|
|
|
CYTAT Skoro mamy równouprawnienie to może powinniśmy kobiety powoływać do wojska na tych samych zasadach co mężczyzn. Powinny powstać takie rezerwy, można do nich włączyć wszystkich co dostali kategorię D na WKU... Ministrant nie obawiasz się że Nabuchodonozor za twój parówowy proceder każe ci rodzić ? 25 lat temu Polska wstąpiła do NATO. Kulisy negocjacji z Rosją ... Negocjacje Wałęsy z Jelcynem I tak dwutorowo, dwubiegunowo, polska dyplomacja przekonywała, że Polska w NATO to konieczność. Wśród przełomowych wydarzeń była tak zwana deklaracja warszawska. Wizyta Jelcyna w Warszawie w sierpniu 1993 roku i niestandardowe metody dyplomatyczne w pałacyku w Helenowie. - Oczywiście pogadaliśmy i wypiliśmy trochę - przyznaje Lech Wałęsa. - I w pewnym momencie mówię mu tak: "proszę pana, ja wchodzę do NATO, do Unii". On się żachnął, ale ja mu, że go nie pytam, ja tu jestem prezydentem, a nie pan – opowiada. https://tvn24(...)t7816138 Brawo Pan prezydent Wałęsa. Dobrze że w tamtych czasach nie było konfy i Wałęsa wiedział czym cuchną Kaczyńscy Dziś jesteśmy tu gdzie jesteśmy i nie musimy klęczeć przed Moskwą "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o Wałęsę figlarzu to niewiele mam w zanadrzu...
|
|
|
|
|
Czy mógłby mi jakiś zwolennik obecnej władzy wytłumaczyć jaka jest różnica między zadłużaniem państwa dokonywanym przez gang ryżego a poprzedników?
Gruby ty niby jesteś wykształcony ekonomista czy według ciebie jest jakaś różnica w zadłużaniu? |
|
|
|
|
Czy któryś z was jest w stanie racjonalnie wyjaśnić tą kwestię?
Dlaczego lepiej żeby nas Tusk zadłużał a nie Morawiecki? |
|
|
|
|
CYTAT Czy mógłby mi jakiś zwolennik obecnej władzy wytłumaczyć jaka jest różnica między zadłużaniem państwa dokonywanym przez gang ryżego a poprzedników? Myślę że ManCwel główny ekonom wytłumaczy ci to dogłębnie Jako że dziś spotkanie dwóch mężów stanu . Panowie Tusk i Biden w 25 rocznicę wstąpienia do NATO i miejmy nadzieję że zadeklarują kolejne lata współpracy ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Widzisz figlarzu czyli zostaje argumentacja na poziomie rynsztoku...
Nie wciągaj mnie w nią , bo jak sądzę są ciekawsze rzeczy do zrobienia niż zapasy ze świnią w błocie... Ale może oprócz ciebie są jeszcze ludzie bardziej zorientowani ... https://twitter.com/MarcinHenka/status/1767271426136948808 |
|
|
|
|
Ponawiam pytanie do zwolenników uśmiechniętej Polski, czy jest jakaś różnica w zadłużaniu? Czy ma to jakieś znaczenie kto dokonuje tego zadłużenia ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ponawiam pytanie do zwolenników uśmiechniętej Polski, czy jest jakaś różnica w zadłużaniu? Czy ma to jakieś znaczenie kto dokonuje tego zadłużenia ? Nie ma różnicy ale chociaż nie kradną aż tyle. Bardzo dobrobyt się szykuje. Jeszcze tylko pisowskie klęski wyprostować i zrobimy tu Moskwę 2.0. albo filię Berlina. Może nawet Ukrapolin z ciapatymi na kupionej wizie. W każdej wersji będzie bardziej kolorowo niż w klubie LGBT. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy mógłby mi jakiś zwolennik obecnej władzy wytłumaczyć jaka jest różnica między zadłużaniem państwa dokonywanym przez gang ryżego a poprzedników? Myślę że ManCwel główny ekonom wytłumaczy ci to dogłębnie Jako że dziś spotkanie dwóch mężów stanu . Panowie Tusk i Biden w 25 rocznicę wstąpienia do NATO i miejmy nadzieję że zadeklarują kolejne lata współpracy ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje. https://twitter.com/JakubBierzynski/status/1693622486343041327 Do końca nie jestem pewna ale gdy Donek zadłuża to dla Warszawki i Słoików a jak Morawiecki to na prowincje. Ale na końcu tej drogi słyszymy "piniędzy ni ma i nie będzie, dla Ciemnego Ludu" wskazuje ze ilość pieniędzy która idzie na Warszawkę jest zdecydowanie większa bo deficyt i zadłużenie za Donka zawsze wyższe a bieda na prowincji zawsze głębsza. Z naszego prowincjonalnego punktu siedzenia Kompromitacja 13-go Grudnia i jej terenowe placówki to nie jest dobra opcja. To sepsa,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
225 mld potrzeby pożyczkowe a wszystkie projekty skasowane.
