|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obawiam się, że AI już teraz może zastąpić wielu urzędników, pseudodziennikarzy czy politologów.
Czas się przekwalifikować Tomaszu i pomyśleć o innej pracy. |
|
|
|
|
Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. |
|
|
|
|
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... std::cout |
|
|
|
|
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... std::cout [ |
|
|
|
|
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... std::cout [ |
|
|
|
|
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... "std::cout" ( |
|
|
|
|
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... "std::cout" ( "Jak państwo wiecie jestem znanym i bezrobotnym politologiem") |
|
|
|
|
[cytat]
CYTAT Praktyczne testy dowiodły że żaden program komputerowy z zakresu "sztucznej inteligencji" nie jest w stanie zastąpić mojego intelektu. tak, tomaszku, zgadza się, nikt nie napisze tak prymitywnego algorytmu... "std::cout" ( |
|
|
|
|
chyba coś się zacięło i zabezpieczenia popuściły...
zbyt skomplikowany algorytm zapętlił się, próbując ogarnąć wielki umysł bezrobotnego politologa... |
|
|
|
|
Długotrwałe bezrobocie wpływa niekorzystnie na psychikę człowieka. Wnioski wyciągnięte po obserwacji i czytaniu postów Tomasza W.
|
|
|
|
|
CYTAT Zdaniem Państwa, w jakim kierunku to zmierza ? Oczywiście ze w złym. Ale mamy odpowiedz dlaczego ponadnarodowe Korporacje tak bardzo chciały inwigilacji na Internecie. Budowały bazę danych i software do śledzenia nastrojów społecznych na poziomie jednostki. Nie zatrzymaliśmy tego. Przegraliśmy. Nieprawdopodobna inwigilacja w przyszłości to pewnik, jednostki polit niepoprawne dostaną emaila od AI,,, Czy Ty aby na pewno, czy na pewno tak uważasz? Przyszłe pokolenia to pokolenia zakłamanych do szpiku kości człowiekow, którzy wyprą się samego siebie dla osiągniecia sukcesu ( są tacy co pamiętają,,,). Nikt zdrowy na ciele i umyśle nie napisze co myśli bo AI to zapamięta i zostaniesz zaszufladkowany i wykluczony przy sprawdzaniu przeszłości podczas interview na dobrze płatne stanowiska, podczas rekrutacji do dobrej szkoły. "Cancel culture" to przedsmak uber zamordyzmu lunatyków. Dzięki AI wszystko odbędzie się po cichu, za pancernymi drzwiami, w białych rękawiczkach, nie potrzeba nawet informatorów i prowokatorów i co najważniejsze to świadomość ze sam sobie będziesz winny. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Pokolenie bez inteligencji.
Taka Grecia na przykład, posłuszne narzędzie bez własnego myślenia... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@ mirek |
|