|
|
|
|
|
nie napinaj się tak, bo pękniesz rusko-szwabska onuco
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
|
To ty się nie napinaj
sowiecko-niemiecko-ruska osrana onuco bo ci żyłka pęknie w du*pie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Może to przez te szczepionki na covid chłopaki tak się kłócą. Przyjęli po pięć dawek przypominających ( albo więcej) i teraz widać efekty...
![]() Gdzieś czytałem że są ludzie , którzy dalej się szczepią. Podobno po dziesiątej strzykawce załącza się tryb nieśmiertelności. Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() ![]() Ten zawodnik też się chyba zaszczepił kilka razy za dużo!
|
|
|
|
|
|
|
Jak dobrze, że jesteś ponad to.
![]() " Tysiące pracowników wyjdzie na ulice Katowic! Protestują hutnicy i górnicy. "Przemysł umiera" Dziś w Katowicach masowy protest największych związków zawodowych hutniczych i górniczych. Popołudniu ruszą w marszu gwiaździstym do centrum miasta trzy pochody związkowców. O organizacji 4 listopada wspólnej manifestacji organizacji zrzeszonych w Międzyzwiązkowym Komitecie Protestacyjno-Strajkowym Regionu Śląsko-Dąbrowskiego jej przedstawiciele poinformowali 20 października br. Ok. godz. 15.30 mają ruszyć trzy pochody związkowców – od Załęża, parku Kościuszki i Spodka przed Śląski Urząd Wojewódzki, gdzie ok. 17.00 spotkają się na 1,5-godzinnej demonstracji. Kolumny manifestantów będą przemieszczały się przez ścisłe centrum Katowic." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
Jestem ponad to bo mi żadna telewizja ani partia polityczna mózgu nie ryje. Polecam każdemu...
![]() ![]() Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić?
|
|
|
|
|
|
|
Negocjacje przy piwie budzą wiele emocji. Tylko niezdrowych emocji,,,
Tymczasem w POKO bez zmian, idziemy z nimi na dno. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
Skoro Polska przetrzymała rządy pisiora to i przetrzyma te pokomunisty. Więcej wiary!
![]() Negocjacje są potrzebne bo inaczej ten cyrk z praworządnością nigdy się nie skończy. Teraz Żurek będzie zamykał Ziobrę, za dwa lata gdyby pisior odzyskał władzę wsadzą Żurka. Przecież to błędne koło - wszyscy won!
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Jak dobrze, że jesteś ponad to. "Jeszcze lepiej, że ty jesteś sowiecko-niemiecko-ruska onuco bo bez ciebie to forum nie istnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Ty Jasiu ale to chyba nie było do ciebie.
![]() W każdym razie służba zdrowia już nie jest taka uśmiechnięta: https://www.money.pl/gospodarka/minister-zdrowia-dla-money-pl-do-sciany-dochodzimy-w-tym-roku-a-w-przyszlym-na-pewno-juz-dojdziemy-7218278183090848a.html Zawsze mi się wydawało że jak nasz pan ryży premier przestanie dotować media publiczne i przeznaczy te środki na onkologię to przynajmniej jedna sprawa zostanie rozwiązana. ![]() Ma obecna koalicja takiego fachowca od służby zdrowia jak profesor Grodzki, może on by coś zaradził. Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?
|
|
|
|
|
|
|
Myślę że najbardziej zadowoleni z służby zdrowia byli tysiące Polaków którzy umierali w czasie COVIDa na choroby inne niż korona wirus za pomocą złodziei z PiSu.
Publiczna służba zdrowia to trup którego pudrowanie przez dobrą zmianę było tylko przedłużeniem patologii. Setki tysięcy ponadprogramowych zgonów. Ludobójstwo własnego narodu to może za dużo powiedziane... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
Sam nie wiem regresie. Miałem nadzieję że nasz pan ryży premier przychodzi rządzić z konkretnym planem w kwestii służby zdrowia. A wygląda na to że kolejny raz rozczarowuje...