Ile można kraść,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ale przecież dostaniemy prawie tyle od Ursuli von der Layen. Glowa boli jaki niepraworządny rozbój się szykuje w Najjaśniejszej! Telewizje zlikwidowali, sędziów wywalają, prokuratorów wymieniają, Trybunał Konstytucyjny uciszają przed folksdojczym anszlusem, szefa NBP Glape spacyfikują przed wprowadzeniem Ojro. Kto nic nie miał ten juz nie zobaczy awansu społecznego, uwłaszczone i Słoiki zacierają łapki na mannę z nieba. Na naszych plecach zbudowali sobie ten świat. Ale są wybory kochani, nie zapomnijcie upomnieć się o praworządność.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie ma różnicy ale chociaż nie kradną aż tyle. Bardzo dobrobyt się szykuje. Jeszcze tylko pisowskie klęski wyprostować i zrobimy tu Moskwę 2.0. albo filię Berlina. Może nawet Ukrapolin z ciapatymi na kupionej wizie. W każdej wersji będzie bardziej kolorowo niż w klubie LGBT. W trzy miesiące pewnie że nie ukradną tyle co tamci przez lat osiem regresie. Ale mając na uwadze poprzednie rządy POKO-muny nie odmawiałbym im jednak palmy pierwszeństwa... Z tym dobrobytem co nam ryży szykuje to widzę analogię do tego lata co przyszło w zimę regresie. Pisałeś o tym całkiem niedawno i wystarczy wyjrzeć za okno żeby się zorientować ile w tym było chciejstwa a ile prawdy obiektywnej... Pomijając twoje pobożne życzenia , które pozostaną w sferze marzeń, jest jeszcze kwestia niespełnionych obietnic , które padały w zeszłym roku. A uzbierało się tego naprawdę sporo... https://twitter.com/Fishing_Fever69/status/1767515217804525871 |
|
|
|
|
Ooo przybyło nam :-)
|
|
|
|
Gdy gruby nie pisze z oburzeniem o cenach czereśni w marcu to wiedz że coś się dzieje...
|
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować? |
|
|
|
|
Trudno zdementować prawdę Wszyscy wiemy jak nasza cywilizacja upada pod hasłem róbta co chceta. Kamienne sumienia to nie sumienia a ręka przymusu niewiele zdziała gdy sędzia Żurek i Janek Bury decyduje.
|
|
|
|
CYTAT Trudno zdementować prawdę Wszyscy wiemy jak nasza cywilizacja upada pod hasłem róbta co chceta. Kamienne sumienia to nie sumienia a ręka przymusu niewiele zdziała gdy sędzia Żurek i Janek Bury decyduje. Nabuchana upadała pod hasłem Alleluja i do przodu. Jeżeli prokuratura wszczęła w 2 miesiące tyle postępowań (a to dopiero początek) to trzeba się zastanowić czy PiS dotrwa do końca kadencji. "Poważna rozmowa w poważnej chwili". Donald Tusk po spotkaniu z Joe Bidenem Mam nadzieję, że głos z Polski i Europy wpłynie na zmianę postawy spikera Izby Reprezentantów, pana Johnsona. Wierzę, że ma świadomość, że od jego decyzji zależy los milionów ludzi - mówił premier Donald Tusk w trakcie briefingu prasowego po spotkaniu z przywódcą USA. Szef polskiego rządu otwarcie stwierdził, że amerykański polityk musi zdawać sobie sprawę, że wstrzymywanie pomocy "będzie kosztować tysiące istnień ludzkich w Ukrainie, kobiet i dzieci". Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Po latach gdy Polska była popychadłem dla każdego a słowo Albanii miało większe znaczenie wracamy do ekstraklasy ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Tak właśnie było figlarzu jak piszesz...
|
|
|
|
|
CYTAT Tak właśnie było figlarzu jak piszesz... Dokładnie tak parówo "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Co ty figlarzu banany ci się skończyły?
Może przejdź na czereśnie... |
|
|
|
|
Do baru przychodzi Polak Amerykanin i Niemiec...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alleluja i do przodu Bananie
|
|
|
|
CYTAT Alleluja i do przodu Bananie Pedofilia i do przodu. Łamanie polskiego prawa i łamanie praw obywatelskich i bezkarność+. Nie tak szybko skur*"@@$y... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
https://www.transeducators.com/about
Globalny Network Edukatorów działa prężnie wymieniając się danymi o uczniach wartych bliższego sformatowania,,, PreK-12 : The term “PreK–12” means pre-kindergarten through grade 12 Sieć Trans Educators Network została założona w 2016 roku. Obecnie składa się z listy nauczycieli transpłciowych, genderqueer i/lub niebinarnych, głównie tych pracujących z populacjami PreK-12 w całych Stanach Zjednoczonych. Dotyczy to nauczycieli klasowych, administratorów, pracowników szkoły, para pedagogów, liderów programów pozalekcyjnych, edukatorów nauczycieli i wszystkich osób, które pracują z młodzieżą lub nauczycielami w środowisku edukacyjnym w szkołach lub poza nimi. Istnieją również opcjonalne grupy spotkań zlokalizowane w różnych miastach w całych Stanach Zjednoczonych. Po wypełnieniu formularza rejestracyjnego zostaniesz połączony z organizatorami wszelkich lokalnych grup spotkań, które mogą istnieć w Twoim regionie. Tylko dla członków Pewnie tak. PS. Bananie mam pełne zaufanie do prokuratury pod światłym przewodnictwem ORP Bodnara, do mecenasa Konia i sędziego Żurka z Tuleyą.
|