|
![]() |
|
CYTAT ![]() I cyk! Kolejny konkret odhaczony... ![]() Jak to pisał figlarz on może płacić 10 złotych za paliwo byle pisior nie rządził... ![]() CYTAT Ja mogę nawet 15 zl płacić ![]() Nie zapłacisz @hehe gdy pomyślisz na kogo płacisz ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja mogę nawet 15 zl płacić ![]() Pewnie taka sama prawda jak i to że mieliście z regresem po wyborach opuścić forum.... ![]() ![]() Wykorzystywanie ludzkiej naiwności przez nikczemnych polityków. Co o tym sądzicie? ![]() |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) Dlaczego z Pileckiego robisz Niemca w Polskim mundurze? Bardzo brzydka wklejka nie podoba mi się, musisz się lepiej postarać. |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
"Sejm odrzucił w pierwszym czytaniu projekt nowelizacji ustawy o zmianie ustawy o podatku od czynności cywilnoprawnych, potocznie zwanego "ustawą antyflipperską". Można się było tego spodziewać. eh."
https://wykop(...)perskiej Mafia jest nietykalna, a nowy rząd też nic z tym nie zrobi. Więcej nikt nie będzie stać do 3 w nocy w kolejce, aby zagłosować, bo i tak nic się nie zmieni. |
|
|
![]() |
|
![]() Kochani zaczynają się urlopy więc uważajcie na fentanyl . Wszyscy wiemy że nasz pan ryży premier obiecał skutecznie załatwić sprawę ( i ja mu wierzę ) ale zanim to się stanie ten niebezpieczny narkotyk narobi jeszcze wiele złego... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT "Sejm odrzucił w pierwszym czytaniu projekt nowelizacji ustawy o zmianie ustawy o podatku od czynności cywilnoprawnych, potocznie zwanego "ustawą antyflipperską". Można się było tego spodziewać. eh." https://wykop(...)perskiej Mafia jest nietykalna, a nowy rząd też nic z tym nie zrobi. Więcej nikt nie będzie stać do 3 w nocy w kolejce, aby zagłosować, bo i tak nic się nie zmieni. Wątpię żeby słoiki stały w tym celu, chcieli Szymka bo w inteligentnym towarzystwie wstyd się przyznać do Donka. To uwiera na dłuższą metę tak się chować z seksualnymi jak i z politycznymi preferencjami. Tymczasem ten bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem hahahaha Konfa/POKO/PSL nie poparła poprawki ustawowego z rządowym arbitrażem sciągania tantiem dla polskich firm za prawa autorskie od amerykańskich gigantów w Europie. Elyta jest nietykalna, każda próba korekty bezprawia kończy się brakiem praworządności i TSUE ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
mirek777 super wklejki czekam na więcej, a może byś tak komiks ułożył widzę, że masz do tego talent.
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Oszuści i konfabulanci w polskiej polityce. Jaka jest wasza opinia? ![]() |
|
|
![]() |
|
Opinia jest taka że masz małego ptaka.
Ze śmiechu kobiety płaczą jak zobaczą.. . Bo nie orzeł to lecz kaczor! ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz regresie. A jakąś odpowiedź w temacie masz w zanadrzu?
![]() Czy niestety to wszystko na co cię stać? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Nowa władza i nowe problemy. Jak oceniacie panią ministrę ds równości, cokolwiek to znaczy... ![]() Może będą długich kroić a krótkich rozciągać? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/vat-budzet-panstwa-2024-wiceminister-finansow-o-niepokojacych-wynikach-st7977300
Uśmiechnięta Polska jako sprawnie zarządzane i zasobne państwo. Jaka jest wasza opinia? ![]() Poseł członek wyraża żal że Francuzi nie dorośli do demokracji... ![]() ![]() Mam przeczucie graniczące z pewnością że mógł zostać przy naleśnikach a nie zajmować się polityką... ![]() |
|
|
![]() |
|
W ub.r. niemiecka gospodarka skurczyła się o 0,3 proc., a prognozy KE przewidują na ten rok minimalny wzrost o 0,1 proc. Oznacza to konieczność jeszcze większego ograniczenia deficytu w porównaniu z poprzednim rokiem. W 2025 r. zostanie wydanych o około 25 mld euro mniej niż w 2024 r. Wiemy i czujemy napięcie i narastające zniecierpliwienie Folksdojczów. Robią co mogą, pewnie 13-ka 14-ka poleci do końca roku. Skończą się prezenty od dziadków. Juz wysyłają Relokantów samochodami policyjnymi do nas,,, straszna presja tam musi być, a swojak Donek pomaga przenośniami jak tylko może. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (mirek777) ![]() Pisałem, że masz talent złóż z tych wklejek komiks a będziesz sławny. Jak sadze tylko przez zapomnienie nie dodałeś do dymka TV Republika. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś zwolennik obecnej władzy może odpowiedzieć na to pytanie? Aż jestem ciekaw... ![]() Czy samo objęcie urzędu prezesa rady ministrów przez naszego ryżego pana premiera miało taką moc sprawczą? ![]() Czy jego wściekłości obawiają się również twarde i bezlitosne prawa ekonomii? ![]() Czyżby nawet ta wstrętna inflacja uległa pod przemożnym wpływem Donalda Tuska? ![]() Straszyłem dzieci czerwonym Millerem i ryżym Donaldem ( że jak będą niedobre to oni przyjdą i będzie draka) , ale nigdy nie brałem tego całkiem na serio. A tymczasem... ![]() |
|
|
![]() |
|
Inflacja to była, teraz idzie bezrobocie a wiec inflacja turbo plus.
Czy ktoś może zdementować przyszłość Kompromitacji 13-go Grudnia?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Ale wyczuł skubany! Dwa lata temu wiedział że będzie premierem i że nie będzie tanio... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
mirek777 na prawdę się marnujesz takie zajebiste wyszukujesz wklejki i zamiast utworzyć z nich jakiś fajny komiks to tylko marnujesz czas na tym portalu.Ta jest po prostu super.
|
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() Czy to prawda że po wypowiedzeniu słów: "kocham uśmiechniętą Polskę " wchodzi nam kod bonusowy ( -20 procent) na opłaty za prąd i gaz? ![]() |
|
|
![]() |
|
O jak pietruszka drożeje....
Prawie jak za pisdu. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|