|
|
|
Czy ktoś wie dlaczego zamknęli Warkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapytaj PiSiurową"dojną zmianę'.
O wzrost kosztów energii,podatki itd. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie dlaczego zamknęli Warkę? Wina Tuska, Merkel, UE i Putina. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś wie dlaczego zamknęli Warkę? Bo tacy ludzie jak jusek czy andrzej_2.0 zamiast posiedzieć przy piwku ze znajomymi wolą pierdolić o polityce na forum. |
|
|
|
|
Szkoda.
Litrowe browary był zacne. Dlaczego zamkneli Warke nie wiem, ale za jej przykładem, powinni pójść: Forumowy błazen jusek i chłop, co biega siedząc -jednocześnie srając w zbroje andżej - powinni sie zamknąć Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy ktoś wie dlaczego zamknęli Warkę? Bo tacy ludzie jak jusek czy andrzej_2.0 zamiast posiedzieć przy piwku ze znajomymi wolą pierdolić o polityce na forum. Zmartwię cię i rozwalę koncepcję. Nie siedziałem tam może codziennie, ale byłem tam dość częstym klientem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Szkoda. Litrowe browary był zacne. Dlaczego zamkneli Warke nie wiem, ale za jej przykładem, powinni pójść: Forumowy błazen jusek i chłop, co biega siedząc -jednocześnie srając w zbroje andżej - powinni sie zamknąć Pozdrawiam Głębokie gardło to i litrowe browary pasują. Dlaczego nie zapytałeś u źródła jak jeszcze była okazja? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|