|
![]() |
|
CYTAT Myślałem że odwołają Obajtka i od razu będzie taniej. Ale chyba jeszcze musimy zaczekać... ![]() No to po raz kolejny udowodniłeś że myślenie i ty = nieporozumienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Poczekam figlarzu na jego następcę. Ale mam przeczucie graniczące z pewnością że z tym paliwem za 5,19 to będzie tak samo jak kwotą wolną do 60 tysięcy złotych...
![]() Oni by chcieli dać tylko nie mają z czego bo pisiory zostawili zrujnowany budżet. Tyle że w kampanii wyborczej padły konkretne zapowiedzi. I po tym właśnie się przekonujemy co to są za ludzie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciekawi mnie też kto niby miał ci obiecać że będzie po tyle czy po tyle ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Nabuchana to obrazek o 6 tyś
![]() ![]() ![]() ![]() Panie premierze rozumiem że Anżej to leci tam dla zmylenia przeciwnika ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Poznamy czy globaliści trzymają samodzielnie czy pod przymusem z Niemcami.
Bananie, bo to był obrazek z przenośnią ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W trakcie"wycieczki"do Afryki Anżeja Dódy,w Tanzanii doszło do"wtopy".
U niego to norma. ![]() Zawsze wygląda jak ciężko przestraszony,jakby szukał toalety...Wzrok"rozbiegany",oczy "wyłupiate",gesty jakby muchy odganiał. ![]() Totalna panika! ![]() W czasie swojego przemówienia w Tanzanii, prezydentu zapomniał w jakim kraju... się obecnie znajduje. ![]() Z pomocą przyszła żona Agata i podpowiedziała niczym uczniakowi na szkolnym sprawdzianie,gdzie się akurat jest. ![]() A tu treść wtopy,czyli Endriu w "akcji". ![]() "Dziękuję wszystkim, którzy jesteście tutaj naszymi ambasadorami. Nie mówię tylko o tych, którzy są Polakami czy mają polskie korzenie. Mówię także o tych, którzy mają tutaj korzenie, rwandyjskie... Yyy..." ![]() Już łatwiej pomylić Słowenię ze Słowacją,San Escobar z San Francisco,ale trzeba być "niedoukiem" z geografii. ![]() Boże!" ![]() Opuszczam na to tzw."zasłonę miłosierdzia". ![]() Nawet kiedy jestem narąbany jak pniak w drewutni(czytaj- najebany),zawsze wiem gdzie jestem. ![]() A on, tak na trzeźwo... ![]() Zdarza się mi usnąć w salonie na podłodze z kumplami,a potem"teleportacja".Kilka godzin później i budzę się w łóżku, w pokoju piętro wyżej. ![]() Enriu? Leciał samolotem kilkanaście godzin i pomylił kraj w którym jest "impreza"?Choroba filipińska? ![]() Może kac? ![]() Jeśli nie pije, dobry jest w gadaniu głupot.Kwaśniewski niech się od niego uczy pić na trzeźwo,a Jarek seplenić i bredzić.!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bananie, bo to był obrazek z przenośnią ![]() Dla takich jak ty są obrazki bez przenośni bo twój ograniczony umysł może się spocić ![]() ![]() To taki obrazek bez przenośni żeby nie wymagać zbyt wiele od ciebie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nie wie ktoś gdzie jest to paliwo za 5,19? Padły wszakże pewne propozycje w kampanii wyborczej a ja mówię sprawdzam...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Aleksiej Nawalny nie żyje.
![]() Prowadził strajk głodowy. Wąsik i ten drugi jak mu tam..? O właśnie- Kamiński,też mieli głodówkę. ![]() Żyją jednak i są na wolności. ![]() Jak to się stało? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Ale że Putin mu od razu herbatki z polonem nie kazał podać to ja jestem w szoku nigga...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Aleksiej Nawalny nie żyje. ![]() Prowadził strajk głodowy. Wąsik i ten drugi jak mu tam..? O właśnie- Kamiński,też mieli głodówkę. ![]() Żyją jednak i są na wolności. ![]() Jak to się stało? ![]() Jak ? Wójcik przestał w piwrdlu pić wódę,sorka-wodę. ![]() A Kamiński? ![]() Miał detoks ,czyli wyszedł spod pola grawitacyjnego Jarka i wszedł na orbitę Anżeja. ![]() Anżej ksywa"Kaszpirowski" ich przytulił. ![]() To są ręce które leczą. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Detoksykacja organizmu przydałaby się wielu ludziom nadużywającym alkoholu, nie sądzisz nigga?
![]() Tylko co wspólnego ma Nawalny Wąsik i Kamiński do tematu POKO? ![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Biorą się za Ziobrę, Błaszczaka, oj będzie kwik ... A potem czas na troli Pisowskich .
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Najgorzej jak się wezmą za szpital im PCK w Nisku, nie sądzisz Jaca?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Czytam że człowiek który się popłakał bo uznał że naszym kraju łamana jest konstytucja, teraz stwierdza że zgnieciemy Putina w ziemię, cokolwiek to znaczy...
![]() Nie żebym był fanem Fiutina , ale wydaje mi się obecny marszałek Sejmu stanowi dla ruskiego prezydenta tylko takie zagrożenie , że może wywołać u niego niekontrolowany atak śmiechu... ![]() Czasami skutkiem tego ludzie mogą się nawet udławić/udusić i chyba tylko tak jest w stanie Hujownia zaszkodzić Fiutinowi... ![]() No może jeszcze sobie popuścić ze śmiechu ale to raczej mu większej krzywdy nie wyrządzi... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Równouprawnienie K/M ,zaczyna się kończyć w toalecie...
![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Czy Marszalek Hałownia wrócił juz spod Moskwy z Hetmanem Różańskim? A moze jest zbyt zajety rozmontowywaniem TK.
Tygrysek zapełnia szeregi armijne kadrą z przeszłością radziecką ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Pozostaje pytanie gdzie się podział Agro-karzeł? ![]() |
|