NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 188 189 190 191 192 193 »
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 30 Paź 2025r. 14:23  
Obrazek

JKM dobrze wyjaśnił tego p(osła) , czy uśmiechnięte fajfusy mogą to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Paź 2025r. 14:23  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2025r. 18:13  
CYTAT

W szkole nie byłaś najostrzejszą kredką w pudełku....potluczony

Obrazek

Dobrze że ze szkoły tylko tyle zapamiętałeś, bo o tobie nikt nie pamięta.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2025r. 19:37  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Paź 2025r. 06:41  
A wyznawcy Tuska i Kaczyńskiego dalej się kłócą jak dzieci. Ale sobie der Onet i nieżelazna wychowali bojowników...umiech

Obrazek

Naprawdę ostrzegał? Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Paź 2025r. 06:55  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lis 2025r. 10:04  
Obrazek

Czytam w necie że polski Jason Statham dostał nagrodę Złotego Ch.ja. Czy lokalni przedstawiciele sekty silnych razem mogą to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 2 Lis 2025r. 10:28  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2025r. 11:54  
Nie można winić za wszystko Tuska, bo rzeczywiście bardzo wiele złych rzeczy zawdzięczamy rządom pisiora. Właśnie dlatego trzeba obydwu tych polityków ( Tuska i Kaczyńskiego) kopnąć w tyłek i wygonić na przymusową emeryturę. Najlepiej w miejscu odosobnienia , w jakimś zakładzie karnym. Dorzucić do nich Ziobrę, Żurka i resztę akolitów, właśnie wtedy Polska stanie się normalnym krajem. PiS - PO - jedno dno!

Ty Jasiu a słyszałeś o tej nagrodzie dla polskiego Jasona Stathama, myślisz że coś jest na rzeczy?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2025r. 20:46  
CYTAT
Obrazek

Poproszę o konkretne linki i daty.
Bez tego jesteś ... powielającym kłamstwa. Przynajmniej częściowo

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Lis 2025r. 22:09  
Zostałem wywołany do tablicy więc odpowiadam najlepiej jak umiem.
CYTAT (drobny81)
Poproszę o konkretne linki i daty.
Bez tego jesteś ... powielającym kłamstwa. Przynajmniej częściowo
Ja nauczyłem się od tej sowiecko-niemiecko-ruskiej posranej onucy Obrazek i tylko wkleiłem bez sprawdzania, ale to prawda umowa z UE–Mercosur nie została podpisana, nie zmienia to jednak faktu, że była negocjowana za jej kadencji bez żadnych sprzeciwów. W grudniu 2019 roku wprowadził Morawiecki z zastrzeżeniem, że nie może jeszcze zobowiązać się do neutralności klimatycznej do 2050 r. Pani Fotyga nawet nie wie co podpisała w 2006 roku jak sama stwierdziła "Być może podpisałam"pokrętnie tłumaczyła.Wypłata z KPO została zablokowana z powodu braku spełnienia tzw. kamieni milowych dotyczących praworządności przez rząd Morawieckiego co zostało uzgodnione w czerwcu 2022 roku między rządem RP a Komisją Europejską, przyczyniło się
największej kary – 1 mln euro dziennie (TSUE, październik 2021 r.)
Decyzja:
26 października 2021 r. Trybunał Sprawiedliwości UE (TSUE) nałożył na Polskę karę 1 000 000 euro dziennie,
bo rząd nie wykonał wcześniejszego postanowienia TSUE o zawieszeniu Izby Dyscyplinarnej Sądu Najwyższego.
CYTAT (sz1982)
Ty Jasiu a słyszałeś o tej nagrodzie dla polskiego Jasona Stathama, myślisz że coś jest na rzeczy?umiech
nie nic nie słyszałem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 09:06  
yebać rusko - szwabskie onuce, jako ten powyżej potluczony

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 09:23  
CYTAT
CYTAT (sz1982)
nie nic nie słyszałem.