![]() Co do covida to uważam że gdyby Tusk był wtedy premierem zamiast Morawieckiego to nic by się nie zmieniło. Wszak pokomunista to taki sam zamordysta jak pisior. Zresztą nawet się wówczas przechwalał że on by wprowadził obowiązek szczepień, zatem może to i dobrze że do tego nie doszło. ![]() Sam widzisz że ty, artdeco ,Jasiu i Mirek się zaszczepiliście , i nie jest to bynajmniej zachęta dla innych.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Skoro Polska przetrzymała rządy pisiora to i przetrzyma te pokomunisty. Więcej wiary! ![]() Negocjacje są potrzebne bo inaczej ten cyrk z praworządnością nigdy się nie skończy. Teraz Żurek będzie zamykał Ziobrę, za dwa lata gdyby pisior odzyskał władzę wsadzą Żurka. Przecież to błędne koło - wszyscy won! ![]() Widok tych patafianów za kratami wynagrodzi cierpienia Ojczyzny ![]() W polskiej polityce nie istnieje net zero, Polacy zaczynali od zera i walczą z tym post badziewiem od kiedy pamiętam a wiem ze od wojny. Układ pod hasłami miłosierdzia nie pachnie fajnie, trzeba uderzyć się w piersi i odbyć pokute. Patrz na USA, nie ma układu z globalistami, globaliści chcieli posadzić, wysiudać przekręcić a nawet zastrzelić Trumpa. A on "deep state" teraz sterylizuje. To tak działa i wszystko przed nami. Gdzie ty odczytujesz chęć negocjacji POKO, no gdzie? Pewnie myślałeś o samokrytyce i powrocie tego co było. Była taka propozycja ORP Bodnara. Taka głupia to ja nie jestem,, Wiara czyni cuda dla Polaków.To juz końcowe podrygi hydry zanim nowe pokolenie nie będzie świadome co robili, ostatnia chwila którą Sławko chce przedłużyć i uciszyć zamykając oczy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Sam nie wiem regresie. Miałem nadzieję że nasz pan ryży premier przychodzi rządzić z konkretnym planem w kwestii służby zdrowia. A wygląda na to że kolejny raz rozczarowuje... ![]() Co do covida to uważam że gdyby Tusk był wtedy premierem zamiast Morawieckiego to nic by się nie zmieniło. Wszak pokomunista to taki sam zamordysta jak pisior. Zresztą nawet się wówczas przechwalał że on by wprowadził obowiązek szczepień, zatem może to i dobrze że do tego nie doszło. ![]() Sam widzisz że ty, artdeco ,Jasiu i Mirek się zaszczepiliście , i nie jest to bynajmniej zachęta dla innych. ![]() Dla nieboszczyków rodaków nie ma znaczenia o co podejrzewasz Premiera. Kara się za czyny lub zaniedbana które są faktem nie przypuszczeniami. Rudego karaj za to co rude. Złodziei z PiSu za to co złodziejskie. ![]() Tysiące Polaków z pod ziemi domaga się prawa i sprawiedliwości. Warto o nich wspomnieć przy okazji Święta. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
Dostali zwrot emerytur funkcyjnych Praworządność Regresie Na sprawiedliwość się czeka do śmierci Regresie,,,Tymczasem Nowym Jorkiem będzie rządził Islam Marksista ![]()
Globalistom z giejami i zielonymi nie wyszło ( ta przygoda sięgnęła totalnego absurdu) wiec sięgnęli po nowe i świeże,- Liberalny Islam baranie, islam juz im tylko został przeciwko normalsom. Było zostawić Palestynę w spokoju ![]() Biedna zachodnia ewropa Wiedz po co był świat bez granic Sorosa,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
Więcej dawek przypominających chłopaki i będzie dobrze. Nie wiem czy wam ale komuś na pewno...
![]() ![]() Czy lokalni działacze stajni Konia mogą to zdementować? ![]() Nie dość że pisiory tam wrzucili Świączkowskiego i Piotrowicza, to teraz tylko tego w TK brakowało. ![]() Z takimi ludźmi to my prędko tej całej praworządności nie odzyskamy. ![]() To trochę jakby piromana i podpalacza uczyniono komendantem straży pożarnej.
|
|
|
|
|
|
![]() Trudno się nie zgodzić. Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?
|
|
|
|
|
|
|
Na czołgi teraz dobre drony,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
"Tego nie da się odzobaczyć. Konfucjana wije się po podłodze
Od kilku dni Michał Pyzik, znany szerzej jako drag queen Konfucjana, jest na tapecie mediów. Wszystko za sprawą kontrowersyjnego zatrudnienia w Totalizatorze Sportowym, gdzie objął stanowisko głównego specjalisty ds. różnorodności i inkluzywności. Według komentatorów posada została stworzona specjalnie dla niego, a pensja może sięgać nawet 15 tys. zł miesięcznie. Tymczasem w sieci pojawiło się nagranie, na którym Konfucjana wije się po podłodze w klubowej scenerii, wykonując taniec w stylu ballroom – pełen ekspresji, ale dla wielu odbiorców po prostu wulgarny." Brawo zaślepieni idioci Po to były te wybory
|
|
|
|
|
sowiecko-niemiecko-ruska onuco nie dość, że krzywo się obsrałeś to dodatkowo prosto się obszczałeś. Jak dobrze, że jesteś,
|
|
|
|
|
|
|
Coś ci się mózg zaklinował (lub raczej jego resztki).
Jesteś żałosny. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
Spokojnie chłopcy, przyjmijcie jeszcze jedną dawkę przypominahącą i powinno pomóc!
![]() ![]() Czy lokalni działacze stajni Konia mogą to zdementować?
|
|
|
|
|
|
|
Tobie pomogło?
Bo jakoś nie widać. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
ty
sowiecko-niemiecko-ruska onuco nie dość, że krzywo się obsrałeś to dodatkowo prosto się obszczałeś. Idź się leczyć na nogi bo na głowę już za późno.
|
|
|
|
|
|
|
Może jednak chłopcy przyjęli kolejną dawkę bo chyba trochę się uspokoili...
![]() Mi nie pomogło bo nie przyjąłem niestety ani jednej. Co prawda słyszałem że wszyscy niezaszczepieni umrą ale podjąłem ogromne ryzyko i jak widać ci co mnie tak straszyli nie mieli racji. ![]() W każdym razie ![]() Czy lokalni działacze sekty silnych razem mogą to potwierdzić?
|
|