chcesz równouprawnienia konstytutko ? (nazywanie ludzi przez naćpaną konstytutkami było ok mam nadzieje że nikogo nadal nie obraża ) Skamlesz a taki Kozak byleś, no co się stanęło? Nikt tak żenująco nie wybielał Bolka jak Ty. Masz co chciałeś Musisz szybciej się orientować, słuchać mądrzejszych albo ponosić konsekwencje ociężałości banana. Konstytutki to politycy Targowicy wycierający sobie gęby praworządnością i Konstytucją w Polsce i w Brukseli od lat 8 na szkodę RP a którzy teraz ją złamali w odrażający sposób. Możliwe ze bardziej pasuje im złamasy, wybieraj.
Pewnie czeka Cię znowu wypoczynek od Internetów Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czy ty uważasz ze napisałaś coś mądrego ze ponownie to wrzucasz Oj naćpana nazwać cię miękką to cię jakby cię nie nazwać wcale
|
|
|
|
Tracisz banana stary
Powinieneś przypiąć moją wypowiedz do swojego komentarza na nowej stronie, pomaga się Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Powinienem ?
Powinienem podrapać się po Dudzie ....to bardziej produktywne niż dyskusje z tobą "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Chcesz żebym się poskarżyła za niepraworządne ciąganie za warkocza??
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Naćpana pojmij, że dla mnie to możesz sobie nawet walnąć barana w sosnę i zabeczeć trzy razy w swoim transie . Jestem w stanie ponieść taka "stratę"
Moderowano przez: magpie Nie wklejaj obrazków z wulgaryzmami! I proszę przestać używać wyrazów typu "naćpana" w stosunku do innego użytkownika, a inny użytkownik niech również pohamuje się z odwzajemnieniem się.
|
|
|
|
Twoja strata Twoja sprawa. Gdybyś sobie poszedł ze swoją buraczaną frustrą gdzie indziej, to ludziom żyłoby się zdrowiej
POKO ma władze ale niektóre peowe nie zauważyły i dalej ciągną furę gnoju pod górę Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tańcząca z prochami ....cytując klasyka i tak jeszcze 40 lat wycia ci zostało
CYTAT Moderowano przez: magpie Nie wklejaj obrazków z wulgaryzmami! I proszę przestać używać wyrazów typu "naćpana" w stosunku do innego użytkownika, a inny użytkownik niech również pohamuje się z odwzajemnieniem się. Bez jaj Wulgaryzmami serio ? to produkt ogólnie dostępny w sklepach .... Już się boję że niebawem w pisowskim mieście zapłoną monopolowe i wprowadzona zostanie prohibicja "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Zaniżasz poziom forum. Uspokój się
https://agrieko.pl/produkt/maszyny/rolnicze/rozrzutniki/cynkomet-2/rozrzutnik-obornika-6-t Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Wycinamy obelgi i żegnamy pana El.banana na wniosek forumowiczów Uwolnić tematy wyklęte !!! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ja nie wiem co Ty nadal robisz na tym forum..... No ale trzeba przyznać ZARZĄDOWI że pobłaża Ci, i to BARDZO.
Ja pasuję. "Jeżeli będziesz dyskutować z głupim, zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona" Nie chcę zejść do Twojego poziomu. Innym również to radzę. Nie dorzucajcie mu drwa do ognia. Teraz cieszy się jak rozkapryszony dzieciak. Olejmy go, jego wpisy. Na jakiś czas dajmy odpocząć rozgrzanym serwerom Stalowegomiasta.pl Miejmy nadzieję, że jak wrócimy po dłuższym czasie coś się w końcu zmieni. Dlatego - żegnam. |
|
|
|
|
Pa drobny nie będę tęsknił
CYTAT Moderowano przez: magpie Wycinamy obelgi i żegnamy pana El.banana na wniosek forumowiczów A mogę wiedzieć na jak długo i ile wniosków trzeba złożyć żeby zablokować komuś konto i który to pkt regulaminu ? I jakie tam były wulgarne słowa/obelgi żebym nie popełniał tego strasznego błędu ponownie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT A mogę wiedzieć na jak długo i ile wniosków trzeba złożyć żeby zablokować komuś konto i który to pkt regulaminu ? I jakie tam były wulgarne słowa/obelgi żebym nie popełniał tego strasznego błędu ponownie Nie wiem dlaczego "Aborygen" ( c'mon ) tak długo się niepraworządnie ślizgał po naszym forum ale spróbuje syntezy objawów: - za 73 razy w ciągu 8 lat z 80% sprawczością to piękne miłosierdzie portalu,,, w naszym z niepięknie ocenzurowaną mową nienawiści kraju. Baska Lewacka obiecuje ocenzurować wyłącznie jedną stronę za samą opinie. To wpisało się juz w likwidacje TVP Info. Opinia może być tylko polit poprawna.
PS. Zrozumiałeś hipokryto Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Odblokować bohaterów i zamknięte tematy !!
Proste, że uniewinnił, bo to obowiązek każdego uczciwego Polaka. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Połowa tematów do zamknięcia, to nie jest ich miejsce. Parę fanatycznych osób w kółko pisze o tematach polityczno-propagandowo-szurowskich. Najlepiej że łamią regulamin bo piszą parę postów pod rząd co jest zabronione. Nawet nikt im nie odpowie albo następny zapalenic polityczno-szurkowski. Forum schodzi na psy.
|
|
|
|
|
CYTAT Połowa tematów do zamknięcia, to nie jest ich miejsce. Parę fanatycznych osób w kółko pisze o tematach polityczno-propagandowo-szurowskich. Najlepiej że łamią regulamin bo piszą parę postów pod rząd co jest zabronione. Nawet nikt im nie odpowie albo następny zapalenic polityczno-szurkowski. Forum schodzi na psy. To forum już dawno zamieniło się w szambo. Kilku nawiedzonych pisowców wkleja nonstop partyjną propagandę i obrażają każdego kto ma inne zdanie. Niektórzy piszą 10 postów jeden pod drugim co niby jest zabronione. A administracja ma na to wywalone. Odzywają się raz na rok, zbanują kogoś randomowego i misja wykonana. Znacie może jakieś inne miejsce, gdzie można pogadać w miarę na poziomie z ludźmi ze Stalówki i okolic? |
|