Chodzi mi o nagrodę Złotego Chu.a dla polskiego Jasona Stathama. Znalazłem takie info w sieci i chciałem to zweryfikować u źródła.umiech

Obrazek

Jestem skłonny w to uwierzyć, tylko potrzebuję potwierdzenia od lokalnych działaczy ze stajni Konia. Chyba powinniście wiedzieć kto tam ostatnio z waszych dostał jakąś nagrodę.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 10:01  
" Szef KOWR z PSL spotykał się z twórcą Dawtony krótko przed wybuchem skandalu z działką pod CPK

Szef KOWR Henryk Smolarz spotkał się z założycielem Dawtony Andrzejem Wielgomasem krótko po tym, jak otrzymał pytania dotyczące sprzedaży działki pod CPK. Teraz twierdzi, że o całej sprawie dowiedział się z mediów, ponieważ nie zapoznał się z dokumentami wysyłanymi w jego imieniu do CPK. O sprawie pisze portal wp.pl.

Smolarz oznajmił także, że w trakcie wrześniowego spotkania nie rozmawiano o nieruchomości. Redakcja dotarła jednak do notatki KOWR z sierpnia mówiącej o możliwościach odzyskania ziemi, która wskazuje jasno, iż Wielgomas brał udział w rozmowach. "

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 10:37  
CYTAT (sz1982)
Chodzi mi o nagrodę Złotego Chu.a dla polskiego Jasona Stathama. Znalazłem takie info w sieci i chciałem to zweryfikować u źródła.umiech

No i udało się potwierdzić?
CYTAT (sz1982)
Jestem skłonny w to uwierzyć, tylko potrzebuję potwierdzenia od lokalnych działaczy ze stajni Konia. Chyba powinniście wiedzieć kto tam ostatnio z waszych dostał jakąś nagrodę.umiech

Ty wkleiłeś mema to chyba znasz źródło.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 11:21  
Ciągle sprawdzam , myślałem że któryś z lokalnych przedstawicieli sekty silnych razem pomoże mi to jednoznacznie zweryfikować. Jak widzę nie chcecie współpracować ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 11:39  
" Rekordowe zwolnienia - to jeszcze nie koniec. Morawiecki ostrzega

Do końca września pracodawcy zgłosili redukcję ponad 88 tysięcy miejsc pracy. To o 53 tysiące więcej, niż w całym poprzednim roku – alarmuje były premier Mateusz Morawiecki w mediach społecznościowych.

Fatalny trend obserwujemy od 2023 roku. Wówczas rok do roku liczba pracowników, których pracodawcy zamierzali zwolnić grupowo, wzrosła o 46 proc. W 2024 r. o kolejne prawie 22 proc. – informowała na ostatnim posiedzeniu Sejmu Małgorzata Baranowska, podsekretarz stanu w Ministerstwie Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej.

Tylko w trzech kwartałach bieżącego roku, pracodawcy poinformowali powiatowe urzędy pracy o zamiarze objęcia zwolnieniami grupowymi ponad 89,5 tys. pracowników. Aż dwie trzecie zgłoszonych zwolnień pochodziła z Poczty Polskiej. Masowe zwolnienia głównie dotyczą dużych miast.

Jak alarmuje Morawiecki, „przemysł dusi się przez rosnące koszty energii, a rząd dokłada kolejne podwyżki”.

Ostrzega, że opłata mocowa oznacza dla małej piekarni nawet 10 tysięcy złotych więcej rocznie za energię elektryczną, zaś dla dużej fabryki - blisko 10 milionów złotych.

Po to były te wybory.... zaślepieni, zmanipulowani idioci...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 12:04  
Przecież to cymbały z PiSu kształtowali aktualne ceny energii poprzez działania podjęte za ich rządów.

Morawiecki łże I czaruje jak przykrych czasów kiedy był premierem.
smiech2

Ty Miro777 pakuj się i na Węgry. Nie chcemy tu takich migrantów jak wy.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 14:05  
nie spoufalaj się gówniarzu - rusko szwabska onuco.
Ja jestem u siebie. A ty - i tobie podobni - won tam, gdzie wam płacą za plucie na Polskę.

