|
|
|
Ministrant a tak z ciekawości ...ci biskupi co ciebie rozpalają to po ile lat mają Tak tylko pytam
ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A to widziałeś figlarzu? Skoro stary dziad okazał się bardziej ogarnięty od kwiatu POKO-muny to kim są oni? |
|
|
|
|
Dobra ściema to połowa sukcesu.
Druga połowa to znaleźć frajera. Kaczor z troski o nasze bezpieczeństwo wyręczył wywiady obcych (wrogich) państw. Naraził na skrajne niebezpieczeństwo. W takim kontekście określenie "służby specjalne " nabiera dziwnego znaczenia . Bolec zachwycony pyskowkami starej parówy Bolek urzekła cię charyzma chytrusa? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A to widziałeś towarzyszu regresie? Ruch ośmiu członków też został urzeczony? Może pisiory im Pegasusem zhakowali konto? A nie czekaj teraz Pegasusa wykorzystuje uśmiechnięta Polska... |
|
|
|
|
Jeśli chodzi o ocenę retoryki to Kaczyński jest w tym mistrzem. Tylko dzięki temu tak daleko zaszedł.
Jednak za czyny i głupotę i narażanie naszego bezpieczeństwa kajdany się należą. A ty Bolec też powinieneś to rozumieć skoro niby taki prawilny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Tu nawet nie chodzi o retorykę regresie. Twoje ideologiczne zacietrzewienie uniemożliwia ci właściwy osąd sytuacji. Skoro wasza władza chce urządzić igrzyska dlaczego nie wydelegowano do ich przeprowadzenia odpowiednich ludzi?
Kaczyński to rzeczywiście stary wyjadacz i wystawianie przeciwko niemu ludzi nijakich to zwykły samobój. I o to głównie chodzi... |
|
|
|
|
CYTAT A to widziałeś figlarzu? Skoro stary dziad okazał się bardziej ogarnięty od kwiatu POKO-muny to kim są oni? Skoro tak twierdzisz parówo To że prawicowym niemotom tylko członki w głowie czy tam w ustach ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu...
|
|
|
|
|
Cotygodniowa dawka dobrego humoru...
https://m.youtube.com/watch?v=qXZMs2CVl-4&pp=ygURbWF6dXJlayBzdGFub3dza2k%3D |
|
|
|
|
Wreszcie się z nami liczą w Europie... |
|
|
|
|
Kaczyński czekał na zgodę premiera. Donald Tusk reaguje Podobno prezes Kaczyński czeka na moją zgodę, aby zacząć zeznawać. No więc proszę mówić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę - napisał premier Donald Tusk. To reakcja na słowa Jarosława Kaczyńskiego. Prezes Prawa i Sprawiedliwości przed komisją śledczą ds. Pegasusa złożył niekompletne przyrzeczenie. - Nie przyrzekam tego, że powiem wszystko, co wiem, bo po prostu bez pozwolenia ze strony premiera nie mogę tego zrobić - tłumaczył. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome I cyk Pan premier tysiąclecia Donald Tusk zgasił chwasta jak peta Aż się zmoczył "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
He he he ale Tusk pojechał z kaczorem...
|
|
|
|
|
A to widziałeś figlarzu? Naleśnik do Konia! Odbiór! |
|
|
|
|
Agro-krasnal i Abo-krasnal ... I jeszcze trzeci niezidentyfikowany... |
|
|
|
|
Na placu Piłsudskiego w Stalowej Woli ponoć ma powstać pomnik pamięci po Konfie. Niejaki Bąkiewicz zakłada partię i większość oszołomstwa przechodzi do niego Więc to już ich ostatnie podrygi. Zapewne Pan Premier Tysiąclecia Donald Tusk wyraził już na to zgodę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A to widziałeś figlarzu?
Ty kiedyś lubiłeś sok z buraka więc chyba nie będziesz zły? |
|
|
|
|
Albo to...
|
|
|
|
|
To już trzeba mieć totalne kalectwo umysłowe żeby uznać że to jest ... zabawne A już udostępnić to publicznie ...szacun Powinieneś starać się o rentę inwalidzką
ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederację "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czy ja jestem generałem Policji Michałem Domaradzkim żeby mieć trwałe kalectwo umysłowe figlarzu? Takie rzeczy tylko w uśmiechniętej Polsce...
Granatnika zastąpi wariat, o to były te wybory... To jest właśnie ta zmiana na lepsze... |
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować? |
|
|
|
|
A słyszałeś parówo że o tą kasę to składało się wnioski za nieRządów PiS? Słyszałeś nie ale dalej trollowanie jest ważniejsze Twoja głupota jest komentowana nie raz ale jak się prosisz i jej się nie da zdementować
ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederację "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Pewnie masz rację figlarzu bo w tvn też tak mówią...
Tyle że pisiory twierdzą że ich wniosek opiewał na znacznie wyższą kwotę... A poza tym ryży taki poukładany w Europie nie mógł tego renegocjować? Przecież teraz się z nami liczą w UE... |
|
|
|
|
Jeśli nie mam racji to zapewne rzucisz tu papierami by objawić moją głupotę Nie mam pojęcia o którym rudym mówisz ale ty parówo chyba jesteś antyunijny i kasy się nie brzydzisz ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu nie przeceniaj swoich możliwości. Po co mam udowadniać coś co zostało udowodnione już dawno temu...
A nie uważasz że skoro ryży ma taki szacunek w EU to powinien renegocjować warunki? O ile oczywiście pisiory kłamią... |
|
|
|
|
Nie ...nie uważam. Czyli parówo kiedy ranne wstają zorze na roraty i rób to co robisz najlepiej
ps. o ile pisiory kłamią "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|