|
|
|
Takie zdjęcia chodzą po sieci. Autor pierwszej fotografii szybko zawrócił:
Parafia w Stanach uspokaja, że to tylko zakonnice wracające z restauracji: Źródło: https://www.facebook.com/ParafiaStany Podobno kradną/zabijają (są różne wersje) zwierzęta z posesji, aby złożyć je w ofierze Szatanowi i potrzebują krwi do odprawienia czarnej mszy. TVN kręci nowy reportaż? Tu chyba nie ma nic niepokojącego: Zwłoki zwierząt. Ta butla to do czego miała służyć podczas rytuału? Zwłoki zwierząt w pobliskim stawie: Podobno sataniści mieli złożyć ofiarę z dziewicy. Zauważyli ją grzybiarze przywiązaną do drzewa i uratowali. Nie wiem, co symbolizuje ten wzór poniżej. Może ktoś rozszyfruje. Jak macie więcej, to wrzucajcie. Ma ktoś film, co krążył po FB, ale został usunięty? W nocy autor jedzie samochodem i po prawej stronie poboczem idzie kilka postaci w białych strojach. Wrzućcie na Streamable i dajcie link. Strony darmowe (jak każą płacić, to oszustwo) do pobierania filmów z FB są w Google. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie widziałem białych myszek,ale na kacu, widok" białych zjaw", pewnie spowodowałby że rzuciłbym chlanie.
Dzięki za info,bo jeszcze zostałbym abstynentem.Szatan by mnie opętał... Podobno to zakonnice z Brzozowa na spacerze. Niektóre zdjęcia są"dorabiane". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|