Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Uśmiechnięci Polacy- zwolennicy koalicji rządzącej, co o nich sądzicie? ![]() Czy hasło: " Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO teraz jesteś za Platformą" znajduje odzwierciedlenie w faktach? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mirek777 nareszcie w pracy i dopuścili cię do internetu już mi brakowało twoich wklejek. Od razu mi się humor poprawił.Szkoda tylko, że się powtarzają, chyba ci brakuje nowych.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
https://www.rp.pl/polityka/art40757491-rzad-donalda-tuska-jak-rzad-pis-wydano-miliony-zlotych-na-nagrody
Spójrzmy prawdzie w oczy. Te pieniądze im się po prostu należały... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
Kradną ale się dzielą.
Myślę że te pieniądze po prostu im się należały. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
To się chyba nazywa syndrom sztokholmski regresie...
![]() ![]() Fentanyl już jest w Polsce... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Słowo-klucz: skala.Porównujesz te grosze do setek milionów rozdawanych przez PiS?
***** *** |
|
|
![]() |
|
mirek777 w reszcie coś tymi owego bo zaczynałeś przynudzać tymi powtórkami wklejek a tu proszę pierwsza mała historyjka.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Słowo-klucz: skala.Porównujesz te grosze do setek milionów rozdawanych przez PiS? Ale ty wiesz batman , że jeżeli jeden złodziej kradnie 100 , a drugi tysiąc to i tak obaj są złodziejami? ![]() O skali to będziemy rozmawiać za kilka lat , i mam przeczucie graniczące z pewnością że to porównanie nie będzie dla ciebie nazbyt krzepiące... ![]() https://wiadomosci.radiozet.pl/Biznes/news-nfz-splukany-konieczna-jest-interwencja-panstwa Przez te obniżki podatków i danin co nam uśmiechnięta Polska wprowadziła pojawiają się małe perturbacje... ![]() Tak sobie myślę że nasz pan ryży premier niepotrzebnie obniżał VAT na paliwa i energię... ![]() Fajnie tankować za pięć złotych tylko budżet się trochę nie dopina. To samo zresztą z opłatami za gaz i prąd. Kto to widział żeby tak wszystko naraz obniżać? ![]() |
|
|
![]() |
|
No akurat porównanie mam dobre obu rządów bo już PO rządziło jakbyś nie pamiętał i pisiorki nie wypadają lepiej od platfusów. Wypadają gorzej i to znacznie.
A tak przy okazji co się stało z twoim poprzednim kontem? Masz nowe a jakby stare. Ta wasza farma trolli to jednak profeska. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Czy ta farma trolli jest z tobą teraz w pokoju batman?
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie wiem. A ty już się wyleczyłeś ze swoich projekcji?
***** *** |
|
|
![]() |
|
Obawiam się że w porównaniu do was zwolenników uśmiechniętej Polski, te moje projekcje są bardzo malutkie batman...
![]() Oderwanie od rzeczywistości ( ważne że pisior nie rzadzi) nie wróży niczego dobrego... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakie było oficjalne stanowisko Mentzwella na tak zadany gwałt na liberalnych wartościach? Nic?
https://x.com/i/status/1808514236210987357 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Może i ludzie stracą pracę ale za to z uśmiechem na twarzy... ![]() Czy jakiś zwolennik koalicji 13-go grudnia może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
https://x.com/eryk_cartman/status/1808607107907789078
Znajomość języka angielskiego naszego ryżego pana premiera, ile dajecie? ![]() Ja daję poziom XD ( za "huja tumaroł" ) ... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirek777 chłopie nie marnuj się wklejasz po dwie wklejki a jakbyś zebrał wszystkie do kupy z tego portalu to super komiks by powstał a ty byłbyś sławny.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Może i ludzie stracą pracę ale za to z uśmiechem na twarzy... ![]() Czy jakiś zwolennik koalicji 13-go grudnia może to potwierdzić? ![]() Ciekawe kto tu tak spie****ił ![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
Ja tam się nie znam batman, ale tak sobie myślę że skoro uśmiechnięta Polska mogła zbić inflację to równie dobrze mogła wywindować wszystkie spółki skarbu państwa...
![]() Zresztą nikt nie twierdzi że zarządzanie pisiora było w porządku. Tyle że zamiana jednego złodzieja i oszusta na drugiego nie wnosi nic pozytywnego do sprawy. Nie sądzisz batman? ![]() To że bandę Pinokia zastąpiła szajka ryżego to trochę za mało żeby się tym upajać... ![]() Miejsce złodzieja i oszusta jest za kratkami, a nie u władzy. Ja mam takie przekonanie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem.
Niby ich zrównujesz a jakoś twoje wklejki jadą tylko po oszustach. Jeszcze jakoś nie wkleiłeś nic o złodziejach. ***** *** |
|