NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 189 190 191 192 193 »
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 20:15  
nie napinaj się tak, bo pękniesz rusko-szwabska onuco potluczony

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 20:15  

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 22:13  
To ty się nie napinaj Obrazek sowiecko-niemiecko-ruska osrana onuco bo ci żyłka pęknie w du*pie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 06:51  
Wymyśl coś swojego gimbusie rusko-szwabski.potluczony

https://www.youtube.com/shorts/Vbo3XRBzES0

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 08:14  
Może to przez te szczepionki na covid chłopaki tak się kłócą. Przyjęli po pięć dawek przypominających ( albo więcej) i teraz widać efekty...umiech

Gdzieś czytałem że są ludzie , którzy dalej się szczepią. Podobno po dziesiątej strzykawce załącza się tryb nieśmiertelności. Czy ktoś może to potwierdzić?umiech

Obrazek

Ten zawodnik też się chyba zaszczepił kilka razy za dużo!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 09:39  
Jak dobrze, że jesteś ponad to. potluczony

" Tysiące pracowników wyjdzie na ulice Katowic! Protestują hutnicy i górnicy. "Przemysł umiera"

Dziś w Katowicach masowy protest największych związków zawodowych hutniczych i górniczych. Popołudniu ruszą w marszu gwiaździstym do centrum miasta trzy pochody związkowców.

O organizacji 4 listopada wspólnej manifestacji organizacji zrzeszonych w Międzyzwiązkowym Komitecie Protestacyjno-Strajkowym Regionu Śląsko-Dąbrowskiego jej przedstawiciele poinformowali 20 października br.

Ok. godz. 15.30 mają ruszyć trzy pochody związkowców – od Załęża, parku Kościuszki i Spodka przed Śląski Urząd Wojewódzki, gdzie ok. 17.00 spotkają się na 1,5-godzinnej demonstracji. Kolumny manifestantów będą przemieszczały się przez ścisłe centrum Katowic."

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 16:05  
Jestem ponad to bo mi żadna telewizja ani partia polityczna mózgu nie ryje. Polecam każdemu...umiech

Obrazek

Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 16:19  
Negocjacje przy piwie budzą wiele emocji. Tylko niezdrowych emocji,,,

Tymczasem w POKO bez zmian, idziemy z nimi na dno.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 19:14  
Skoro Polska przetrzymała rządy pisiora to i przetrzyma te pokomunisty. Więcej wiary!umiech

Negocjacje są potrzebne bo inaczej ten cyrk z praworządnością nigdy się nie skończy. Teraz Żurek będzie zamykał Ziobrę, za dwa lata gdyby pisior odzyskał władzę wsadzą Żurka. Przecież to błędne koło - wszyscy won!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lis 2025r. 22:04  
CYTAT (mirek777)
Jak dobrze, że jesteś ponad to. potluczony"

Jeszcze lepiej, że ty jesteś Obrazek sowiecko-niemiecko-ruska onuco bo bez ciebie to forum nie istnieje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 08:28  
Ty Jasiu ale to chyba nie było do ciebie.umiech

W każdym razie służba zdrowia już nie jest taka uśmiechnięta:

https://www.money.pl/gospodarka/minister-zdrowia-dla-money-pl-do-sciany-dochodzimy-w-tym-roku-a-w-przyszlym-na-pewno-juz-dojdziemy-7218278183090848a.html

Zawsze mi się wydawało że jak nasz pan ryży premier przestanie dotować media publiczne i przeznaczy te środki na onkologię to przynajmniej jedna sprawa zostanie rozwiązana.umiech

Ma obecna koalicja takiego fachowca od służby zdrowia jak profesor Grodzki, może on by coś zaradził. Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 14:41  
Myślę że najbardziej zadowoleni z służby zdrowia byli tysiące Polaków którzy umierali w czasie COVIDa na choroby inne niż korona wirus za pomocą złodziei z PiSu.

Publiczna służba zdrowia to trup którego pudrowanie przez dobrą zmianę było tylko przedłużeniem patologii.

Setki tysięcy ponadprogramowych zgonów. Ludobójstwo własnego narodu to może za dużo powiedziane...

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 16:59  
Sam nie wiem regresie. Miałem nadzieję że nasz pan ryży premier przychodzi rządzić z konkretnym planem w kwestii służby zdrowia. A wygląda na to że kolejny raz rozczarowuje...umiech

Co do covida to uważam że gdyby Tusk był wtedy premierem zamiast Morawieckiego to nic by się nie zmieniło. Wszak pokomunista to taki sam zamordysta jak pisior. Zresztą nawet się wówczas przechwalał że on by wprowadził obowiązek szczepień, zatem może to i dobrze że do tego nie doszło.umiech

Sam widzisz że ty, artdeco ,Jasiu i Mirek się zaszczepiliście , i nie jest to bynajmniej zachęta dla innych.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 17:28  
CYTAT
Skoro Polska przetrzymała rządy pisiora to i przetrzyma te pokomunisty. Więcej wiary!umiech

Negocjacje są potrzebne bo inaczej ten cyrk z praworządnością nigdy się nie skończy. Teraz Żurek będzie zamykał Ziobrę, za dwa lata gdyby pisior odzyskał władzę wsadzą Żurka. Przecież to błędne koło - wszyscy won!umiech

Widok tych patafianów za kratami wynagrodzi cierpienia Ojczyzny umiech

W polskiej polityce nie istnieje net zero, Polacy zaczynali od zera i walczą z tym post badziewiem od kiedy pamiętam a wiem ze od wojny. Układ pod hasłami miłosierdzia nie pachnie fajnie, trzeba uderzyć się w piersi i odbyć pokute.

