Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Skoro tak mówił to pewnie nie tylko po to żeby okłamać wyborców... ![]() Oj stolec, teraz to już na pewno POKO nie mogą liczyć na twój głos ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Z nas dwóch ja przynajmniej jestem szczery gruby...
![]() Mój stosunek do ryżego od jakichś dwudziestu lat jest ten sam - jednoznacznie negatywny... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Na rolników w ostatnich dniach wylała się nagonka krytyki z powodu fake newsa dystrybuowanego na profilu „Cwelowy” na platformie X. Miało z niego wynikać, że protestujący zablokowali przejazd karetki, niektórzy nawet spekulowali, że doszło do śmierci pacjenta. Później wszystko zostało zdementowane przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Szczecinie. Profil, który jest źródłem dezinformacji, wcześniej skupiał się na nawoływaniu do bojkotu Telewizji Republika i hejcie wobec polityków PiS. No tak, co za regres cywilizacyjny ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Greta Tfun umieściła bez konkursowo w świetnej pracy swoja córkę. Gdyby była w POKO nie byłoby sprawy nawet bez odprawy
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Może i od lipca będziemy płacić więcej za energię elektryczną ale za to żyjemy w uśmiechniętej Polsce a nasz ryży premier załatwił nam darmową kaskę od wujka Hansa...
![]() |
|
|
![]() |
|
ManCwelowe pokolenie widzę głupieje co raz bardziej. Nic nie było z rana ?
Jak on ci wytłumaczył że wyprodukowanie kW kosztuje powiedzmy 5 zł a ty go chcesz mieć nadal za 2,5 i to jest sprawiedliwe ![]() ![]() Najnowszy sondaż partyjny. Na podium Koalicja Obywatelska, PiS i Trzecia Droga Z najnowszego sondażu CBOS wynika, że największym poparciem Polaków cieszy się obecnie Koalicja Obywatelska. Prawo i Sprawiedliwość plasuje się na drugim miejscu ale odnotowało spadek. Umacnia się z kolei pozycja Trzeciej Drogi. Badanie przeprowadzono w dniach 19-22 lutego 2024 roku. Respondentom zadano pytanie, na jaką partię zagłosowaliby w wyborach parlamentarnych, gdyby odbyły się one w najbliższą niedzielę. Jak wynika z najnowszego sondażu CBOS największym i stałym poparciem w tym roku cieszy się Koalicja Obywatelska, na którą zagłosowałoby 29 procent ankietowanych. To dokładnie taki sam wynik, jaki ugrupowanie Donalda Tuska uzyskało w badaniu z 16 lutego. https://tvn24(...)t7789387 Bardzo dobre wieści dla Polski, a i przed wyborami samorządowymi zaczyna to co raz lepiej wyglądać ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Posłuchaj figlarzu co Mentzen mówił ( w tym moim linku) o zatrzymaniach w Collegium Humanum. Okazuje się że nie tylko pisiory tam się " dokształcali" ...
![]() Wielu ludzi jest gotowych płacić dużo więcej za paliwo , za energię elektryczną i za wszystko inne skoro wróciła praworządność... ![]() Co do sondaży gałganie to jak sądzę ich najlepsza weryfikacja nastąpi za kilka tygodni. Wybory do sejmików wojewódzkich pokażą czy rzeczywiście ryży i jego trzecia noga będą tryumfować... ![]() Nie twierdze że tak się nie stanie , tym bardziej że pan premier załatwił nam złoty deszcz darmowej kaski od wujka Hansa , także jest to możliwe... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak on ci wytłumaczył że wyprodukowanie kW kosztuje powiedzmy 5 zł a ty go chcesz mieć nadal za 2,5 i to jest sprawiedliwe smiech2 Dlaczego ja gdy mam np swój prąd mam dopłacać do twojego ? Mam dopłacać rolnikom i górnikom i komu jeszcze ? Tyle kosztuje przez sztuczne regulacje. Lekarstwem jest zniesienie tych regulacji. |
|
|
![]() |
|
Rebus dla miłujących praworządność...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ni chu,chu.
![]() Rebusa nie rozkminiam. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Może rzeczywiście to nazbyt skomplikowane. Wszak wrodzona inteligencja a umiłowanie praworządności to są dwie odrębne rzeczy...
![]() Zapytaj jakiegoś ziomka co chodził na mecze piłkarskie , z pewnością ci pomoże w rozwiązaniu tej trudnej zagadki... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jest afera bo Stanowski nazwał na swoim kanale Elizę Michalik " pierdol..tą" . Trochę przesadził bo pani Eliza, podobnie jak nasz figlarz chociażby, to osoby nieszczęśliwie zakochane w pewnym ryżym panu , który jest naszym premierem. I tak się składa że on ma już swoja drugą połówkę. Taka właśnie bywa niespełniona miłość , człowiek po prostu głupieje i traci zdolność racjonalnego myślenia...
![]() W każdym razie warto obejrzeć/posłuchać: https://www.youtube.com/watch?v=V0PGlvKaVVE |
|
|
![]() |
|
Zresztą wszystkich tych SilnychRazem powinno się traktować jak ofiary sekty. Trzeba im jakoś pomagać w miarę możliwości w powrocie do normalności...
![]() Kilkanaście lat temu podobna sytuacja była po drugiej stronie sporu politycznego. Tamta organizacja nazywała się sektą smoleńską , ale wydaje się że już nastąpiło jej rozbicie. A przynajmniej rozproszenie... ![]() Ciekawe czy to samo spotka SilnychGazem? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Ministrant co wy macie z tymi pałami ? Nawet Oskar na swoje zdanie ntt. https://twitt(...)13047273 Ogólnie to ManCwel to jest bardzo elokwentny i wygadany zawodnik ![]() Politycy pod wrażeniem wystąpienia Sikorskiego na debacie ONZ. Chwali nawet Konfederacja. "10/10" Szef polskiego MSZ Radosław Sikorski zbiera podziękowania i wyrazy uznania po swoim wystąpieniu w ONZ. Wypunktował rosyjskiego ambasadora w Radzie, obalając każde kłamstwo, jakie zaprezentował przedstawiciel Moskwy. - Kijów nie jest klientem Zachodu, walczy o niezależność - mówił Sikorski. Władze w Kijowie mu podziękowały, a politycy w Polsce, także z Konfederacji, przyznali rację. https://wiado(...)onz.html Dobrze że odpowiedni ludzie są na odpowiednich miejscach w tak trudnych czasach. A proPutnowska swołocz siedzi w opozycji "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Figlarzu a nie wydaje ci się trochę dziwne że ty jakby nie patrzeć heteroseksualny mężczyzna kocha tego swojego złotowłosego premiera miłością bezwarunkową?
![]() Jeżeli jest w tobie odrobina racjonalizmu to zastanów się czy takie uczucie ma rację bytu? Czy twoja fascynacja ma szansę na szczęśliwe zakończenie? ![]() Czy receptą na te trudne czasy może być Donald Tusk albo Radosław Sikorski? Moim zdaniem wiara w ich możliwości przekracza granice nawet dobrej woli. Niech będzie że jestem niedowiarkiem w tym zakresie... ![]() Podziwiam twój entuzjazm, tak samo jak zawsze zastanawiało mnie jak można zmanipulować ludzi że potrafi dojść chociażby do zbiorowych samobójstw. Sekta to niebezpieczne ale mimo wszystko fascynujące zjawisko społeczne... ![]() |
|
|
![]() |
|
Na dodatek jesteś bardzo niekonsekwentny figlarzu. Najpierw twierdzisz że Konfederacja to moskiewska agentura, a za chwilę wrzucasz tekst że jej politycy chwalą Sikorskiego za wystąpienie na sesji ONZ. Mamy więc dwa rozwiązania: albo to wystąpienie Zdradka Sikorskiego nie było wcale takie ostre ( skoro kremlowska agentura je chwali) albo przemówienie było akuratne tyle że oskarżenia o prorosyjskość wobec konfy to tzw sen wariata...
![]() Jest chyba jeszcze trzecia możliwość że po prostu TVN ci mózg zastąpił i nie potrafisz w sposób logiczny i racjonalny sam sformułować własnej opini. Powtarzasz tylko to co usłyszysz/zobaczysz na antenie tej stacji. To najbardziej pesymistyczny scenariusz dla ciebie, ale przeczucie mi mówi że najtrafniejszy... ![]() Jeden z twoich autorytetów , były tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa o pseudonimie operacyjnym "Bolek" zdaje się że to miał na myśli kiedy prawił o " małpie z brzytwą"... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ministrant wali mnie konfederacja nazikomuszy pomiot, a że ktoś o nich napisał to jego tekst nie będę gumkował zaistniałej sytuacji
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Pisiory mają swojego Oskarka , a u was zdaje się jest jakiś Mikołaj. Liże prawie tak samo intensywnie jak Oskar , tyle że on preferuje ryżego...
![]() W każdym razie pomyśl o tych sektach , co ci o nich pisałem figlarzu. Zanim dojdzie do tragedii może lepiej poprosić kogoś o pomoc... ![]() W sektach zazwyczaj tak bywa że guru może robić wszystko , a jego zmanipulowani wyznawcy ścigają na siebie masę kłopotów... ![]() |
|
|
![]() |
|
Słusznie prawisz ...biskup każe ...ministrant musi . Możesz pozazdrościć wolnym ludziom
![]() Radosław Sikorski w amerykańskich mediach. Padły gorzkie słowa - Dotychczas art. 5 został użyty tylko raz, po atakach z 11 września. Wszyscy wtedy wsparliśmy USA, a Polska wysłała oddział do prowincji Ghazni w Afganistanie (...). Nie wysłaliśmy za to rachunku do Waszyngtonu - powiedział w telewizji Bloomberg minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski pytany o to, co wyborcze zwycięstwo Donalda Trumpa może oznaczać dla Polski. - Sojusz wojskowy nie jest sąsiedzką firmą ochroniarską - dodał. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Trochę cię nie rozumiem figlarzu , czym różni się sytuacja opisana przez ciebie od waszej sekty SilnychGazem. Przecież gdyby ryży rozpiął rozporek to pierwszy byś klękał , pytanie czy byś się dopchał ...
![]() Powtarzam : rzeczywiście mamy trudne czasy ale pokładanie nadziei w ludziach pokroju Tuska czy Sikorskiego uważam za naiwność... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Trudne czasy już za nami.
Złodzieje z PiSu z wkrótce za kratami. Zbieraj te taczki z gnojem Stolec. Jest tak zajebiście że mamy lato w lutym. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Też słyszałem że kury zaczęły znosić więcej jajek a krowy dawać mleka, ale myślałem że to bujdy, regresie...
![]() Ta wasza sekta to jednak interesujące zjawisko... ![]() ![]() |
|