|
![]() |
|
https://twitter.com/RobertKwit5/status/1765381390206374313
https://twitter.com/wiihol/status/1765386569014288407 Uśmiechnięta Polska... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Niby Polska uśmiechnięta ale nerka obita policyjną pałą boli tak samo jak za poprzedniego reżimu...
![]() |
|
|
![]() |
|
Hujownia otoczył Sejm zbrojnym kordonem - ja w szoku...
![]() I jeszcze ta sejmowa zamrażarka , której miało nie być a jest... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Uśmiechnijcie się! Dlaczego nie chcecie się uśmiechać? ![]() |
|
|
![]() |
|
Ministrant parówo ale ty wiesz że możesz edytować posta ? I że i tak nikt w te twoje linki nie wchodzi ? Wiesz to nie ?
ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Wiem tyle figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy i jej przystawek. Nie jestem przekonany czy którykolwiek twój post jest z tym tożsamy...
![]() Znalazłem w sieci twojego mentalnego pobratymca. Przypuszczam że też lubi banany... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie jestem przekonany czy którykolwiek twój post jest z tym tożsamy... ![]() Ministrant ale wiesz to że twoje przekonanie mi koło Mentzena lata ? Wiesz to nie ? ![]() ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I zawsze ***** *** i Konfederacje ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu ...
![]() A nie wiesz gdzie się schował Agro-karzeł? ![]() I gdzie jest to paliwo za 5, 19 które twój pan ryży premier obiecał przed wyborami? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Kłótnia w praworządnej rodzinie... ![]() Hujownia to agent Opus Dei nasłany przez Watykan żeby zniszczyć szlachetnego ryżego... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wolna i uśmiechnięta Polska. Tylko dlaczego dupa boli tak samo jak za poprzedniego reżimu? ![]() |
|
|
![]() |
|
Jest i Agro-karzeł ...
![]() https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1765411115180204253 Pewnie i figlarz-karzeł też się zaraz przywlecze... ![]() A właściwie to Abo-karzeł... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Polski patostreamer złapany w Czechach. Sąd go wypuścił, bo poręczył za niego poseł Braun Czescy policjanci złapali, a sąd wypuścił na wolność poszukiwanego trzema listami gończymi Marka M., patostreamera o pseudonimie Czujny. Mężczyzna uniknął aresztu, bo poręczył za niego poseł Konfederacji Grzegorz Braun. Krakowska prokuratura podejrzewa "Czujnego" między innymi o znęcanie się nad bliską osobą - mężczyzna uciekł we wrześniu ubiegłego roku z posiedzenia aresztowego. Nieuchwytny Marek M. Mężczyzna został zatrzymany przez policję w czerwcu 2023 roku, a we wrześniu uciekł z posiedzenia aresztowego w krakowskim sądzie. Od października jest poszukiwany listem gończym. Wcześniej aresztowania 42-latka odmawiał dwukrotnie sąd w Oświęcimiu. Dopiero gdy nad jego sprawą pochylił się Sąd Okręgowy w Krakowie, zapadła decyzja o tymczasowym areszcie. Na jej wykonanie było już za późno, bo "Czujny" był już nieuchwytny. Jako pierwsze o sprawie poinformowało RMF FM. https://tvn24(...)t7807740 Jak może być dobrze w tym kraju jak parówa z Konfy może poręczyć za innego bandytę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Co nie zmienia faktu figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy a nie konfy...
![]() Ani tym bardziej twojej homoseksualnej fascynacji... ![]() A policja jak pałowała za pisiora tak dalej to czyni... ![]() Innymi słowy w tym kraju nic się nie zmieniło , a jak już to na gorzej... ![]() |
|
|
![]() |
|
Banany chyba potaniały bo pawiany bardziej aktywne...
![]() ![]() Patrz figlarzu kogo przyjmują do milicji. Powinieneś aplikować... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co nie zmienia faktu figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy a nie konfy... ![]() Ani tym bardziej twojej homoseksualnej fascynacji... ![]() A policja jak pałowała za pisiora tak dalej to czyni... ![]() Innymi słowy w tym kraju nic się nie zmieniło , a jak już to na gorzej... ![]() Ministrant parówo każdy wie tylko widocznie nie ty, że twój zwieracz też ma limitów kilometrach a twoje plebejskie teksty są fajne tylko dla fajnoparów z konfy ![]() ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje cool "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu tzn że na pewno tak nie jest...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Duma i uprzedzenie Bolec.
On bowiem wrócił na białym koniu jak to przepowiadałeś. Pogrążył fałszywych proroków z struktur pisowskich i okrył wstydem. Chwała mu zatem. Niech nam króluje i obdaża swą łaską zasiłków socjalnych i praworządnością. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz regresie...
![]() ![]() Ta cała wasza uśmiechnięta Polska okazuje się niezbyt przyjemnym miejscem do życia. No chyba że ktoś poprzestaje na tym co mu mówi TVN ... ![]() Najlepszą antyreklamą tego bajzlu jest też zachwyt twojego frienda Abo-karła. Skoro takie szumowiny jak wy przyklaskujecie temu co się dzieje , to ja już nic więcej nie chcę wiedzieć.... ![]() Jeżeli wasza menażeria za czymś optuje to ja z automatu ustawiam się po drugiej stronie. Przyzwoity człowiek nie może się bratać ze stadem pawianów... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bosak rano był u Mazurka w RMF. Kto jest zainteresowany niech posłucha i sam wyciągnie wnioski. Dla mnie 10/10 ...
![]() Rozprawia się w sposób koncertowy z propozycjami Bodnara odnośnie TK i pokazuje prawdziwe oblicze POKO-muny ... ![]() https://www.youtube.com/watch?v=QmtHZV2pgq8 Dawniej uważałem Bosaka za sugar baby mecenasa Konia ale chyba się myliłem... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ministrant długo musiałeś być w konfie żeby dostąpić zaszczytu obrobić berło starszemu konfiarzowi ?
![]() Zamieszki podczas protestu rolników. Pierwsi skazani "Dwóch podejrzanych zatrzymanych w czasie wczorajszych protestów, wobec których czynności procesowe były prowadzone w trybie przyspieszonym, wyrokami Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia zostało skazanych. Sąd ocenił ich zachowanie jako czyny o charakterze chuligańskim" - poinformowała w czwartek warszawska policja. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome I super ... najwyższy czas by hołota zaczęła być karana za swoje przestępstwa ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Figlarzu rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo . Wiem że przez swoją niskorosłość byłeś poddawany ostracyzmowi i przez to wpadłeś w ogromne kompleksy. Słyszałem też o twoim alkoholizmie. Nawet ci trochę współczuję ale nie zmienia to faktu że ten temat nie powinien zawierać po pierwsze twoich fantazji homoseksualnych , a po wtóre opinii nt. konfy. Załóż sobie temat Konfederacja i pisz na nim do woli . Czy ja ci tego bronię?
![]() Nie twierdzę że wszyscy mają gardzić uśmiechniętą Polski tak jak ja. Rzecz w tym że jesteś jej antyreklamą . Skoro człowiek o twojej proweniencji podkreśla swoje przywiązanie do sekty ryżego , to gorszego świadectwa obecnej władzy nie można wystawić... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dawniej uważałem Bosaka za sugar baby mecenasa Konia ale chyba się myliłem... ![]() Czas to najlepszy diagnosta. Najstarsi górale to potwierdzają. Nietrudno się domyśleć ze PiS PO to nie jedno zło. PO/PSL/SLD to biblijne zło. ![]() Pokonajmy to zło albo nas zniewoli od małego. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|