|
|
|
Jeżeli chodzi o fikołki to muszę przyznać że wyznawcy ryżego robią najładniejsze... Gruby w uśmiechniętej Polsce oduczył się nawet kupowania czereśni w marcu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radosław Sikorski zdecydował. Kilkudziesięciu ambasadorów traci pracę Jak informuje MSZ, szef resortu Radosław Sikorski zdecydował o rozpoczęciu procedury odwołania ponad 50 ambasadorów. Ponadto minister podjął decyzję o wycofaniu kilkunastu kandydatur zgłoszonych do akceptacji przez poprzednie kierownictwo resortu MSZ. https://wydar(...),7387677 Kolejne dobre wieści dla Polski skończy się klepanie wiz ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A gruby nawet przestał kupować czereśnie w marcu... |
|
|
|
|
Pisowskie kondominium również nie przewidziało w budżecie 2024 0% stawki na żywność.
Moim zdaniem nie ma sensu opodatkowywać tej najprostszej żywności. Opodatkowanie tego dobra to głupota socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Pisowskie kondominium również nie przewidziało w budżecie 2024 0% stawki na żywność. Moim zdaniem nie ma sensu opodatkowywać tej najprostszej żywności. Opodatkowanie tego dobra to głupota To dopiero początek :] |
|
|
|
|
Piękny fikołek regresie! 10/10 ....
Prawie taki jak ten grubego, co przez osiem lat kupował czereśnie w marcu, a teraz zaprzestał... |
|
|
|
|
Wyższy VAT na owoce, warzywa, mięso, nabiał i produkty zbożowe - widzicie jak łatwo jest wycisnąć pieniądze. Rolnicy juz nie mogą konkurować z latyfundiami korporacji z Ameryki Południowej, Rosji i Ukrainy.
Przypomnę narracje PS. Będzie drożej i drożej, drożej z Kompromitacją 13-go Grudnia. Ale czy jest praworządnie Bezpartyjni Wolnościowcy Na razie wrócili Nasi a potem się cos wymyśli dla gawiedzi tylko dobierzemy się do złota w NBP Propaganda żyje swoimi zasadami w demokracji. PS. Nie mogę się doczekać gdy PiS wróci i wywróci stolik,, na poważnie a nie narracyjnie jak Mentzwell Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Skad pis ma kase na te wielkie plakaty ,nawet jest mobilny plakat Betonoglowego.,kto za to placi jak nie my.Tez te mordy mi sie nie podobaja ale jak tu spokojnie isc do pracy,sklepu jak wszedzie te mordy wisza i strasza.W lodowkach tez macie pisiora ktory meczy zaglosuj na mnie ?
|
|
|
|
|
Czyli nowym komendantem głównym policji ma na dniach zostać człowiek którego komisja lekarska uznała inwalidą ( problemy psychiczne). Teraz mamy uśmiechnięta Polskę więc jego stan się poprawił... Regres pisał o lecie w zimie to myślałem że tylko żartował. Ale okazuje się że skoro czubki zdrowieją to znak że coś jest na rzeczy... Żeby nie było tak kolorowo to pisiory 8 lat temu zrobili ten sam numer z komendantem głównym psp. Też ozdrowiał kiedy właściwa ekipa wygrała wybory... Niemniej to POKO-muna szła do wyborów z różnymi obietnicami. Na które się po prostu wypięła i tym samym splunęła w twarz swoim wyborcom... Czy ci ludzie to odczuli? Raczej wątpię... |
|
|
|
|
Wariat przestaje być wariatem , chromy zaczyna biegać maratony , gruby przestaje kupować czereśnie w marcu- normalnie cuda ... I jeszcze lato w zimie co je ryży wywołał , czy ktoś ma wątpliwości że ten człowiek jest boskim pomazańcem? |
|
|
|
|
CYTAT PS. Bananie mam pełne zaufanie do prokuratury pod światłym przewodnictwem ORP Bodnara, do mecenasa Konia i sędziego Żurka z Tuleyą. Nabuchana nie wywołuj imienia .... bo możesz być zgaszona w 5 sekund ;) Oczywiście wszystkie sądy w Europie się zawzięły za bezmózgi pisowskie, a w zasadzie cały świat tylko Putin Kaczyński Orban no i parówy zkonfy mają rację ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie jest juz inwalida z trwałym uszczerbkiem na zdrowiu. jusek czy to nie cud, podejmij pod rozwagę
Powrót do przyszłości Adamowicza? Z informacji, do których dotarł portal wp.pl wynika, że Kompromitacja Ubywatelska nie poprze oficjalnie żadnego z kandydatów na prezydenta Wrocławia - ani Jacka Sutryka, ani Michała Jarosa. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Sekta ryżego, co o niej myślicie? |
|
|
|
|
Może będą następne cuda i tez wyzdrowieją?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować? |
|
|
|
|
Niniejszym dementuję.
Dobra zmiana. Warto było. Idzie wiosna. Pozytywna Drużyna żadnej pracy się nie boi. Jak nie pójdzie w wyborach to popracują bliżej społeczeństwa. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Kiedy mówili o uśmiechniętej Polsce niewielu wiedziało że będzie aż tak wesoło...
Pozytywna drużyna powiadasz regresie? Matka wie że ćpasz? |
|
|
|
|
Pozytywna drużyna regresa...
|
|
|
|
|
Pozytywna drużyna regresa...
|
|
|
|
|
Donald Tusk nie realizuje własnych zapowiedzi. Ja w szoku... |
|
|
|
|
W trzeciej nodze zsl wycina się z chłopakami od Hujowni. To są właśnie te nowe standardy... |
|
|
|
|
Ministrant żeby przerwać twój monolog, ty wiesz ministrant wieśniaku że od wczoraj mogą ci zabrać traktor ? Skończy się i solidarności ale ty to wiesz i będziesz już jeździł na bani
ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu wiem tylko tyle że kolejny raz piszesz nie na temat. W tym wątku piszemy o POKO-munie i jej przystawkach a nie o mnie...
U pawianów też lider jest tylko jeden... |
|
|
|
|
CYTAT Figlarzu wiem tylko tyle że kolejny raz piszesz nie na temat. W tym wątku piszemy o POKO-munie i jej przystawkach a nie o mnie... ) Ale ty parówko wiesz że lata mi to koło Mentzena ? Wiesz to nie ? Jak zawsze pisze o przewodniej roli Pana Premiera tysiąclecia Donalda Tuska ,a tylko twój niedorozwój sprawia że czytasz tylko to co chcesz albo to do ciebie nie dociera Ale to już nie mój problem Za to ty wiesz że możesz edytować posta i nie spamować ...wiesz to nie ? Ale jak byś uciułał na wino ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederację "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dobrze figlarzu a teraz zjedz banana i idź na inne drzewo...
|
|