Patrz na USA, nie ma układu z globalistami, globaliści chcieli posadzić, wysiudać przekręcić a nawet zastrzelić Trumpa. A on "deep state" teraz sterylizuje. To tak działa i wszystko przed nami.

Gdzie ty odczytujesz chęć negocjacji POKO, no gdzie? Pewnie myślałeś o samokrytyce i powrocie tego co było. Była taka propozycja ORP Bodnara.

Taka głupia to ja nie jestem,, cool girl Wiara czyni cuda dla Polaków.
To juz końcowe podrygi hydry zanim nowe pokolenie nie będzie świadome co robili, ostatnia chwila którą Sławko chce przedłużyć i uciszyć zamykając oczy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 18:46  
CYTAT
Sam nie wiem regresie. Miałem nadzieję że nasz pan ryży premier przychodzi rządzić z konkretnym planem w kwestii służby zdrowia. A wygląda na to że kolejny raz rozczarowuje...umiech

Co do covida to uważam że gdyby Tusk był wtedy premierem zamiast Morawieckiego to nic by się nie zmieniło. Wszak pokomunista to taki sam zamordysta jak pisior. Zresztą nawet się wówczas przechwalał że on by wprowadził obowiązek szczepień, zatem może to i dobrze że do tego nie doszło.umiech

Sam widzisz że ty, artdeco ,Jasiu i Mirek się zaszczepiliście , i nie jest to bynajmniej zachęta dla innych.umiech

Dla nieboszczyków rodaków nie ma znaczenia o co podejrzewasz Premiera.
Kara się za czyny lub zaniedbana które są faktem nie przypuszczeniami.
Rudego karaj za to co rude. Złodziei z PiSu za to co złodziejskie.

ok

Tysiące Polaków z pod ziemi domaga się prawa i sprawiedliwości. Warto o nich wspomnieć przy okazji Święta.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lis 2025r. 18:56  
Dostali zwrot emerytur funkcyjnych umiech Praworządność Regresie jezyk Na sprawiedliwość się czeka do śmierci Regresie,,,

Tymczasem Nowym Jorkiem będzie rządził Islam Marksista umiech

Obrazek

Globalistom z giejami i zielonymi nie wyszło ( ta przygoda sięgnęła totalnego absurdu) wiec sięgnęli po nowe i świeże,- Liberalny Islam baranie, islam juz im tylko został przeciwko normalsom. Było zostawić Palestynę w spokoju cool

Biedna zachodnia ewropa placze placze leży i kwiczy bo wie juz co ją czeka ze strony liberalnych elit które chcą iść z Chinami i Rosją do łóżka. Na początek zniszczą kułaków, potem AI wyselekcjonuje właściwy narybek do pracy w Korporacjach a reszta, no wiecie ze się nie liczy bez dostępu do taniego kredytu. A kredyt jest za praworządność Regresa umiech

Wiedz po co był świat bez granic Sorosa,,,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2025r. 07:13  
Więcej dawek przypominających chłopaki i będzie dobrze. Nie wiem czy wam ale komuś na pewno...umiech

Obrazek

Czy lokalni działacze stajni Konia mogą to zdementować? umiech

Nie dość że pisiory tam wrzucili Świączkowskiego i Piotrowicza, to teraz tylko tego w TK brakowało.umiech

Z takimi ludźmi to my prędko tej całej praworządności nie odzyskamy.umiech

To trochę jakby piromana i podpalacza uczyniono komendantem straży pożarnej.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2025r. 18:04  
Obrazek

Trudno się nie zgodzić. Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lis 2025r. 21:18  
Na czołgi teraz dobre drony,,, cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 10:28  
"Tego nie da się odzobaczyć. Konfucjana wije się po podłodze

Od kilku dni Michał Pyzik, znany szerzej jako drag queen Konfucjana, jest na tapecie mediów. Wszystko za sprawą kontrowersyjnego zatrudnienia w Totalizatorze Sportowym, gdzie objął stanowisko głównego specjalisty ds. różnorodności i inkluzywności. Według komentatorów posada została stworzona specjalnie dla niego, a pensja może sięgać nawet 15 tys. zł miesięcznie.

Tymczasem w sieci pojawiło się nagranie, na którym Konfucjana wije się po podłodze w klubowej scenerii, wykonując taniec w stylu ballroom – pełen ekspresji, ale dla wielu odbiorców po prostu wulgarny."

Brawo zaślepieni idioci
Po to były te wybory
zaklopotany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 11:14  
Obrazek sowiecko-niemiecko-ruska onuco nie dość, że krzywo się obsrałeś to dodatkowo prosto się obszczałeś. Jak dobrze, że jesteś,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 11:52  
Coś ci się mózg zaklinował (lub raczej jego resztki).
Jesteś żałosny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 13:11  
Spokojnie chłopcy, przyjmijcie jeszcze jedną dawkę przypominahącą i powinno pomóc!umiech

Obrazek

Czy lokalni działacze stajni Konia mogą to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 14:26  
Tobie pomogło?
Bo jakoś nie widać.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Lis 2025r. 14:38  
ty Obrazek sowiecko-niemiecko-ruska onuco nie dość, że krzywo się obsrałeś to dodatkowo prosto się obszczałeś. Idź się leczyć na nogi bo na głowę już za późno.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lis 2025r. 08:26  
Może jednak chłopcy przyjęli kolejną dawkę bo chyba trochę się uspokoili...umiech

Mi nie pomogło bo nie przyjąłem niestety ani jednej. Co prawda słyszałem że wszyscy niezaszczepieni umrą ale podjąłem ogromne ryzyko i jak widać ci co mnie tak straszyli nie mieli racji.umiech

W każdym razie

Obrazek

Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 189 190 191 192 193 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »