|
|
|
CYTAT I cyk! Kolejny konkret odhaczony... Jak to pisał figlarz on może płacić 10 złotych za paliwo byle pisior nie rządził... CYTAT Ja mogę nawet 15 zl płacić Nie zapłacisz @hehe gdy pomyślisz na kogo płacisz Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja mogę nawet 15 zl płacić Pewnie taka sama prawda jak i to że mieliście z regresem po wyborach opuścić forum.... Wykorzystywanie ludzkiej naiwności przez nikczemnych polityków. Co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Dlaczego z Pileckiego robisz Niemca w Polskim mundurze? Bardzo brzydka wklejka nie podoba mi się, musisz się lepiej postarać. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
"Sejm odrzucił w pierwszym czytaniu projekt nowelizacji ustawy o zmianie ustawy o podatku od czynności cywilnoprawnych, potocznie zwanego "ustawą antyflipperską". Można się było tego spodziewać. eh."
https://wykop(...)perskiej Mafia jest nietykalna, a nowy rząd też nic z tym nie zrobi. Więcej nikt nie będzie stać do 3 w nocy w kolejce, aby zagłosować, bo i tak nic się nie zmieni. |
|
|
|
|
Kochani zaczynają się urlopy więc uważajcie na fentanyl . Wszyscy wiemy że nasz pan ryży premier obiecał skutecznie załatwić sprawę ( i ja mu wierzę ) ale zanim to się stanie ten niebezpieczny narkotyk narobi jeszcze wiele złego... |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT "Sejm odrzucił w pierwszym czytaniu projekt nowelizacji ustawy o zmianie ustawy o podatku od czynności cywilnoprawnych, potocznie zwanego "ustawą antyflipperską". Można się było tego spodziewać. eh." https://wykop(...)perskiej Mafia jest nietykalna, a nowy rząd też nic z tym nie zrobi. Więcej nikt nie będzie stać do 3 w nocy w kolejce, aby zagłosować, bo i tak nic się nie zmieni. Wątpię żeby słoiki stały w tym celu, chcieli Szymka bo w inteligentnym towarzystwie wstyd się przyznać do Donka. To uwiera na dłuższą metę tak się chować z seksualnymi jak i z politycznymi preferencjami. Tymczasem ten bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem hahahaha Konfa/POKO/PSL nie poparła poprawki ustawowego z rządowym arbitrażem sciągania tantiem dla polskich firm za prawa autorskie od amerykańskich gigantów w Europie. Elyta jest nietykalna, każda próba korekty bezprawia kończy się brakiem praworządności i TSUE Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
mirek777 super wklejki czekam na więcej, a może byś tak komiks ułożył widzę, że masz do tego talent.
|
|
|
|
|
Oszuści i konfabulanci w polskiej polityce. Jaka jest wasza opinia? |
|
|
|
|
Opinia jest taka że masz małego ptaka.
Ze śmiechu kobiety płaczą jak zobaczą.. . Bo nie orzeł to lecz kaczor! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz regresie. A jakąś odpowiedź w temacie masz w zanadrzu?
Czy niestety to wszystko na co cię stać? |
|
|
|
|
Nowa władza i nowe problemy. Jak oceniacie panią ministrę ds równości, cokolwiek to znaczy... Może będą długich kroić a krótkich rozciągać? |
|
|
|
|
|
|
|
|
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/vat-budzet-panstwa-2024-wiceminister-finansow-o-niepokojacych-wynikach-st7977300
Uśmiechnięta Polska jako sprawnie zarządzane i zasobne państwo. Jaka jest wasza opinia? Poseł członek wyraża żal że Francuzi nie dorośli do demokracji... Mam przeczucie graniczące z pewnością że mógł zostać przy naleśnikach a nie zajmować się polityką... |
|
|
|
|
W ub.r. niemiecka gospodarka skurczyła się o 0,3 proc., a prognozy KE przewidują na ten rok minimalny wzrost o 0,1 proc. Oznacza to konieczność jeszcze większego ograniczenia deficytu w porównaniu z poprzednim rokiem. W 2025 r. zostanie wydanych o około 25 mld euro mniej niż w 2024 r. Wiemy i czujemy napięcie i narastające zniecierpliwienie Folksdojczów. Robią co mogą, pewnie 13-ka 14-ka poleci do końca roku. Skończą się prezenty od dziadków. Juz wysyłają Relokantów samochodami policyjnymi do nas,,, straszna presja tam musi być, a swojak Donek pomaga przenośniami jak tylko może. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Pisałem, że masz talent złóż z tych wklejek komiks a będziesz sławny. Jak sadze tylko przez zapomnienie nie dodałeś do dymka TV Republika. |
|
|
|
|
Czy jakiś zwolennik obecnej władzy może odpowiedzieć na to pytanie? Aż jestem ciekaw... Czy samo objęcie urzędu prezesa rady ministrów przez naszego ryżego pana premiera miało taką moc sprawczą? Czy jego wściekłości obawiają się również twarde i bezlitosne prawa ekonomii? Czyżby nawet ta wstrętna inflacja uległa pod przemożnym wpływem Donalda Tuska? Straszyłem dzieci czerwonym Millerem i ryżym Donaldem ( że jak będą niedobre to oni przyjdą i będzie draka) , ale nigdy nie brałem tego całkiem na serio. A tymczasem... |
|
|
|
|
Inflacja to była, teraz idzie bezrobocie a wiec inflacja turbo plus.
Czy ktoś może zdementować przyszłość Kompromitacji 13-go Grudnia?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ale wyczuł skubany! Dwa lata temu wiedział że będzie premierem i że nie będzie tanio... Czy jakiś racjonalny masochista może to zdementować? |
|
|
|
|
|
|
|
|
mirek777 na prawdę się marnujesz takie zajebiste wyszukujesz wklejki i zamiast utworzyć z nich jakiś fajny komiks to tylko marnujesz czas na tym portalu.Ta jest po prostu super.
|
|
|
|
|
Czy ktoś może to potwierdzić? Czy to prawda że po wypowiedzeniu słów: "kocham uśmiechniętą Polskę " wchodzi nam kod bonusowy ( -20 procent) na opłaty za prąd i gaz? |
|
|
|
|
O jak pietruszka drożeje....
Prawie jak za pisdu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|