Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Teraz nasz głos jest słyszalny! Paniczu dajta jeszcze jaka robota kuzynowi w Ewropie. PS. Poważnie myśleliście ze Koalicja 13-go Grudnia podniesie uległość Kanclerza wobec Polski Ja znam tylko jedną sprawdzona metodę na prusaka. Zawsze działa. 1410 kto by pomyślał gdyby nie myślał,,,
Nie tylko łyknęła propagandę „sukcesu” ale jeszcze, oczywiście pro bono rozpowszechnia prawdę objawioną. Cały PiS ma bekę z Mariusza, ale propaganda o tym nie wie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gruby się znalazł i od razu walczy o dobre imię swojego ryżego pana premiera...
Ależ oni go kochają... |
|
|
|
|
CYTAT (Parówa) Weź ty się zdecyduj czy łżesz czy łżesz jeszcze bardziej bo za tymi twoimi sensacjami nie idzie nadążyć ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederację "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu a dla ciebie robi różnicę 8 czy 12?
Przecież nawet gdyby na liczniku było zero to i tak byście z grubym kochali swojego ryżego premiera... Ja ciągle czekam na to paliwo za 5, 19... |
|
|
|
|
To że łżesz to mnie nie akurat nie dziwi wcale, jak i cała reszta procesorów ... prezesów i innych meneli których cytujesz Co do Paliwa ... Pogadaj z plebanem, coś czuje że jak się spiszesz to cały bak będzie za free
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu tzn że na pewno tak nie jest...
Trochę szkoda tego paliwa za 5,19 . Mimo wszystko... |
|
|
|
|
Wymieniłeś już 1 euro za 3 złote u prezesa ciemnogrodu że tak ci do przodu?
Śmieszne nie jest. No może odrobinę. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Silny razem nie pyta, silny razem ufa. o kurczę, aż mnie trzasnęło chłopaki. To kult, wiedziałam, to jest kult na program bezpartyjnych wolnościowców i chłopaków mecenasa Konia Lubudubu niech żyje Folksdojcz Donald z naszego Klubu. Jarząbek CYTAT ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!!
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie tylko łyknęła propagandę „sukcesu” ale jeszcze, oczywiście pro bono rozpowszechnia prawdę objawioną. Cały PiS ma bekę z Mariusza, ale propaganda o tym nie wie. Pewnie tak było Anżej ale nie łyknę aż zobaczę spadek bezrobocia w następnych dwóch latach. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Będzie wzrost bezrobocia i spadek wynagrodzeń wśród złodziei z PISu możesz być pewna.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Ja ciągle czekam na to paliwo za 5, 19... @Bolo1313 Mam konkretne pytanie. Ile walut byłbyś w stanie kupić w cenie EUR 3,70 zł GBP 4,30 USD 2,90 CHF 3,90 Mam konkretną ofertę,legalną,przewalutowanie musi być płatne do ręki,czyli tylko gotówką,w żadnych netowych "bitychconiach"lub innym szajsie. Kasa jest natychmiast i to spora. Nie mam zamiaru rozwalić robić oszustwa,po prostu chcę ulokować moje zyle i mieć zysk.:mlotek Na poważnie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Czego ty nigga oczekujesz ode mnie? Ja jestem prosty człowiek który usłyszał w kampanii wyborczej że jak uczciwi i kompetentni ludzie przejmą stery to nam nieba przychylą...
Padły konkretne zapowiedzi które nijak mają się do rzeczywistości... Tobie po starej znajomości mogę doradzić porzucenie zgubnego nałogu alkoholowego. Ja wiem że Winston Churchill palił i pił i żył bardzo długo, ale skąd twoje przekonanie że ty też tak możesz tego nie rozumiem... |
|
|
|
|
Oszuści na wnuczka. Co o nich sądzicie? |
|
|
|
|
Sądzę że to mąż stanu i premier tysiąclecia a niebawem wszechmogący.
CYTAT (parówa) Parówo weźcie wy się w końcu zdecydujcie dzbany czy ci Niemcy mają 121 baniek czy 85 bo Nabuchana dostanie rozdwojenia jaźni, a w jej stanie to może się skończyć eutanazją "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Będzie wzrost bezrobocia i spadek wynagrodzeń wśród złodziei z PISu możesz być pewna. Co ty gadasz, Patologia Ubywatelska zatrudnia nawet więcej pociotków. Ile to juz przytulili do rządu? Jest następny rekord Owsiaka By Dzbanom żyło się lepiej potrzeba bezrobocia i chwilówek. Wszystkim,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT
Silny razem nie pyta, silny razem ufa. Zauważyłam chłopaki. Wam wystarczy rudy a nie mądry Prawda Was nie wyzwala, prawda Was obnaża. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A co ty taki nerwowy figlarzu? Przecież rządzi nami kompetentna ekipa i w końcu nas szanują w Europie...
Taki wspaniały ten nasz pan ryży premier a jeszcze niektórzy wciskają mu szpilki... Wzruszyłem się a jestem chłopakiem... |
|
|
|
|
Parówa ja nerwowy Napisz 121+85=206 będziesz fajniejszy od nabuchanej
D. Tusk o Trybunale Stanu dla A. Glapińskiego: Wniosek już przygotowany - Wniosek o Trybunał Stanu dla prezesa Narodowego Banku Polskiego Adama Glapińskiego jest już gotowy. Niedługo zostanie złożony - powiadomił na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu premier Donald Tusk. Glapiński jest szefem Narodowego Banku Polskiego od 2016 roku. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome I to już kolejna dobra wiadomość w tym tygodniu Do stu dni wykonają 200% normy . ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederację "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu niech będzie że twój pan ryży premier zaprowadzi Glapę przed Trybunał Stanu. Przyjmijmy że mu się uda, ale to nie zmienia faktu że ten temat jest o obecnej władzy...
Skoro gruby przestał wrzucać na przednówku paragony grozy , to może rzeczywiście w polskiej polityce następują jakieś zmiany... |
|
|
|
|
A jutro rolnicy którzy działają na zlecenie pisiorów i Putina urządzają kolejne protesty. Nie z nami takie sztuczki...
Murem za naszym ryżym panem premierem... |
|
|
|
|
Dokładnie. Na kolana przed panem Donaldem złodzieje z PISu. Bić się w pierś i wyjazd do Wolski.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk nie zgodził się na cztery rolnicze protesty na terenie miasta. Jak dowiaduje się WP, rolnicy poszli z tym do sądu, ale ich odwołanie zostało oddalone. Wolne Sądy kapturowe wracają
PS. Zatęsknił przodownik Banan do 200% normy. Banan wyrabia 500% normy Dyżurnego Dzbana. PS. W warszawce Kierwa się cieszy ze nie będzie blokady ruchu Słoików. Wolne Sądy klepnęły ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! My chcemy powrotu zsyłek dla kułaków i zaplutych karłów reakcji !!! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Figlarzu niech będzie że twój pan ryży premier zaprowadzi Glapę przed Trybunał Stanu. Przyjmijmy że mu się uda, ale to nie zmienia faktu że ten temat jest o obecnej władzy... Czy ty serio jesteś aż takim debilem żeby nawet tytułu nie zrozumieć ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu...
Nie tylko ty dzisiaj dokazujesz... Kochany ten nasz pan ryży premier. Tak się dla nas poświęca... |
|
|
|
|
Zniszczyć konkurencje TVN to juz powód do pielgrzymek dla wielkomiejskiej liberalnej lewicy. Reszta to zuchwała kradzież i złamasy prawa i konstytucji.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|