|
![]() |
|
![]() Certyfikat demokratyczny, jaka jest wasza opinia? ![]() Czytam w internecie że "fachowiec od gospodarki" minister Domański powiedział w radiu Zet że mimo świetnej dynamiki wzrostu dochodów budżetowych deficyt budżetowy nie spadnie. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Czysta woda w tvp, jaka jest wasza opinia? Skoro jest taka czysta dlaczego nikt jej nie chce pić?
![]() ![]() I dlaczego polski podatnik musi za to gówno płacić miliardy złotych. Nasz pan ryży premier będąc w opozycji deklarował przekazanie tych miliardów na dziecięcą onkologię. Czy coś się zmieniło? Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Ssijmy Razem wymaga donorów
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czysta woda w tvp, jaka jest wasza opinia? Skoro jest taka czysta dlaczego nikt jej nie chce pić? ![]() ![]() I dlaczego polski podatnik musi za to gówno płacić miliardy złotych. Nasz pan ryży premier będąc w opozycji deklarował przekazanie tych miliardów na dziecięcą onkologię. Czy coś się zmieniło? Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() Jeśli się nic nie zmieniło to elektorat złodziei z PISu (zwany przez nich samych "ciemnym ludem" ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ssijmy Razem wymaga donorów ![]() TVN pewnie pójdzie w obce ręce po dobrym+ wyniku wyborów. A wtedy źródlana woda TVP wszystkich ich przyjmie na moralne oczyszczenie z win i wypranie onuc. TVP ma swoja misje do wypełnienia. Żeby było tak jak było Kochani ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Były szef MON Mariusz Błaszczak (PiS) potwierdził, że usłyszał zarzuty ws. odtajnienia w 2023 r. części planu użycia Sił Zbrojnych RP "Warta". Dotyczą one przekroczenia przez niego uprawnień, gdy pełnił on funkcję szefa resortu obrony. Polityk odtajnił wojskowe plany obrony na linii Wisły i udostępnił je na profilach społecznościowych swojej partii. https://www.polsa(...)zarzuty/ Kolejny sukces rządu. Po to była ta zmiana. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Ssijmy Razem
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() https://x.com/OgladamW/status/1902814669137756478 "Redaktor" Wysocka-Schnepf zastąpiła "redaktor" Holecką w tvp , ale kłamstwa sączą się dalej... ![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja albo chociaż zadeklarowany widz tv republika może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czysta woda w tvp, jaka jest wasza opinia? Skoro jest taka czysta dlaczego nikt jej nie chce pić? ![]() ![]() I dlaczego polski podatnik musi za to gówno płacić miliardy złotych. Nasz pan ryży premier będąc w opozycji deklarował przekazanie tych miliardów na dziecięcą onkologię. Czy coś się zmieniło? Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() Jeśli się nic nie zmieniło to elektorat złodziei z PISu (zwany przez nich samych "ciemnym ludem" ![]() Regresie dla elektoratu pisiora niewiele się zmieniło , bo włączy sobie tv republikę i dalej ma to co miał za poprzedniego reżimu. Uśmiechnięci się cieszą bo im Holecka z Kłeczkiem nie psują humorów. Ale co z tzw. normalsami? Takimi co nie chcą płacić podatków za partyjną propagandę? Co z tymi którzy widzą że zarówno za pisiora jak i teraz media publiczne to dno? Czy jako zwykły człowiek , którego nie interesuje jałowy spór Tusk-Kaczyński nie mam prawa do rzetelnej informacji? ![]() Przecież w tym kraju jest więcej takich jak ja , a nie takich jak wy , którym partyjna propaganda ze strony albo pisiora albo pokomunisty łeb wyprała... ![]() Takie stacje jak tvn i tv republika ogląda może kilka milionów Polaków ( mediów publicznych prawie nikt nie ogląda) , reszta ma te szczujnie w głębokim poważaniu... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przecież w tym kraju jest więcej takich jak ja , a nie takich jak wy , którym partyjna propaganda ze strony albo pisiora albo pokomunisty łeb wyprała... ![]() To wytłumacz mi jak to się stało, że rządzą "uśmiechnięci" ? Gdzieście byli podczas wyborów w 2023 roku? Przecież "majówki" nie było. Nie masz wyrzutów sumienia że daliście "ciała"? Teraz rozwalają Nam Ojczyznę tylko bez jednego wystrzału. Zobaczmy ilu będzie chojraków jak Tusk na polecenie Berlina i Paryża będzie chciał wysłać WOJSKO POLSKIE na Ukrainę. Jesteś za tym aby żyrować i spłacać Niemcom i Francuzom pożyczki na zbrojenie? I jeszcze wiele...... Szkoda tylko przelanej krwi Naszych przodków !!!! SWOJĄ DROGĄ Dlaczego Tusk nie pozwał jeszcze Kaczyńskiego, dlaczego nie ma zarzutów Pan Przewodniczący Jarosław, że (być może) zdradził jakąś tajną tajemnicę z akt, za to że nazwał go z MÓWNICY SEJMU RP : NIEMIECKIM AGENTEM ??????????????? Widzieliście minę Tuska? Dlaczego nikt nie porusza tego tematu? Obecnie działania tylko to potwierdzają. PROGRES_REGRES ------------ GDZIE JESTEŚ ????????? |
|
|
![]() |
|
Rządzą uśmiechnięci bo ludzie mieli już dość pisiora, zresztą słusznie. Była grupa młodych którzy nie chcieli rządów ani Kaczyńskiego ani Tuska. W swej naiwności zagłosowali na trzecią drogę. Kiedy po wyborach okazało się że trzecia droga to tak naprawdę trzecia noga ryżego, przerzucili swoje poparcie na konfę. Widać po obecnych sondażach że drugi raz ten numer nie przejdzie...