Nie dziwi mnie, że antypolacy, zdrajcy i inne szumowiny nie chcą w Polsce prawdziwych Polaków. Ludzi z zasadami i kręgosłupem moralnym. Jesteśmy dla was realnym zagrożeniem. I dobrze. Będziecie siedzieć.

" Unieważniła wyroki dla potrójnego mordercy i pedofila. W obu sprawach orzekała sędzia Izabela Pospieska

Wyrok dożywocia dla zabójcy żony i dwóch córek - uchylony w drugiej instancji. Wyrok więzienia dla pedofila, który zgwałcił dziecko - to samo. Unieważnił je Sąd Apelacyjny w Poznaniu, bo podważony został mandat sędziego, który skazywał mordercę i zboczeńca. W obu składach orzekających "apelacji" zasiadała sędzia Izabela Pospieska. Już wiemy, że takich orzeczeń z jej udziałem było znacznie więcej. W przeszłości sędzia Pospieska podpisała apel o wykonywanie orzeczeń Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej.
"

Po to były te wybory...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 14:28  
Te wybory były po to żeby jeden oszust (Tusk) zastąpił drugiego (Morawiecki). Polska jako kraj nic na tym nie straciła, ani nie zyskała. Pokomunista zastąpił pisiora i jego ludzie teraz kradną tak jak wcześniej robili to "prawdziwi patrioci". Czy widzowie tvn czy tam innej republiki mogą to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 14:39  
To jakiego uczciwego polityka - patriotę widzisz jako premiera?

potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 15:21  
A chociażby Bosak. Myślę,i postawiłbym na to sporo pieniędzy, że ma zadatki na lepszego premiera niż Pinokio i Ryży.umiech

Pisior i pokomunista nie zrobią w tym kraju niczego dobrego. Ptrafią tylko napuszczać Polaków na siebie i nic więcej.umiech

To przez tych gamoni Polska jest podzielona na tych co by chcieli zamykać Ziobrę i tych co by zamykali Żurka. A przecież obaj na to zasługują.umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 17:05  
To Bosak ( tyle lat i nie zrobił dyplomu poza nieudana próbą kupna dyplomu z innymi łebskimi chłopakami z polityki) dalej trzymie ze Sławko?

Czy tak jak Grzesiu, lekki dystans po obsobaczeniu,,,

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 17:39  
To wprowadźmy bierne i czynne prawo wyborcze dla ludzi z wyższym wykształceniem. Jaki problem?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 18:32  
Co to ma za znaczenie jak głosują, zapomniałeś juz o PSL? Zrobi się znowu gdy będzie trzeba. Sądy są nasze mawiał Sławomir w Tczewie, prawda?
Przyzwoitki w rządzie 13-go Grudnia zdecydowanie się wypaliły, czas na wymianę PSL myślę sobie...Jagodno znowu wróci i będzie noc cudów. Ale do tego wista potrzeba medialnej podkładki, czyli jakiejkolwiek zmiany wagoników w pociągu władzy żeby uzasadnić wynik. Ciężkie wyroki czekają na chłopaków bądź co bądź, wiec jest się o co się bić,,,

Może ktoś tą oczywistą oczywistość potwierdzić?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lis 2025r. 18:49  
CYTAT
nie spoufalaj się gówniarzu - rusko szwabska onuco.
Ja jestem u siebie. A ty - i tobie podobni - won tam, gdzie wam płacą za plucie na Polskę.
To ty won nie jesteś u siebie szczeniaku - Obrazek sowiecko-niemiecko-ruska onuco popatrz na siebie i nie wyganiaj innych. Wracaj do du.py, z której wylazłeś i od której wszystko zależy, jak mówi moja wklejka wyżej.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 188 189 190 191 192 193 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »