|
|
|
Witam wszystkich
Co myślicie o dojeżdżaniu do pracy z Rzeszowa do Stalowej Woli? Wiem że, jest sporo osób dojeżdżających w odwrotnym kierunku.... Dajecie radę? Gdzie szukać kogoś na wspólne dojazdy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LPG duża butla, ekonomiczna bryczka, fajna muzyczka na USB i sama radość i jeżdżę tak od lat i nikogo nie szukam na wspólnika tylko wsiadam i zasuwam
-Agnieszka- |
|
|
|
|
Jest w tym trochę racji ale ....
Wyobraź sobie że słuchasz muzyki z zamkniętymi oczami a koszty dojazdów dzielisz na pół |
|
|
|
|
Niby można ale wolałbym zarobić trochę mniej i nie dojeżdzać. Koszty benzyny, amortyzacji i tego czego nikt nie liczy to swój czas. Wole spędzić te 2 godziny więcej z rodziną niż w aucie. Sam miałem podobny dylemat bo dostałem pracę w Rzeszowie ale zrezygnowałem bo dla 1000zł więcej jest to bez sensu. Tyle to wydałbym na sam dojazd.
|
|
|
|
|
Trzecia opcja - rozważcie przeprowadzkę do Stalowej Woli. Tu są niższe koszty życia.
|
|
|
|
|
Myślę że, 2-3 zgrane czasowo i lokacyjnie osoby i gra była by warta świeczki
|
|
|
|
|
Nie szkoda życia? Rocznie to jakieś 500h w samochodzie - czyli 20 dni
|
|
|
|
|
Szkoda że 7do15 bo mam kogoś kto codziennie śmiga na 6 w stalowej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
No właśnie... macie jakieś pomysły gdzie można by poszukać takich osób?
|
|
|
|
|
CYTAT No właśnie... macie jakieś pomysły gdzie można by poszukać takich osób? SPOTTED na facebooku rzeszowski i Stalowowolski Nakleić koło przystanku ogłoszenie, ogłoszenia w internecie -Agnieszka- |
|