|
|
|
Coś się tam rozjechało naszemu generałowi Tygrysowi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Kompromitacji 13-go Grudnia wszyscy opowiadają prawdę tak jak ją rozumieją i muszą przedstawiać.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ku.wy je.ane!Chłopak nie żyje!A ,,bodnary''stawiają zarzuty dzielnym żołnierzom żebyście wy ku.wy tuskowe mogli spać spokojnie ale już nie mówić po polsku europejczycy bo wam to nie przysługuje!Je.aliście po całości całą straż graniczną.wojsko polskie i kręciliście filmy z żydówką w roli głównej.Teraz padł Nasz,nie wasz rodak!Ku.wa!!Chce mi się wyć!Zapier.alać na granicę z pizzą szmaciarze!!!Ta kosa była dla was!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ku.wy je.ane!Chłopak nie żyje!A ,,bodnary''stawiają zarzuty dzielnym żołnierzom żebyście wy ku.wy tuskowe mogli spać spokojnie ale już nie mówić po polsku europejczycy bo wam to nie przysługuje!Je.aliście po całości całą straż graniczną.wojsko polskie i kręciliście filmy z żydówką w roli głównej.Teraz padł Nasz,nie wasz rodak!Ku.wa!!Chce mi się wyć!Zapier.alać na granicę z pizzą szmaciarze!!!Ta kosa była dla was!!!! Szybko wymienili prokuratorów Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Masz na myśli tą prokurator gruby?
Może to jest ten ruski trop co go teraz szukają? Czekałem który ze zwolenników Polski uśmiechniętej pierwszy wypełźnie ze swej nory by walczyć o honor ryżego . I okazało się że to jednak był gruby. Nie mogę skonstatować żebym był zaskoczony... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Edek, wdech/wydech bo widać, że masz niedotleniony mózg.
i oczywiście, tak uważam Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dobrze gruby...
A słyszałeś że Donald się wściekł? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Walczymy razem. Polityka traci już znacznie.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Polityka się skończy jak Tusk i Kaczyński skończą w jednej celi regresie. Z Ziobrą Bodnarem i resztą pretorianów obu stron sporu politycznego...
Na ryżego i jego ekipę wykładam lagę , nie chcę mieć z tą bandą nic wspólnego. Zatem w jednej ekipie nie jesteśmy i nigdy nie będziemy regresie... |
|
|
|
|
CYTAT Walczymy razem. Polityka traci już znacznie. Od kiedy?Od teraz?Pamiętaj ,,Warszawa tylko jedna twojej mocy się urąga,podnosi na cię rękę i koronę ściąga.Koronę Kazimierzów,Chrobrych z twojej głowy boś ja ukradł i splamił,synu merkelowy...''Kto się ku..ą urodził ten kanarkiem nie zdechnie...Chłopak traci życie bo idzie bronić naszych granic ale ku..a nie może bo nie może użyć broni!!!!!!!
|
|
|
|
|
Cieszy dobry wynik konfy i słaby trzeciej nogi... |
|
|
|
|
No super że Brauna i jeszcze paru jego ruskich kolegów nie będzie w Sejmie
|
|
|
|
|
Czy ci ruscy koledzy są z tobą teraz w pokoju?
A ty nie miałeś wcześniej nicka madras albo pizdas - bo nie pamiętam dokładnie? |
|
|
|
|
Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz
|
|
|
|
|
Ok pizdas...
Niektóre rzeczy cieszą bardziej niż inne. Czy jakiś zwolennik obecnej władzy może to potwierdzić ewentualnie zdementować? |
|
|
|
|
Bolku, nie było mnie tu kuuuupę czasu ale widzę, że walczysz dzielnie z przeciwnikami wpadłem tylko zobaczyć jak nastroje po wyborach, taka mnie refleksja naszła, kto jest większym debilem...czy ten co głosował na ekipe rudego po paru miesiącach spełniania obietnic czy ten któremu podzrzucili brudną pałę co by mu wyjazd załatwić
Czarne chmury nad ciemnym narodem... |
|
|
|
|
Wbrew obiegowej opinii nie jestem alfą i omegą. Nie na wszystkie pytania znam odpowiedź. Wiem natomiast z całą pewnością że żelazny elektorat nigdy nie zawodzi. No powiedzmy że prawie nigdy...
https://dorzeczy.pl/kraj/596505/wyniki-wyborow-do-pe-tak-glosowaly-zaklady-karne.html A przy okazji zauważyłem że wasz sztab bezpartyjnych wolnościowców nieco przycichł ostatnio. Co tam się zadziało , czyżby uśmiechnięta Polska przydzieliła wam inne obowiązki? |
|
|
|
|
Myślałem, że mnie ciepło przywitasz a tu znowu botem partyjnym poleciałeś
|
|
|
|
|
Być może wynika to z mojej awersji do bezpartyjnych wolnościowców dziadku. A przynajmniej do tych zasłużonych w walce o praworządność...
|
|
|
|
|
CYTAT Niektóre rzeczy cieszą bardziej niż inne. Czy jakiś zwolennik obecnej władzy może to potwierdzić ewentualnie zdementować? Chłopy nie poszły głosować. Kołodziejczak nie pomógł. A miało być tak pięknie po niemiecku a jest pruski zgniot,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spoko pizdas, a masz coś w temacie?
Generał Tygrys się wkurzył. Blady strach padł na Putina i Łukaszenkę... |
|
|
|
|
Co ty Edward za kocopoły znowu odpowiadasz? Już nikt nie chce z tobą dyskutować?
Ważne że ludzie się uśmiechają. Uśmiech na twarzy dzieci wyjaśnia wszystko. I ty powinieneś się czasem uśmiechnąć. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|