![]() Nie mogę jednoznacznie stwierdzić że Tusk jest niemieckim agentem i oddał im nasz kraj. To po prostu polityk który gra w głównym nurcie europejskiej polityki, czyli wychodzi z założenia że w Berlinie czy Brukseli wiedzą lepiej co dla nas dobre. Nie zgadzam się z takim podejściem aczkolwiek ma do tego prawo. Tak samo jak są ludzie w naszym kraju którzy mają prawo popierać taką usłużność wobec UE... ![]() Zresztą pisior proponował to samo tyle że wolał dostawać instrukcje z Waszyngtonu a nie z Brukseli. Zawierając ogromne kontrakty np zbrojeniowe też kierowali się sympatiami i antypatiami, a nie rzeczywistymi potrzebami i przede wszystkim interesem narodowym. Do tego też mają prawo, i są miliony ludzi w Polsce którzy wierzą w Jarosława Kaczyńskiego jako boskiego pomazańca. Nie podzielam takiej opinii a wręcz ją neguję... ![]() W każdym razie Polska przetrwała wojny i zabory. Przetrwała komunę i pisiora. Ryżego też przetrwa. Rzecz w tym żeby nasi rodacy zdali sobie sprawę z oczywistej kwestii że ani pisior ani pokomunista to nie jest żadna alternatywa. Inaczej ten wybór jest fałszywą alternatywą. Jak dla mnie odrzucenie myślenia w kategorii PiS czy PO to podstawa do powrotu normalności... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rządzą uśmiechnięci bo ludzie mieli już dość pisiora, zresztą słusznie. Była grupa młodych którzy nie chcieli rządów ani Kaczyńskiego ani Tuska. W swej naiwności zagłosowali na trzecią drogę. Kiedy po wyborach okazało się że trzecia droga to tak naprawdę trzecia noga ryżego, przerzucili swoje poparcie na konfę. Widać po obecnych sondażach że drugi raz ten numer nie przejdzie... ![]() Nie zgodzę się z Tobą. Rozmawiałem z młodymi i starszymi co przyłożyli rękę do tego aby Tusk rządził. Każdy, nawet idiota, mógł się domyśleć jak będzie gdy Tusk i jego ekipa dostaną większość w Sejmie. Starsi głosowali na Trzecią Drogę bo nie dostawali żadnego socjalu, Hołownia z Kosiniakiem obiecali im brak ZUS i lekarza na telefon lub zwrot kosztów wizyty u specjalisty. Młodzi zaś, zaślepieni srajfonami głosowali ze względu na "8 gwiazdek". Wiem bo z nimi rozmawiałem. Poza tym robią dzieciakom w szkołach wodę z mózgu. Nie uczą ich samodzielnego myślenia tylko wbijają im jakieś wyrywcze notatki w formie testów które opracowuje nauczyciel. Dzieciaki praktycznie nie zaglądają do książek, nie uczą się historii, nie potrafią wyciągać własnych wniosków i potem mamy to co mamy. W ciągu kilku lat dostają prawo głosu i "praca" nauczycieli się opłaca. Wiem co piszę bo sam muszę pracować z dzieckiem bo nauczyciele indoktrynują dzieci. W jednej z notatek przeczytałem że " dzięki dotacjom unijnym na wsi rodzi się więcej dzieci"..... lub MUSIMY POMAGAĆ UKRAIŃCOM BO ZA NAS WALCZĄ!!! Zapytaj się któregoś o "krwawą Niedzielę" - ciekawe czy uzyskasz jakąś odpowiedź. CYTAT Nie mogę jednoznacznie stwierdzić że Tusk jest niemieckim agentem i oddał im nasz kraj. Nie masz stwierdzać tylko odpowiedzieć na pytanie, może postawić jakąś tezę, dlaczego nic z tym nie zrobił. Co do Konfederacji. Dopóki była "stara gwardia", liczyłem na Nich. Od kilku lat, gdy Mentzen zaczął pchać się na czołówkę, zaczęło mi to śmierdzieć. Jego wypowiedzi są czysto ekonomiczne i tyle. A życie nie opiera się tylko na tym. Poza tym próba ułożenia się z Banasiem, wciągnięcie Wiplera który rozwalił Konfe od środka, pokazała że jest w stanie dogadać się z Tuskiem. Osunięcie Bosaka, wyrzucenie K.-M. oraz Brauna całkowicie go przekreśliło. Obawiam się o Berkowicza, bo to .koleś który w cyniczny sposób pokazuje idiotyzm co niektórych. Mentzen wg mnie ... a, szkoda gadać. Przekonacie się. Pan Grzegorz Braun, jako jedyny polityk nie boi się swojej wiary, przekonań i narodowości. Od lat nie zmienia zdania - a inni. Jak go określił Cejrowski : geniusz lub szaleniec. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() I jeszcze miliardy złotych na media publiczne. Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
No nie zapominajmy o miliardach na dziecięcą onkologię....
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Czysta woda w tvp, jaka jest wasza opinia? Skoro jest taka czysta dlaczego nikt jej nie chce pić? ![]() ![]() I dlaczego polski podatnik musi za to gówno płacić miliardy złotych. Nasz pan ryży premier będąc w opozycji deklarował przekazanie tych miliardów na dziecięcą onkologię. Czy coś się zmieniło? Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() Jeśli się nic nie zmieniło to elektorat złodziei z PISu (zwany przez nich samych "ciemnym ludem" ![]() Regresie dla elektoratu pisiora niewiele się zmieniło , bo włączy sobie tv republikę i dalej ma to co miał za poprzedniego reżimu. Uśmiechnięci się cieszą bo im Holecka z Kłeczkiem nie psują humorów. Ale co z tzw. normalsami? Takimi co nie chcą płacić podatków za partyjną propagandę? Co z tymi którzy widzą że zarówno za pisiora jak i teraz media publiczne to dno? Czy jako zwykły człowiek , którego nie interesuje jałowy spór Tusk-Kaczyński nie mam prawa do rzetelnej informacji? ![]() Przecież w tym kraju jest więcej takich jak ja , a nie takich jak wy , którym partyjna propaganda ze strony albo pisiora albo pokomunisty łeb wyprała... ![]() Takie stacje jak tvn i tv republika ogląda może kilka milionów Polaków ( mediów publicznych prawie nikt nie ogląda) , reszta ma te szczujnie w głębokim poważaniu... ![]() Pewnie tak jest skoro rowerujecie to samo. Ja wiem jedno, jedziecie regresie i sz1982 naprzemiennie ![]() Jeden po robociarsku wrzuca ******** a drugi dowodzi ze PiS/PO Jedno zło ,,,,,,i tyle tego jest. Nic więcej, zupełny brak pomyślunku tylko żłób ? Jest takie parcie propagandowe na Internetach ze trudno się nie uśmiechać, wszyscy juz wyszli z szafy na świeża trawkę poszczypać i pobrykać. Co jeden to większe ego i chcica wolności. Oni juz wygrali i manna zwrotów podatkowych Mentzwella i Donka zalewają talerze kucom. Temat najważniejszy czyli Praworządność, Suwerenność i zatrzymanie totalitaryzmu zupełnie Kuca nie obchodzą. To załatwią starsi bracia. Nie są dotykane takie tematy. Ekonomia jest natomiast dyżurna bo ezoteryczna jak pomysły Korwina ( FYI. i tym Prez. się nie zajmuje wiec po co ta głupia gadka?? ) To temat rzeka, ale jedno wiemy o tych geniuszach, - zawsze przychodzi kryzys z zaskoczenia ![]() ![]() A to czy tłusta gąska wróci do domu to zobaczymy kuce. BO OD pustego GADANIA Polsce NIE UROSNIE a puki co Sławko nie jest atrakcyjny nawet dla wielkomiejskich liberałów. To są przeciętnie skomplikowane jednofazowe ciągniki, dajesz i bierzesz. Natomiast "laski" z warczącej demoliberalizacji puszczają do Was oczko. Puścicie się? ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Po pierwsze to Bolek nie byłeś przeciwny kiedy złodzieje z PiSu przejmowali media i zmienili na tubę propagandową. Nie narzekaj zatem.
Po drugie w jakim celu złodzieje z PISu sprowadzali do Polski Ukraińców i oddawali im polskie mienie? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie tvp pod rządami pisiora to było takie samo dno jak i teraz. Uważałem wtedy i uważam tak samo dziś że każda złotówka publicznych pieniędzy wydana na to gówno to pieniądz wyrzucony w błoto. Moje podejście się w tym temacie nie zmieniło, czego nie można powiedzieć o waszym ryżym panu premierze. Wam też już zdaje się nie przeszkadza finansowanie mediów publicznych zamiast dodatkowych środków na dziecięcą onkologię...
![]() ![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
https://x.com/obserwujesobie/status/1904148810814697519
Młodzi za Czaskiem. Sądzę że wynik tych wyborów jest już rozstrzygnięty... ![]() |
|
|
![]() |
|
Taka kampania jacy wyborcy. Im wiele nie trzeba, tylko żeby było tak jak było.
Ssijmy Razem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić?
![]() https://x.com/WolnoscO/status/1904464341027463247 |
|
|
![]() |
|
|