|
![]() |
|
CYTAT Wiem o tym. Tomciu,za taka kasę,kup sobie pavulon. ![]() Bierzesz raz i mamy spokój. To taki zamiennik 80 złotowej składki zdrowotnej. ![]() Wtedy nigdy więcej nie zachorujesz.Ewent.w pakiecie, wież też coś na robaki. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ja jestem ubezpieczony przez Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu. Czyli urząd wydaje państwowe pieniądze żeby opłacić ci składkę. Nie pisz"państwowe pieniądze,a są to Twoje,moje i innych,którzy płacimy podatki. ![]() Jako pośrednio pracodawcy nieroba,budujemy mu dom pod nowym mostem. ![]() Pod wiaduktem w STW,też może zamieszkać. ![]() Dajemy mu tyle możliwości,a on grymasi, jak ostatnia ciota. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT CYTAT Byle jakiej pracy jest bardzo dużo. To prawda, ale pensje za nią są też byle jakie. Weź sobie wynajmij mieszkanie za to. I zarób na życie przy dzisiejszych cenach. Syn moich znajomych-kawaler jest, o ile dobrze pamiętam,od prawie 5-ciu lat studentem. ![]() Mieszka w akademiku w Rzeszowie, z faktycznie jakimiś studentem/studentami. Cwaniakowi udało się zaliczyć(oprócz panienek),po jeden-dwa semestry i chyba z 3 kierunków. ![]() Musiał to robić,aby go nie wy#eb@li. ![]() Pokój z opłatami-media,net itp.było to 470-490 zyli za m-c. ![]() Remont "burdelu"jaki wcześniej zrobią przy imprezach,w okresach "wakacji",wykonywany jest na koszt"Polibudy". Wtedy szuka chaty na przeczekanie. ![]() Ma do tego muł bagienny, wszelkie zniżki dla studentów.Z tego co wiem,nie korzysta tylko z wejściówek do... muzeum. Do tego odlicza ulgę na studia, na net,który ma w domu rodziców,bo na niego są faktury.Pracuje legalnie,w pewnej instytucji państwowej i ma np. urlop dodatkowy... na zaliczenia egzaminów. ![]() Ten to ma "łeb",w przeciwieństwie do nieroba z Szówska. Kawalera,"walikonia",roszczeniowca pewnie do 65-go roku życia. Potem z emeryturą za"mniej niż zero" i przejdzie na socjal gminy Wiązownica, czyli nas wszystkich. ![]() Zero zmian. ![]() Nie wiem jak do tego odnosi się partner. k a bezroba. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|