|
|
|
CYTAT Fajna i uśmiechnięta Polska, co o niej sądzicie? ***** *** |
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
Mnie najbardziej urzekł ( oprócz paliwa za 5,19) powrót praworządności...
Kochany ten nasz pan ryży premier. Teraz ludzie wiedzą że prawo to prawo a nie jakaś popierdółka... Jeszcze tylko sędzia Stuleja zostanie wybrany prezesem sądu najwyższego i się wrogowie uśmiechniętej Polski przekonają co to znaczy terror praworządności... |
|
|
|
|
No i jeszcze ta kwota wolna 60 tysięcy. A w ogóle to ekspresowa realizacja wszystkich obietnic. Za to właśnie kochamy pana premiera i jego szajkę...
|
|
|
|
|
Donald nie rychliwy ale sprawiedliwy.
Dobrze że nie rządzą złodzieje z PiSu których polityka systematyczny dążyła do ubożenia społeczeństwa i zapaści demograficznej. Słońce Peru niech nam świeci i pomoże płodzić dzieci. Nie sprowadza w to miejsce Ukraińców. Nie sprzedaje kościołowi i starym babom. Wzorowy ojciec i polityk o żelaznych nerwach. : Kolor włosów nie ma znaczenia. Ministrant skinhead rudzista musisz to zrozumieć. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz regresie...
Będziesz się starać a i tak twój brat albo kolega zrobi głębszy połyk... W każdym razie cieszmy się uśmiechniętą Polską bo nie wiadomo ile potrwa... |
|
|
|
|
Parówo Uśmiechnięta Polska przynajmniej rządzi ...Pedalska Polska konfy nigdy tego nie doświadczy
Oblali farbą grób ojca wicepremiera. Krystyna Pawłowicz zabrała głos Krzysztof Gawkowski poinformował o ataku na grób swojego ojca. Nieznany sprawca oblał pomnik czarną farbą. "Kiedy polityka wchodzi na cmentarze, granice przyzwoitości ludzkiej upadają" - napisał wicepremier w mediach społecznościowych. Do wpisu odniosła się Krystyna Pawłowicz. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Alleluja i do przodu ... Uwaga kwiat prawicy rozpoczął święta !!! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fajnopolacy co o nich sądzicie? W piąteczek wolna skrobanka a w sobotę święcenie "koszyczków"... |
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować? |
|
|
|
|
CYTAT Fajnopolacy co o nich sądzicie? ***** *** |
|
|
|
|
Figlarz to rzeczywiście gigachad. Zresztą jego brat również...
Gruby też przystojny kawaler... |
|
|
|
|
Ja budzę się o 2-giej w nocy.
Nie wstaję,bo dzięki temu,mogę dłużej się opierdalać. CYTAT SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Podobno ma się ukazać biografia Dziewulskiego w dwóch tomach. Tom I pod tytułem: "Jak zostałem zomowcem" ...
Tom II : " Jak pokochałem uśmiechnięta Polskę"... Powinien być jeszcze przynajmniej jeden. " Jak dolary aferzystów z Art-B opuściły Okęcie " ... |
|
|
|
|
Co ten Czasku tam znów odwalił?
Ja wiem że w Warszawie wybory wygrywa cegłówka z logo POKO-muny, ale i tak mam wrażenie że sztabowcy Komorowskiego pracują teraz dla Rafała... |
|
|
|
|
W uśmiechniętej Polsce święta są bardzo wesołe... |
|
|
|
|
Za premiera ryżego nie żałujmy niczego... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Fajna i uśmiechnięta Polska, co o niej sądzicie? Jakiś przodek Komorowskiego? |
|
|
|
|
CYTAT Fajnopolacy co o nich sądzicie? W piąteczek wolna skrobanka a w sobotę święcenie "koszyczków"... Wg mnie należy uświadomić nieświadomych https://www.youtu(...)o&t=282s |
|
|
|
|
To jest właśnie ideał fajnopolaka ... |
|
|
|
|
Każdy ma takiego wujka... |
|
|
|
|
Izera zżera nasze zapasy prądu .... a flotylla polskich promów zasuwa do Karlskrona .... Jak żyć Panie premierze ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Resortowa Stokrotka też święciła... Niedługo jej nos odpadnie jak u Michaela Jacksona i tutaj nawet święty Ryży nie pomoże... |
|
|
|
|
Ważne info...
|
|
|
|
|
Co to jest"fajnopolak"?
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Słoneczko świeci. Każdy uśmiechnięty...
Tylko Bolec chodzi z głową zwieszoną i sepleni pod nosem pomiędzy przekleństwami jakieś czarne przepowiednie. Bolec zainwestuje w terapeutę. Jeśli cię nie stać to ja cię wspomogę dobrym słowem i uśmiechem. Ty też możesz być fajny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie jestem przekonany czy wy naprawdę jesteście fajni regresie. A nawet jeśli to pozostaje pytanie czy chciałbym być taki niby fajny...
Ale przynajmniej majonez jedyny słuszny... |
|