Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Niemieckie szczyby w skromnym samochodzie niemieckiej produkcji. Za pomocą złodziei z PiSu nie powstał żaden polski pojazd. Dziękujemy i żegnamy ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Wytrzymiesz tak jak i my wytrzymali Regresie.
Nie wypada się tak mazać chłopaki, jeszcze zajaśni homo tęcza i edukacja Baski Lewackiej nad Wisłą ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ale
~REGRES/~PROGRES - AGENCIE OBCEGO PAŃŚTWA Jak mogłeś dopuścić że Agent Tusk nie dopilnował wyboru przez PKP InterCity WASZEGO taboru z SIEMENSA? Teraz "laska" Francuzom? No i nie odniosłeś się o informacjach na kanale ZERO. To Ciebie tak tam promuje Pan Krzysztof Stanowski? |
|
|
![]() |
|
degres to chodzące szambo
obsrańcu - wejdź sobie na stronę Jelcza. ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT degres to chodzące szambo obsrańcu - wejdź sobie na stronę Jelcza. ![]() ![]() Rudy odbiera polecenia z Berlina. PiS Jankesom na kolanach nas oddaje. Jak tak cła? Załatwiono? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT degres to chodzące szambo obsrańcu - wejdź sobie na stronę Jelcza. ![]() ![]() Rudy odbiera polecenia z Berlina. PiS Jankesom na kolanach nas oddaje. Jak tak cła? Załatwiono? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Co tak bełkoczesz antypolska gnido?
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rudy odbiera polecenia z Berlina. PiS Jankesom na kolanach nas oddaje. Jak tak cła? Załatwiono? ~REGRES/~PROGRES - AGENCIE OBCEGO PAŃSTWA I tu potwierdziłeś że jesteś ruskim agentem którego celem jest skłócenie NARODU POLSKIEGO |
|
|
![]() |
|
Chciałem zwrócić uwagę płomiennym dzierżawcom monopolu na patriotyzm , że on niejedno ma imię. To że ktoś uwierzył w bajki wynikające z filmu Reset/Zgoda , a także regularnie ogląda telewizję republika nie czyni go patriotą. Napisałbym że czyni go tresowanym idiotą ale to chyba byłaby lekka przesada...
![]() A wracając do tematu: ![]() Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta , już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chciałem zwrócić uwagę płomiennym dzierżawcom monopolu na patriotyzm , że on niejedno ma imię. To że ktoś uwierzył w bajki wynikające z filmu Reset/Zgoda , a także regularnie ogląda telewizję republika nie czyni go patriotą. Napisałbym że czyni go tresowanym idiotą ale to chyba byłaby lekka przesada... ![]() Tak, patriotyzm niejedno ma imię. Szkoda tylko że nie wiecie jakie. Jeżeli pijesz do mnie to trafiłeś kulą w płot. Republiki nie oglądam. Parę razy oglądałem Pana Klarembacha ale z czasem dostał takiej samej gorączki jak Rachoń i odpuściłem. Wolę posłuchać sobie radia Wnet. Poglądy swoje mam i w przeciwieństwie do innych - NIE ZMIENIAM. A do ~REGRESA/~PROGRESA inaczej nie można. Jeżeli masz inne zdanie - TWOJA SPRAWA. Jak chcesz, usiądź z nim przy wspólnym stoliku. W Moim interesie, Mojej Rodziny jest - DOBRO OJCZYZNY, a broniąc jego oszczerstw, kłamstw stajesz z Nim w jednym rzędzie. Nie po to Nasi przodkowie przelewali krew aby ZDRAJCY przez NASZĄ BIERNOŚĆ rozebrali Ojczyznę .... Cała "ELYTA" polityczna powinna zostać wywalona na zbity pysk. Jesteśmy dużym krajem który jak chce potrafi sobie poradzić. To przez takich "człeków" jak teraz oligarchowie z Ukrainy, Polska od lat jest rozkradana. To przez złe wychowanie kolejnych pokoleń staczamy się po równi pochyłej. Magdalenka, teraz dzieci ludzi z Magdalenki, potem co? Nie widzicie jak służby , nie tylko "Nasze" bawią się w Polsce? |
|
|
![]() |
|
Nie chodziło mi konkretnie o ciebie. Rzecz w tym że nie można z automatu stawiać znaku równości między poparciem dla pisiora a przekonaniem o byciu patriotą. Regresa bronić nie zamierzam, bo na to nie zasługuje. Ale ma prawo wyrażać swoje poglądy, nawet w ciągu alkoholowym. Jak dla mnie wyznawca Tuska albo Kaczyńskiego to jest to samo dno, bez różnicy. Wiem że pisiory dodają do tego swojego entuzjazmu szczyptę patriotyzmu, ale to tylko działanie pozorne. Zresztą pokomunista też niby popiera ryżego z troski o Ojczyznę. A prawda jest taka że obaj zasługują na " one way ticket to the Moon " .
![]() A w temacie: https://wydarzenia.interia.pl/lubelskie/news-niezidentyfikowany-obiekt-rozbil-sie-na-lubelszczyznie-sluzb,nId,22302829?mobile=1 Coś ten generał Tygrys słabo broni naszego nieba. Jak jeszcze był w opozycji to wydawał się bardziej bojowy.Czy ktoś może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A prawda jest taka że obaj zasługują na " one way ticket to the Moon " . ![]() Tu się zgadzam w 100% i oby to było jak najszybciej bo młodzi, dobrze zapowiadający się, zaczynają "krakać" jak MAGDALENKOWCY. Szkoda tylko Jakiego, no ale cóż, sam dał się połknąć. Co do ~REGRESA/~PROGRESA, proszę wytłumacz mi, co ma na celu OKŁAMYWANIE LUDZI? Młodzi którzy ledwo pamiętają swoją datę urodzenia i to co jedli rano na śniadanie "łykną" to jak młode pelikany. A jego reakcja na moje zarzuty mówi sama za siebie. No i spójrz na datę założenia konta. "Świat się śmieje z Nas skłóconych, Lęka jednak zjednoczonych! " |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nie mam zamiaru tłumaczyć zachowania regresa. To nie jest miejsce do tego.
![]() Tym razem na pewno się uda. Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Czy po trzykroć zaszczepieni zwolennicy/przeciwnicy obecnej władzy mogą to potwierdzić? ![]() Ci zaszczepieni w czwórnasób też mogą jeśli chcą... ![]() A generał Tygrys się chwalił że wszystkie zestrzelił. ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() I cyk kolejne pieniążki na dziecięcą onkologię przelane. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() No to tutaj błysnąłeś..... |
|
|
![]() |
|
Żeby 2mld przelali extra na TVP w likwidacji to i tak by głosowały łosie
![]() To charakter tankisty,,, pokolenia służby i interesów Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Rusofilstwo Brauna znane jest od dawna.
To, że zrobił pożytek z gaśnicy (dla rozgłosu przed wyborami), nie zmieniło zasadniczo jego narracji w kwestii fjutina i zgniłej barbarzyńskiej rosji. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Braun jest rusofilem, to prawda. Tusk to germanofil , a Kaczyński kocha wujka Sama miłością bezwarunkową. Może to jest właśnie największy problem polskich polityków? Może powinni kochać tylko jeden kraj?
![]() A w temacie: ![]() Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta , już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
sz1982 - z kimś musimy mieć sojusze, bo od wieków mamy uuujowe położenie geopolityczne.
Byli zaborcy i agresorzy z II wojny światowej, to kiepski wybór... Angole na pewno by nas zdradzili. Więc trzeba próbować szczęścia za oceanem. Tam bezpieczeństwo ma konkretną cenę. Ale jest realne... Gdy ekipa proniemieckiej mendy przejęła władzę, - na dzień dobry rozpieprzyli polską naukę. Między innymi odcięli finansowanie badań nad rozwojem polskiego komputera kwantowego. Wczoraj czytałem o sukcesie przy badaniach nad takim komputerem w ... Monachium. Hyży Rój i jego ekipa powinna już dawno gnić w więzieniach za zdradę stanu i działanie na szkodę Państwa Polskiego. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Nie do końca się zgadzam z twoją logiką. Amerykanie prowadzą globalne interesy i zawsze będą Polskę traktować jak wyrobnika. Nigdy nie będziemy dla nich równorzędnym partnerem. Wystarczy że zmieni się podejście amerykańskiej administracji i możemy mieć niedługo kolejny reset w relacjach z Ruskimi. Ciekawe jak to sprzeda swoim ułomnym widzom telewizja republika?
![]() Angole tak samo nas sprzedali w 45 jak Amerykanie. Churchill bardziej się nawet starał o Polskę niż Roosevelt a potem Truman. ![]() Według mnie Polska ma dwóch odwiecznych wrogów: Rosję i Niemcy. Z resztą krajów można się dogadywać, ale na partnerskich zasadach. Będę popierał takiego polityka który to będzie wprowadzał w życie. Ani pisior ani pokomunista mi tego nie gwarantuje. |
|