|
|
|
Mi to żal jest tych pracownic co nawet na drugiej zmianie siedzą. Na pewno wolały by z dziećmi posiedzieć, pouczyć się razem czy w coś zagrać. A te skurwysyny nawet w niedzielę ich do pracy chcą wysłać... To nie są ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Mi to żal jest tych pracownic co nawet na drugiej zmianie siedzą. Na pewno wolały by z dziećmi posiedzieć, pouczyć się razem czy w coś zagrać. A te skurwysyny nawet w niedzielę ich do pracy chcą wysłać... To nie są ludzie. |
|
|
|
|
Madras zdjęcie swoje wstawiaj na Facebooku
|
|
|
|
|
ja bym was z tymi dużymi gębami zatrudnił w urzędach i wymagał od was tak jak wy wymagacie
|
|
|
|
|
CYTAT Znam też takich maniaków, którzy jakby mogli, to by całe życie spędzili w pracy, kompletnie ich nie rozumiem, ale doceniam wolność wyboru. Wracam z wielkim smutkiem. Niestety na noc zamykają i mnie siłą wyganiają. |
|
|
|
|
Sklepy powinny być zamknięte,w każdą niedzielę,w każde kościelne święto.
Po to aby ci, którzy tam pracują,mogli być z rodziną... Najlepiej rodziną Radia Ma-Ryja. Nie powinni też pracować lekarze,policjanci,wojsko,straż a nawet dozorcy. Ale też złodzieje,oszuści,politycy,co zresztą, na jedno wychodzi... Wszystko po to, abyśmy mogli iść do kościołów i dać na tacę. Przecież "Pan Ksiendzu" nie pracuje,a pełni "posługę kapłańską". OPAMIĘTAJCIE,BO KONIEC ŚWIATA JEST BLISKO,ALE DBAJCIE O KAPŁANÓW!!! Za co będą robić seksparty na plebaniach,pedalskie zresztą? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT ja bym was z tymi dużymi gębami zatrudnił w urzędach i wymagał od was tak jak wy wymagacie |
|