|
|
|
CYTAT Znowu nam urosło Odesłałbym cie do wykresu jak wyglądało Cargo na przestrzeni ostatnich 10 lat ale ty dobrze wiesz jak było. Pluję na ciebie. ***** *** |
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT O POKO powiedziano w przenośni juz wszystko co dobre. Teraz napiszmy o jej konkretnych osiągnieciach,,, Znowu nam urosło Oddelegowany nick Goodmanek i zaraz wybiórczo pluje. Pluj się sam PO co nam, gdy w Niemczech kryzys? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Musiałaś odpisać i zacytować własny wpis, bo tamten ugrzązł na końcu poprzedniej strony? Takie wytyczne macie?
***** *** |
|
|
|
|
Pomaga się dołączyć to czego nie chciałeś chrum chrum.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Pomaga się dołączyć to czego nie chciałeś chrum chrum. Piszesz niby po polsku a prędzej bym chińczyka zrozumiał. ***** *** |
|
|
|
|
Mentally challenged, tak się to chyba nazywa? Jedno zdanie maks.
|
|
|
|
No to ci współczuję. Ktoś ci powinien odłączyć Internet w takim razie.
***** *** |
|
|
|
|
Zaprzyjaźniony portal się stara, zdjęcie mi zablokowali na profilu. Dobra Marka+ to majątek, każdy mecenas ci to powie. Co zrobisz,,,, mam polskie obowiązki i stalową wolę. Tymczasem bez zmian :-) Rekordowy budżet Sejmu: Hołownia chce prawie miliarda! 1,85 mln zł na każdego posła! Na onkologie dziecięcą przekazali budżet TVP. Po co Polsce inwestycje gdy Jagodność niedojada kawioru? Czy ktoś może to zdementować? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dementuję.
***** *** |
|
|
|
|
Sam się wykluczasz z dyskursu, to masochizm czy przemęczenie konkretami?
|
|
|
|
Z jakiego dyskursu? Dyskurs to mogę mieć z chociażby nawiedzonymi pisowskimi emerytami albo z bolkiem aka sz1982 a nie z opłacanym trollem z jakiejś farmy. Więc to ty się wykluczyłaś pierwsza.
Z tobą się nie dyskutuje. Ciebie się opluwa. ***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Z jakiego dyskursu? Dyskurs to mogę mieć z chociażby nawiedzonymi pisowskimi emerytami albo z bolkiem aka sz1982 a nie z opłacanym trollem z jakiejś farmy. Więc to ty się wykluczyłaś pierwsza. Z tobą się nie dyskutuje. Ciebie się opluwa. Se nie zapluj wyświetlacza |
|
|
|
|
Regulamin to kwalifikuje skarbie. Są równi i równiejsi bez prawa wyboru fotki do nicka??
Tymczasem Jagodność podobnie myślała, gdy zawzięcie stała
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Czy tusk jest premierem polskiego rządu?? Obejrzyjcie ,prześlijcie znajomym i odpowiedzcie sobie sami na to pytanie ,Skandal
https://youtu.be/dcN03a21tos?si=12PDLbS9-c8OGADN "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Nasz pan ryży premier ma nowe " asystentki" . Jak chodziło o Glapińskiego to media się tym bardziej zajmowały. Zupełnie nie rozumiem dlaczego?
https://x.com/hipopokryzja/status/1816166333068804236 Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? Garbata nie jest... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nasz pan ryży premier chce nam w końcu to paliwo za 5,19 zafundować. Spełnianie obietnic wyborczych to był zawsze jego mocny punkt... Właśnie dlatego racjonalny masochista otyły rowerzysta a nawet batman tak go kochają... |
|
|
|
|
Niech żyje Tusk. ***** ***
***** *** |
|
|
|
|
Ok batman. A to znasz?
Niezłe ma nasz pan ryży premier te "asystentki" , nie sądzisz? |
|
|
|
|
CYTAT Niech żyje Tusk. ***** *** Niech żyje, niech żyje i Jagodno Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to potwierdzić? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Nie wpuścił Jachiry do strefy buforowej, dziś grozi mu więzienie. Policjant usłyszał zarzuty
Policjant Tomasz Waszczuk, który w lutym 2022 r. nie chciał wpuścić posłanek Koalicji Obywatelskiej do strefy zamkniętej w pobliżu granicy polsko-białoruskiej, właśnie usłyszał zarzut prokuratorski przekroczenia uprawnień. Sprawa upadła za poprzedniej władzy, jednak ten sam prokurator wrócił do wydarzeń i złożył w sądzie akt oskarżenia. Sprawa dotyczy zdarzeń z lutego 2022 roku. „Tego dnia miałem służbę i pojechałem tam, bo dyżurny poprosił mnie o pomoc. Obecni na miejscu policjanci nie wiedzieli, co zrobić. Na miejscu były już panie posłanki Jachira i Zielińska, które próbowały wjechać do strefy. Zapytałem je, jaka jest sytuacja. Powiedziały, że występowały o zgodę do komendanta Straży Granicznej. Nie dostały jej. Poprosiłem je o dokumenty w tej sprawie. Tłumaczyły się jakimś mailem, że nie potrzebują zgody - mówi Onetowi Tomasz Waszczuk, który brał udział w tym zdarzeniu”" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Okazuje się, że ta niby kontrowersyjna asystentka Tuska ma o niebo lepsze kwalifikacje na swoim stanowisku, niż PiSowskie tłuste koty miały na swoich. No i jest ładna co jest śmiertelnym grzechem wśród parszywych PiSowskich mord. Skończysz ujadać? ***** *** |
|